• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čtu "vysírá jedním tahem" a říkám si, jo, takových máme v práci hned několik.

MUZA
    MUZA --- ---
    MARI: no a loni jsem takhle ve fitku u obcerstvovaciho baru mrkala na frajera co sel na trening mma... Usmival se na me do te doby nez zjistil, ze mam pupek v 7 mesici tehotenstvi a me to doslo o par vterin pozdeji...
    Oba jsme z toho byli trochu zmateni 😁😁😁
    MARI
    MARI --- ---
    ETERNITY: Jak já ti rozumím. :D

A můj jeden jako čerstvá druhomatka, doma z porodnice pár dní s druhým dítkem. Bylo po obědě, starší syn kouká na pohádky, u toho mu říkám něco ve smyslu: "je hezky, půjdeme ven, oblíknu se a vypínáme pohádky, ano?". A s tím vrazím do ložnice, jako by se nechumelilo, že se převlíknu... načež se zarazím a potichoučku couvám a zavírám zase dveře. V ložnici spí miminko. Ano, zapomněla jsem, že mám ještě druhé dítě.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ETERNITY: a co popojíždění s nákupním vozíkem? Přistihla jsem se ještě hodných pár let potom, co děti už nebyly v kočárku a ani se mnou na nákupu (zase si říkám, že s tím narvaným vozíkem z Makra jsem si docela pocvičila :-))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A je to tu zas. čas, datum, kalendář.

Spočítám roční spotřebu vody 258 m3, pak potřebuju průměrnou měsíční. Vydělím tedy číslo 258 číslem 30, ale výsledná průměrná měsíční spotřeba mi přijde nějak nízká....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Strcila jsem decko do krouzku. Hodina casu. Jak ji zabit? Bezmyslenkovite naberu smer hriste a na miste se divim, co tam jako chci bez decka delat....
    No co, svezla jsem se na kolotoci a sklouzla. Pro poradek. Pak jsem teprve mentalne osvobozena odkracela na kafe.
    ALEA
    ALEA --- ---
    ARCHIMEDES: Já si kdysi na koleji dělala palačinky jen pro sebe... těsto bylo moc husté... Pak moc řídké...
    No... ten sloupek hotových palačinek měl tak půl metru a to je dělám tenké jak papír...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SILVEIG: Já teď zas "průměrný věk prezidentů poroste", ehm, no nevím.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Slibuju, že až budu příště něco dělat podle receptu, přečtu si taky, na jaký je počet porcí.
    Šest prostě na posezení nedám.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Scroluju rychle stránku a zarazí mne titulek. Která z manželek že je tak drsná a sděluje národu že její muž má srdce i játra?
    Aha. Tak bohužel žádná.

CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem si sedla k akvárku a začala trylkovat na beťáka, aby se ukázal. Kanárek o kus vedle byl docela zmatenej.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    poté, co jsem pověsila asi 5 kusů suchého špinavého prádla mi došlo, že jsem nezapla pračku
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nesu si čaj a nějaké na terasu, muž mi odebírá, co může, krom hrnku:
    "Nejsem si jistý, že byses jinak nepolila při obouvání."
    Já: "Ton si u mě nemůžeš bejt jistej ani bez toho čaje."
    On: "To i docela můžu."

Chvíli ni to trvalo.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ETERNITY: ja jsem si ji tuhle nandala, kdyz jsme sli do bazenu, tak abych ji mela pri placeni na recepci. No a protoze jsem byla lehce nervozni z prvniho verejnyho bazenu s ani ne rocni dcerou, dosla jsem v ty rousce pres satnu, sprchu, az do bazenu.... Ba ne, asi metr pred nim jsem si to uvedomila.
    ALEA
    ALEA --- ---
    TAPINA: Náš pes je zvyklý.
    Sestra ráda fotila psa s doplňky a teď fotí dítě s doplňky.
    Oba se u toho tváří dost podobně. Nasadíš čepici/brýle, oni se tváří trochu nešťastně, nafotíš, oni vypadají jak z reklamy na daný kus oblečení, pózují na foťák pár minut nebo aspoň vteřin a pak to ze sebe rychle setřepou.
    Tričko si oba nechají nasadit a nechají si ho na sobě.
    Víc oblečení jsme psovi nedávali.
    Pes i dítě jsou v tomhle velmi flegmatičtí a přirozeně fotogeničtí.
    Dítěti je 1 rok, psovi 12 a půl roku.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARI: Jojojo, takové to, když uděláš flašku UM, strčíš ji do malé ručičky a ozve se suché: "Špatný dítě..." Známe :)

Nebo: KAERI:
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    čtu: Káva ze sopky na Kanárských ostrovech v noci dorazila do moře.

byla to láva...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARI: Normálka, já jsem se jednou pokoušela nasadit čepici psovi :o)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MUZA: hele to jsem kdysi zažila:-)
    MARI
    MARI --- ---
    A ještě jeden. Čtyřměsíčnímu začínají růst zoubky, slintá jak bernardýn, tak mu nesu suchý slinták a koukám u toho na staršího téměř tříletého syna. Nevím proč, ale snažím se ten slinták připnout jemu. Koukal na mě hodně zmateně. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam