• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    HOMOLOVKA: Už se mi stalo, že jsem hledal brýle, které jsem měl na nose...asi den poté, co jsem se chechtal mému tehdy batolecímu bratranci, který hledal dudlík, který měl v puse.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    HOMOLOVKA: mela ses prozvonit :)
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Hledám po celým bytě telefon. Telefon, kterej mám v ruce...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já se jednou zastavila těsně před tím, než jsem do kuřete na paprice začala sypat skořici... určitě by to pokrm obzvláštnilo, ne že ne...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: no vona šumava se skořicí taky taková... netradiční :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAKOBYLKA_: mi uplne stacilo vymenit normal kmin za rimsky kmin. Bramboracku s houbami to fakt slusne odepsalo... pridat jeste skorici, tak je to staroceska masala:)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Jablecnej kolac, v nemz se namisto mlety skorice ocitl mletej kmin, chutna… eh, dejme tomu, ze zajimave.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Přečetla jsem si na ČSFD, že některé díly seriálu Randall a Hopkirk byly dodabovány až v roce 2021. Koukám na jeden díl za druhým už třetí den a pořád neslyším, ve kterých dílech jsou ty hlasy jiné. Stejné zabarvení hlasů, stejný jihoanglický přízvuk...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Včera jsem takhle jel autem a vidím nějaký billboard s reklamou na nějakou soukromou kliniku "Premiérova zdravotní péče". A říkám si - to už z toho Zemana udělali i reklamu? Počkat, vždyť Zeman je ve vojenské nemocnici. A vždyť je to vlastně prezident, ne premiér. A proč by mě měla zajímat Babišova zdravotní péče?
    A pak mi to teprve docvaklo.

Billboardy u silnic jsou zlo.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    po dvou dnech zapnutýho topení mi začalo být divný, že doma jaksi pořád ještě nemam teplo, na teploměru 19 stupňů.... až mi náhle z nějakýho důvodu při pohledu na ten teploměr došlo, že to topení v bytě, kde bydlím už 5 let, se zapíná vypínačem kolíbkou a nikoli kolečkem na nastavení teploty...

(topení mám za štendrem a sušákem na prádlo, tedy není dostupný na první dobrou a v posledních dnech jsem doma prakticky jenom spala, což mě snad trochu omlouvá)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čtu "vysírá jedním tahem" a říkám si, jo, takových máme v práci hned několik.

MUZA
    MUZA --- ---
    MARI: no a loni jsem takhle ve fitku u obcerstvovaciho baru mrkala na frajera co sel na trening mma... Usmival se na me do te doby nez zjistil, ze mam pupek v 7 mesici tehotenstvi a me to doslo o par vterin pozdeji...
    Oba jsme z toho byli trochu zmateni 😁😁😁
    MARI
    MARI --- ---
    ETERNITY: Jak já ti rozumím. :D

A můj jeden jako čerstvá druhomatka, doma z porodnice pár dní s druhým dítkem. Bylo po obědě, starší syn kouká na pohádky, u toho mu říkám něco ve smyslu: "je hezky, půjdeme ven, oblíknu se a vypínáme pohádky, ano?". A s tím vrazím do ložnice, jako by se nechumelilo, že se převlíknu... načež se zarazím a potichoučku couvám a zavírám zase dveře. V ložnici spí miminko. Ano, zapomněla jsem, že mám ještě druhé dítě.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ETERNITY: a co popojíždění s nákupním vozíkem? Přistihla jsem se ještě hodných pár let potom, co děti už nebyly v kočárku a ani se mnou na nákupu (zase si říkám, že s tím narvaným vozíkem z Makra jsem si docela pocvičila :-))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A je to tu zas. čas, datum, kalendář.

Spočítám roční spotřebu vody 258 m3, pak potřebuju průměrnou měsíční. Vydělím tedy číslo 258 číslem 30, ale výsledná průměrná měsíční spotřeba mi přijde nějak nízká....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Strcila jsem decko do krouzku. Hodina casu. Jak ji zabit? Bezmyslenkovite naberu smer hriste a na miste se divim, co tam jako chci bez decka delat....
    No co, svezla jsem se na kolotoci a sklouzla. Pro poradek. Pak jsem teprve mentalne osvobozena odkracela na kafe.
    ALEA
    ALEA --- ---
    ARCHIMEDES: Já si kdysi na koleji dělala palačinky jen pro sebe... těsto bylo moc husté... Pak moc řídké...
    No... ten sloupek hotových palačinek měl tak půl metru a to je dělám tenké jak papír...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SILVEIG: Já teď zas "průměrný věk prezidentů poroste", ehm, no nevím.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Slibuju, že až budu příště něco dělat podle receptu, přečtu si taky, na jaký je počet porcí.
    Šest prostě na posezení nedám.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Scroluju rychle stránku a zarazí mne titulek. Která z manželek že je tak drsná a sděluje národu že její muž má srdce i játra?
    Aha. Tak bohužel žádná.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam