• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: fakt divne, ze nekdo, kdo normalne cestinu ovlada, je schopen psat zapisky malym btw. Mi by v te chvili asi upadla ruka a prsty se promenily v prach.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Poněkud se nevyplatilo, že v zápiskách nerozlišuju velká a malá písmena (píšu vše malé).
    Mám ve dva měsíce starém terénní zápisníku "podloží jako pátek". Hledám hledám kde jsem byla v ten pátek. Tak ne, je to stejná struktura jak v Pátku u Poděbrad.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALEXIS: ...kdyby ovšem kočár byl tak lehkej a manévrovatelnej jako Panzerkampfwagen VIII Maus.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    ALEXIS: s kočárem mám zkušeností dost a vozík z prodejny je whole new level.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KAYLA: Máš trénink na ježdění s kočárem metrem. XD
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    TAPINA: To mi připomnělo jeden můj mozkový error, kdy jsem s vozíkem omylem vjela na normální eskalátor k parkovišti. Velmi nonšalantně jsem se tvářila jako že to byl záměr a vší váhou jsem zatěžovala madlo vozíku, aby nesjel a nepřepadl z toho úzkého schodu dopředu. Mám pocit, že tam dneska už jsou před těmi eskalátory sloupky ...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NVT: hospoda je poslední záchranou v mnoha situacích.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Odvezla jsem si z dvoupatrového Tesca nákupní vozík až na parkoviště. Na tom by nic nebylo, i tam jsou stanoviště vozíků. Ale já jsem ho vezla prázdný, nákup v tašce jsem nešla na předloktí (protože ruce jsem měla plné toho vozíku) a vůbec jsem nechápala, proč se s ním vláčím až tam.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NVT: na datech na telefonu asi dáš mail, ale moc se ti nechce přes to frčet videokonferenci.
    NVT
    NVT --- ---
    KENJIRO: Jak jsi poslal ten e-mail, když ti kleknul internet?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Napíšu sáhodlouhý email, ve kterém vysvětluji, že se dnes nebudu účastnit online schůze představenstva, protože je mi blbě a doma mi kleknul internet, takže bych musel ještě večer do města. Rozepíšu dopodrobna, co mám ke kterému tématu a jak bych mohl přispět. Dodám, že kdyby to bylo jo potřeba, tak ať mi klidně zavolají.

O pět minut později mi přijde odpověď, že je to až za týden.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Já si dneska šáhla pro oříšek. Akorát ne do misky s ořískama, ale do hrnku s kafem a jak jsem se lekla, že je to mokrý, tak jsem ten hrnek rovnou převrhla... eh.
    MUZA
    MUZA --- ---
    LUCIASHECK: taky jsem se divila, ze jsem brutalne tezkotonazni... Nak mi nedoslo, ze to ovlivni skutecnost, ze drzim dite (10kg) 😁
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kdyz se vydesite, ze jste pribrali skoro dve kila za den, ujistete se, ze nedrzite v ruce lahev mineralky :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když má člověk před sebou dva pytlíčky a chce dělat sypaný čaj... no, aspoň jsem za vás empiricky ověřila, že burákový čaj není nic moc.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jdu na nyx a čtu "Vánoční izolace je tady" Vánoční akce.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Když si doma instalujete pastičky na myši, tak si pamatujte kam. Je to lepší než si to pak připomínat metodou pokus-omyl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: jsme v errorech, normálně kartáče nepereme ani nechceme prát ;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: A když dáte vyprat polštář pro spaní na boku i s tou molitanovou náplní, bude vysychat dva týdny.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MAR_TINA: A s programem na bavlnu, vlnu nebo syntetiku? Ptám se pro kamaráda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kdybyste někdo měl pochybnosti, jestli lze vyprat kartáč na čištění kol. Tak na 40 st. a 1000 otáček lze.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam