• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAYLA: TYRKYS2: Tak v tom je zakopaný pes! Já si říkám, to je divné, že nemám v Tečce třetí dávku a že na tom papíru, co mám, je jenom moje anamnéza a číslo šarže. Že maminku pozdravuju.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KAYLA: kamarád z nemocnice: "Nejhorší jsou lidi, kteří přesně vědí, kam jdou. Takoví ti, co už zpaměti trefí k těm správným dveřím, za kterými sedí ten jejich pan doktor, takže bezmyšlenkovitě projdou kolem cedule KARDIOLOGIE PŘESUNUTA, projdou dveřmi s nápisem ZDE NENÍ KARDIOLOGIE, projdou dalšími dveřmi s nápisem INFEKČNÍ ODDĚLENÍ, a teprve když potkají člověka v protichemickém obleku, tak jim na tom přijde něco divné."
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    KAYLA: Mně se stalo totéž! Když jsem tam pak volala, paní na informacích říkala, že je nás hodně. Na těch cedulích bylo něco jako Administrativa a info pro očkování dětí a mě fakt nenapadlo, že se tam mám zastavit a odevzdat papír. Na předchozích dávkách jsem byla v malé nemocnici, tam to probíhalo o dost jinak.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Moje matka si stěžovala, že nedostala certifikát do Tečky. Tak jí říkám, aby si naskenovala ten certifikát co dostala na očkování. Prej tam není QR kód.

Byla na stejným očkovacím místě jako já, takže vím, jak to tam vypadá. Povedlo se jí i přes cedule jako kráva a přes to, že to bylo v místě, skrz který musela projít, odejít bez toho, aby si ten certifikát vyzvedla, takže má doma akorát papír se svojí anamnézou a samolepkou s číslem šarže, co tam měla odevzdat.

Potřebuju víc kafe.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    chystám si mail. Jde o firmu Altech, do bazénu instaluje zvedáky, které jsou sestavené z "plastového tramvajového sedátka". To že nejsou podle vyhlášky, je už detail.

"Kdo mě může pomoct aby byly do bazénu instalované vyhlášky podle Altechu"? asi nebude správnej mail.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Já jsem si včera večer u mytí nádobí povídala s kocourem. Něco jsem mu vyčítala, klasický duchem nepřítomný řeči na kočku. Kocourovi byly moje řeči samozřejmě úplně lhostejný, ani se nehnul. No, bodejť by mu nebyly lhostejný, byla to hromádka černýho prádla.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ETERNITY: To jen proto, že ho nemám.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DELIRIUM: A tos nesla vyvencit psa bez psa:)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mam v lednici velkou pikslu s bambuckym maslem, ze ktere jednou za cas doplnim do male sklenice v koupelne. Dnes byl cas doplnovani. Vlezu do lednice, vyndam pikslu a prozatim odlozim na linku, at to trochu povoli a lip se nabira. Za nejaky cas jdu pro tu malou sklenicku. Vlezu do lednice...cumim...cumim...nevim, tak zavru a jdu si po svych. Za nejaky cas spatrim na lince to bambucky maslo, placnu se do cela a jdu znovu pro tu malou sklenicku. No tak vlezu do lednice, opet cumim jako pako, zavru lednici a teprve me to trklo. Proste mame dvere do lednice hned vedle dveri do koupelny a oboje jsou bile.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Šla sem ven, že vynesu odpadky. Jen k vůli tomu. U popelnic stojím jak dement a snažím se vzpomenout, co že sem to tam chtěla, samozřejmě že bez odpadků. Jako udržela sem aspoň tu myšlenku, že jdu k popelnici.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Diky vsem :)
    Jen doplnim, ze jsem si pred chvili sla udelat druhy kafe a v pixle jsem nasla lzicku od toho prvniho... To se mi jeste nestalo 😁😁
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a ještě se dá přidat čokoláda

THE HOT TRIPLETS – Lady and Pups
    https://ladyandpups.com/2013/10/02/the-hot-triplets-eng/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MUZA:

How to make Yuan Yang Tea (鴛鴦茶) ☕️🦆 || Coffee Tea || Kopi Cham || The Right Way
    https://www.youtube.com/watch?v=2aTizk8VRJ4
    FAT
    FAT --- ---
    MUZA: Já měl kdysi v oblibě čajovou směs, ve které byla zrnka kávy. Vzpomínky na Afriku se to jmenovalo.
    #kecy# kdyžtak mě smažte.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Mam pripravenou konvici na caj i se sacky caje... Rychlovarna uz si bubla svoje picovinky... Pripravuju hrnek na kafe, nabiram kafe a sypu ho... Do konvice s cajem... Hmmm... Asi potrebuju mnohem vetsi hrnek na kafe...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Dobrých 5s koukám, jak vymačkávám citrón do sklenice s medem.. Dobré ráno. facepalm.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Víte, co je důležité, když slíbíte sousedce pohlídat psa?
    Nezapomenout na psa.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BBC News Koalas bellow with unique voice organ
    https://youtu.be/ynSiIFxV1KE

The Beeb má koalí zprávaře?! Interpunkce je důležitá...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Premiér se od minulého čtvrtka neobjevuje na veřejnosti, jeho kancelář oznámila, že jeden z členů jeho rodiny byl pozitivně testován na koronavirus. Až nyní se ukázalo, že šlo o Romy."

A jéje, šlo o Romy, to zase budou mít nacionalisti plnou hubu řečí. Ale počkat, proč má Johnson romské příbuzné? A jak je na tom ten jeden člen rodiny z té věty předtím?

No nic. Malé Romy přeji brzké uzdravení, šestitýdenní mimina by neměla být vážně nemocná.

Johnsonovu novorozenou dceru Romy postihl tvrdě covid - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/johnsonovu-novorozenou-dceru-romy-postihl-tvrde-covid-40384538
    ALEA
    ALEA --- ---
    MARKYSHA: no... já mám že silnic jen respekt ale tohle bylo dost nepříjemné i pro mě. Bylo hodně pozdě, léto ale už tma... já byla fakt unavená (důvod proč jsem přejela) a... Možná tam byl rozumný způsob jak přejít ale já ho neviděla... věděla jsem, že ten autobus stihnout musím a běhala sem tam naproti té zastávce a přemýšlela, co dělat než jsem se odhodlala.
    Ale žiju :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEA: tak přebíhat dálnici s mým strachem z aut, kdy stojím půl hodiny na přechodě, než se odhodlám přejít (autonehoda), to je úplné scifi.
    ALEA
    ALEA --- ---
    MARKYSHA:
    Za posledních pár let se mi to povedlo několikrát taky. A mám k tomu další bonusy.
    * když vystoupíš na menší zastávce, občas tam vlak zpět nestaví dřív jak za dvě hodiny a víc (možná už jízdní řád upravili, ale ve správné kombinaci čas - víkend/ svátek apod to podle mě jde pořád)
    * z nejbližší zastávky lze na Kladno dojít pěšky... nedoporučuji, zvlášť v dešti ani když máš deštník.
    * myslím že to byly Kačice, kde se dá přejít na autobus ale člověk u toho musí přeběhnout dálnici? Super cool zážitek. Zvlášť pozdě v noci... nedoporučuji.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jedu z Prahy na Kladno-město1) nevšimnu si, že vlak jede na Rakovník 2) všimnu si toho na zastávce Kladno-Rozdělov, ale zapurtile se snažím vystoupit jinými dveřmi, takže se vlak rozjede. Skončím v hrozné zimě někde v Kačicích na mini nádrážíčku bez vytopené čekárny. Jede mi to za půl hodiny. 3) málem nastoupím do dalšího vlaku na Rakovník. 4) málem nedovedu správným vlakem, neboť nestojím na nástupišti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam