• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEA: tak přebíhat dálnici s mým strachem z aut, kdy stojím půl hodiny na přechodě, než se odhodlám přejít (autonehoda), to je úplné scifi.
    ALEA
    ALEA --- ---
    MARKYSHA:
    Za posledních pár let se mi to povedlo několikrát taky. A mám k tomu další bonusy.
    * když vystoupíš na menší zastávce, občas tam vlak zpět nestaví dřív jak za dvě hodiny a víc (možná už jízdní řád upravili, ale ve správné kombinaci čas - víkend/ svátek apod to podle mě jde pořád)
    * z nejbližší zastávky lze na Kladno dojít pěšky... nedoporučuji, zvlášť v dešti ani když máš deštník.
    * myslím že to byly Kačice, kde se dá přejít na autobus ale člověk u toho musí přeběhnout dálnici? Super cool zážitek. Zvlášť pozdě v noci... nedoporučuji.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jedu z Prahy na Kladno-město1) nevšimnu si, že vlak jede na Rakovník 2) všimnu si toho na zastávce Kladno-Rozdělov, ale zapurtile se snažím vystoupit jinými dveřmi, takže se vlak rozjede. Skončím v hrozné zimě někde v Kačicích na mini nádrážíčku bez vytopené čekárny. Jede mi to za půl hodiny. 3) málem nastoupím do dalšího vlaku na Rakovník. 4) málem nedovedu správným vlakem, neboť nestojím na nástupišti.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Správná odpověď je kávovar s časovačem.
    MCD
    MCD --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NAMATHUR: Vzdycky si rikam, ze pro takovy lidi se dela to instantni kafe:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NAMATHUR: pokud se mezi druhým a třetím odstavcem nestalo něco, co jsi tady nezmínil, tak myslím, že to předposlední slovo mělo být "úplněk" :-)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Kafe. Jak prostě to zní. Jedno. Pitomý. Ranní. Kafe.

Vzít pikslu se zrnem, otevřít, zatřepat abych zjistil, kolik ho tam je. Smést zrna z linky, ty na podlaze se snažit nerozšlapat. Nasypat do moka konvičky. Přesypat je do mlýnku, upustit jeho víčko na dlažbu. Uf, nerozbilo se víc, než už je. Umlít kafe. Upustit sítko moka konve tak, že se celé zkřiví, přitom rozbryndat vodu po kuchyni a šlápnout do ní nadýchanýma teploučkýma fuseklema. Snažit se zavřít spodek mokakonve deklem od mlejnku. Konečně ten vehement zprovoznit a dát na plotnu a jít se doobléknout. Po pěti minutách teda zapnout tu plotnu. Zapomenout na celý ten experiment (plotna zůstala na 1600 W a 260 °C, takže pára unikající pojistným ventilem totál vyděsila kočky i mě). Nalejt kafe do hrnku a po chvíli si do ní pustit z roztřesené pracky hořící cigáro.

Ať žijí nízkotlaká rána, úplně posranej :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Chci kočkám nasypat kočkolt, vezmu si nůžky, abych pytel otevřela. Hodím nůžky do záchůdku a odcházím středem.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    „Jsem se vůbec nevyspal... úplně posranej!", vykládá kamarád. „Cože, co se ti stalo?", ptám se opatrně. „No dyť ti to říkám – úplně posranej!“ Nevěřícně vstřebávám jeho nevybíravý popis střevních problémů minulé noci. Úplněk posranej říkal. Úplněk. No, teď to dává smysl.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "Nové riziko pro děti. Do škol se dostaly nikotinové sáčky, žáci do nich zvracejí."

?!

Nové riziko pro děti. Do škol se dostaly nikotinové sáčky, žáci po nich zvracejí - Deník.cz
    https://www.denik.cz/z_domova/nikotin-sacky-skoly-deti-20220118.html
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PISKVOR: Moc. A to jsem si ji raději ještě osolil.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALAMAN: Jak *moc* byla hnusná?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem si osladil topinku s česnekem.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    3 není 8. A když jde o tramvaje, platí to dvojnásob.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: No co, když položíš pikslu s kávou vedle hrníčku, tak ani po zalití hrníčku vroucí vodou kávu nevykouzlíš.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: hipsta si dal hrnek i s pytlíkem do mikrovlnky, jak se naučil o výměnných pobytech u lidí, co neměli varný konvice, a dobrý :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: cold brew, hipsta style!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kdo si právě zalil čaj neuvařenou (resp. uvařenou před dvěma hodinami) vodou z konvice? 🤦🏼‍♀️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam