• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    FAT
    FAT --- ---
    MUZA: Já měl kdysi v oblibě čajovou směs, ve které byla zrnka kávy. Vzpomínky na Afriku se to jmenovalo.
    #kecy# kdyžtak mě smažte.
    OVEC
    OVEC --- ---
    [ LILITH213 @ Nejlepší hlášky hlody a kecy ]

m: ...no jestli dají ten kyslík pro výbuch digestoře ...
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Čtu tady historku [ CHROCHTADLO @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ] a říkám si: "VB, VB, počkat, ale veřejná bezpečnost už dávno neexistuje... aha."
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Tak fajn, před pár dny odemykám mpétrojkou, dneska ráno podobný fail, chtěla u řidiče v buse platit klíčema. Ještěže jsem si to včas uvědomila, už takhle má slizký kecy, když na Čerňáku vystupuju ("Vy tu se mnou nezůstanete?"). Už si živě představuju ty narážky, kdybych mu fakt podala klíče od bytu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jednou jsem z legrace napsaloa místo SWOT analýza (jakési bussiness kecy) SWAT (sexy muži v uniformách). Problém je, že jsem si to nějak v hlavě přehodila natvrdo, a pak se divím, že nic kloudného negooglím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam