• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TRISSIE: Laboratoř, povětšinou potraviny, někdy mrtvá zvířata ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAJITA: co to proboha děláš za práci, že při instrukci "odměřovat ejakulát" tě zarazí akorát to, že ho nemáš na skladě? :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Čtu si pracovní návod: odměříme 4 ml ejakulátu...panika, tyjo, kde ho jako tady vezmu?
    Eluát to byl. Minutu na to otevřu net a tam zpráva, že zemřel Uzel. Takže žádný Freud, jak mi vynucovala kolegyně :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ETERNITY: jelikož sem jdu z Dětských perel, tak jsem potkani samozřejmě přečetla jako klokani :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NANTHEI: tak on i parmezán je původně mlíko, takže to tvůj mozek asi prostě trochu zjednodušil... :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Zpráva dne? "Princezna Charlotte slaví 7. narozeniny, ukázala psa"... Eh, radši ani nebudu psát, jak jsem přečetl poslední slovo. To mám z toho, že o kus výš v Google News feedu bylo "Policie zadržela podezřelého ze znásilnění pěti dětí v Praze" a mozek je freudovská svině... :-/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Takovy mame nejradsi, pak se na internetech objevuji nase tabulky "Nesnazte se krmit kapry, mistni potkani maji problemy s obezitou".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    :)))

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: nechtěl ani salát. Paní vedle zkouší drobenkovou buchtu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Na pipi asi taky nebude fungovat, což?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: není blbej, ne, na čičí chodí kočka a kdybys byla kočičí žrádlo v nálevu, ty bys chodila tam, kde je kočka? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: ne :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: A priplaval?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Chtěla jsem přilákat pozornost kapra a zavolala na něj čičí.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska jsem si nasypala do kafe parmezán. normálně jsem prostě sáhla do lednice, a místo _tekutýho_ mlíka vytáhla strouhanej parmezán, otevřela ho a nasypala do kafe. ne místo cukru, kterej tam už byl, ale místo mlíka.
    myslim, že je se mnou něco skutečně špatně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Nacvakával jsem RJ-45 koncovky na patch kabely. Akorát jsem skončil a přišla dcera (11) že si chce zahrát šachy. Vytáhnu šachy, začnu skládat figurky a mumlám si: světle oranžová, oranžová, světle zelená, modrá, dáma ctí barvu ..."
    Asi je čas na pozdní ranní kafe.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALAMAN: četla jsem slanina 😀
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DEEFHA: Alespoň jsem vyzkoušel jejich pozornost :) Příště se před prohlídkou najím, ať nemyslím na jídlo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALAMAN: Z toho už se ovšem nevykroutíš :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes jsem se nekolikrat lekla, ze oslovuji syna jinym jmenem, ze to jsem teda matka za vsechny prachy. Vzdy to ale bylo spravne, ty uleky byly uplne zbytecne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam