• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Osolit kafe se mi povedlo už mockrát, ale teď jsem si poprvé osladila topinku.
    MARI
    MARI --- ---
    Doma vedro a dusno, venku chladno... otevřít okno dveře ven a pustit domů chládek = ok.
    Doma chladno, venku vedro a dusno... otevřít dveře a pustit ven chládek... no, nefunguje to.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zahlidnul jsem v televizi reportaz z hokejbalu a nejakou chvilku premejslel, co to tam maj za divnej led.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "technická chlouba elektro"??? Chodba.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nedávno jsem si koupil tiskárnu - že bude potřeba (vytisknout tak 2 papíry). Mno, tiskárna byla doma už asi měsíc a furt jsem na to měl čas.
    Konečně mě osud dokopal tiskárnu rozbalit a použít.
    Fajn - kde mám papíry do tiskárny? Vždyť jsem toho měl tuny!
    Nakonec mi syn "půjčil" papíry, co měl na kreslení.
    ..
    Hádejte, čím mám podložené monitory? :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Náměstek uhynul při výběru klíčové figury údajného gangu."
    Týjo, ta kauza Hlubuček a spol. začíná nabírat dobrý grády.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LADYBUGS: Tak oni tam vařej luxusně, to zase ne že ne :D
    JONY: Se mi stalo kdysi, když jsme s (tenkrát ještě přítelkyní) dělali čistku v mejch věcech. Našlo se tam triko od bejvalý. Jasný, dámský triko. Mozek se mi nějak sekl a tvrdil jsem přítelkyni, že to je moje triko - žádný dámský. Někam jsme to nakonec hodili.
    Po nějaký delší době jsme na to triko natrefili znova. Tentokrát jsem se už vážně divil, co to tam kua dělá? Proč mám u sebe triko od bejvalý?!
    "Jsem Ti říkala už tenkrát, že to je ženský triko.."
    LADYBUGS
    LADYBUGS --- ---
    LOVE_DALI: No jo, to jsou ty poslední věci člověka.. :-)
    1KA
    1KA --- ---
    Mami, běželi jsme dvanáctiminutovku.
    A za koliks to dal?

:-)
    LADYBUGS
    LADYBUGS --- ---
    Není můj, ale pobavil.
    Z rádia: "...a dalším jmenovaným laurelátem (zádrh..divný?...no co..) na cenu..."
    JONY
    JONY --- ---
    To tak člověk připravuje byt na stěhování, má schůzku s majitelem, abych doladil konečné vyúčtování a až po jeho odchodu zjistí, že celou dobu v pokoji viselo tohle :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ETERNITY: Mam jednu bateriu s prepinanim spolocnu na sprchu a umyvadlo. Pravidelne si namocim v lepsom pripade len hlavu v rucniku, ci osprchujem stenu, ked je prepnuta naopak, jak cakam. Par krat to uz cez otvrene dvere schytala naplno chodba. Ale bavi ma, ze vzdy s tym dokazem vymysliet nieco nove, aj po skoro 10 rokoch.

Naposledy, par dni dozadu, som stojac vo vani pustila vodu a doslo mi ze tecie nespravne z umyvadloveho raminka, ktore bolo otocene bohvie preco nad vanou. A nenapadlo ma nic lepsie, ako s nim otocit na miesto, bez vypnutia vody, takze som si slusne umyla zem medzerou medzi vanou a umyvadlom :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kontrolka potřebuji dovolenou svítí červeně.

Skladám venku do koše prádlo a venčím domácího kocoura. Dojdu s košem a kocourem do verandy, sundám kocourovi postroj, úhledně kocoura směstnám do tvaru bochník a strčím do volného místa do koše.
    Byl tak překvapenej, že tam chvíli zůstal.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kurec a ty sprchove baterie, co na jednu stranu otocite - tece z jedne hlavice - na druhou stranu otocite - tece z druhe hlavice, by meli zakazat! Udelala jsem si vlasy a chtela jsem jeste rychlou sprchu, hlavne si je nenamocit, a po uspesnem ultraopatrnem osprchovani jsem misto vypnuti vody na sebe pustila dest. Navic studeny (voda z trubky). Bajecne, proste bajecne! Na business obed coby zmokla slepice.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Po sto letech v praci - mavam u prichodoveho/odchodoveho terminalu kartou z mbank a divim se, ze me turniket nepusti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když mi majitelka dorážejícího ratlíka sdělí, že na něj klidně můžu dupnout, myslí tím nejspíš zadupat.

(Ne, nedupla jsem na něj, ač jsem na to měla chuť už před jejím vyzváním.)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Dělám si kafe, zapnu a tekla voda... nadávám, co s tim je. Jsem tam nedal kapsli...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    další zjištění ze série trissie nutně potřebuje dovolenou:
    věděli jste, že když v autě místo dálkovek zapnete ostřikovače, tak nejenže nevidíte dál, ale ještě vám něco nečekaně naprská do ksichtu (jako je tam samozřejmě sklo, ale když to člověk nečeká, tak se fakt lekne)?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KENJIRO: ... a uprostřed slova kuna zbylo místo na dé :))
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Sbohem, kuny. V Chorvatsku se bude platit eurem"

Svůj omyl asi nemusím popisovat. Kdyby někdo potřeboval nápovědu, tak se zeptejte prezidenta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam