• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Aha, nebyl to signál „nizozemské“ civilizace, co údajně zachytili v Číně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na stara kolena jsem si poridila soda stream.
    Uz dvakrat jsem vehnala bublinky do vzduchu a pak se chystala je zalit vodou. Pravda - pokazde po ranu.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: pokud nebyla kyselá
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: To nemusí být tak zlé. Prostě by to bylo vláčnější.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    okurka nastrouhaná do těsta na palačinky, naštěstí jen kousek
    JONY
    JONY --- ---
    TAPINA: přihodil bych kávu s krupicí a místo těstovin do vařící vody nasypat piškoty
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Osolit kafe se mi povedlo už mockrát, ale teď jsem si poprvé osladila topinku.
    MARI
    MARI --- ---
    Doma vedro a dusno, venku chladno... otevřít okno dveře ven a pustit domů chládek = ok.
    Doma chladno, venku vedro a dusno... otevřít dveře a pustit ven chládek... no, nefunguje to.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zahlidnul jsem v televizi reportaz z hokejbalu a nejakou chvilku premejslel, co to tam maj za divnej led.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "technická chlouba elektro"??? Chodba.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nedávno jsem si koupil tiskárnu - že bude potřeba (vytisknout tak 2 papíry). Mno, tiskárna byla doma už asi měsíc a furt jsem na to měl čas.
    Konečně mě osud dokopal tiskárnu rozbalit a použít.
    Fajn - kde mám papíry do tiskárny? Vždyť jsem toho měl tuny!
    Nakonec mi syn "půjčil" papíry, co měl na kreslení.
    ..
    Hádejte, čím mám podložené monitory? :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Náměstek uhynul při výběru klíčové figury údajného gangu."
    Týjo, ta kauza Hlubuček a spol. začíná nabírat dobrý grády.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LADYBUGS: Tak oni tam vařej luxusně, to zase ne že ne :D
    JONY: Se mi stalo kdysi, když jsme s (tenkrát ještě přítelkyní) dělali čistku v mejch věcech. Našlo se tam triko od bejvalý. Jasný, dámský triko. Mozek se mi nějak sekl a tvrdil jsem přítelkyni, že to je moje triko - žádný dámský. Někam jsme to nakonec hodili.
    Po nějaký delší době jsme na to triko natrefili znova. Tentokrát jsem se už vážně divil, co to tam kua dělá? Proč mám u sebe triko od bejvalý?!
    "Jsem Ti říkala už tenkrát, že to je ženský triko.."
    LADYBUGS
    LADYBUGS --- ---
    LOVE_DALI: No jo, to jsou ty poslední věci člověka.. :-)
    1KA
    1KA --- ---
    Mami, běželi jsme dvanáctiminutovku.
    A za koliks to dal?

:-)
    LADYBUGS
    LADYBUGS --- ---
    Není můj, ale pobavil.
    Z rádia: "...a dalším jmenovaným laurelátem (zádrh..divný?...no co..) na cenu..."
    JONY
    JONY --- ---
    To tak člověk připravuje byt na stěhování, má schůzku s majitelem, abych doladil konečné vyúčtování a až po jeho odchodu zjistí, že celou dobu v pokoji viselo tohle :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ETERNITY: Mam jednu bateriu s prepinanim spolocnu na sprchu a umyvadlo. Pravidelne si namocim v lepsom pripade len hlavu v rucniku, ci osprchujem stenu, ked je prepnuta naopak, jak cakam. Par krat to uz cez otvrene dvere schytala naplno chodba. Ale bavi ma, ze vzdy s tym dokazem vymysliet nieco nove, aj po skoro 10 rokoch.

Naposledy, par dni dozadu, som stojac vo vani pustila vodu a doslo mi ze tecie nespravne z umyvadloveho raminka, ktore bolo otocene bohvie preco nad vanou. A nenapadlo ma nic lepsie, ako s nim otocit na miesto, bez vypnutia vody, takze som si slusne umyla zem medzerou medzi vanou a umyvadlom :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kontrolka potřebuji dovolenou svítí červeně.

Skladám venku do koše prádlo a venčím domácího kocoura. Dojdu s košem a kocourem do verandy, sundám kocourovi postroj, úhledně kocoura směstnám do tvaru bochník a strčím do volného místa do koše.
    Byl tak překvapenej, že tam chvíli zůstal.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kurec a ty sprchove baterie, co na jednu stranu otocite - tece z jedne hlavice - na druhou stranu otocite - tece z druhe hlavice, by meli zakazat! Udelala jsem si vlasy a chtela jsem jeste rychlou sprchu, hlavne si je nenamocit, a po uspesnem ultraopatrnem osprchovani jsem misto vypnuti vody na sebe pustila dest. Navic studeny (voda z trubky). Bajecne, proste bajecne! Na business obed coby zmokla slepice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam