• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jeden error jazykovědný. Proč ta ženská proboha jedla syrové pštrosy??? Jo aha...

Prato, neonato in terapia intensiva perchè mamma mangia ostriche crude - la Repubblica
    https://firenze.repubblica.it/cronaca/2022/07/15/news/la_mamma_mangia_ostriche_crude_neonato_finisce_in_terapia_intensiva_a_prato-357900555/

"Matka jedla těsně před porodem syrové [ostriche], novorozenec musel být hospitalizován na JIP"
    *ostriche = it. ústřice, ostriches = angl. pštrosi
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    kokosky v akci za petadvacet, no nekup to.
    blazene je rozbalim, ze si chroupnu, a ciwe, kde se stala chyba, von je to nejakej cukr?
    aha, tak ja si je musim napred upíct :D

SHEALA
    SHEALA --- ---
    Hledám člověka, od kterýho jsem před rokem koupila auto, v telefoním seznamu. Vágně si pamatuju, že je to asi pan Zajíc.

Ne, jmenuje se Vyskočil.

Inu Malý Zajíc Vyskočil, Tvrdý Bobek Vytlačil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Odstraňovačem kočičích chlupů se neučešeš.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Kdyby si někdo vařil ovesnou kaši na sporáku, který byl odpojen od elektřiny, tak upozorňuju, že kupodivu ani po 30 minutách není hotová.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    nedavno sem si koupila novy noze. z nejaky jiny oceli nez klasicky, a pri krajeni to dela trochu jinej zvuk, nez ty, co sem mela predtim. Krajim to rajce a rikam si "hmm, to je zvlastni, takovej jinej zvuk, a celkove asi i jinej pocit, jak sou navic ostry, ze jo. tvl, a kdyz se riznu do prstu, tak je to taky takovy jiny.. je hele, to uz sem asi na kosti a ani to nebolelo.."
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    A páteční agónii jsem si prodloužil hledáním pošty na Holešovické tržnici. Nejen že v té budově už pošta není, ale ta budova už tam není. I suť je odvozená. A kde byla přepážka se pokládá dlažba. Motal jsem se tam s mobilem jak Travolta v tom meme z Pulp Fiction.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Aha, nebyl to signál „nizozemské“ civilizace, co údajně zachytili v Číně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na stara kolena jsem si poridila soda stream.
    Uz dvakrat jsem vehnala bublinky do vzduchu a pak se chystala je zalit vodou. Pravda - pokazde po ranu.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: pokud nebyla kyselá
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: To nemusí být tak zlé. Prostě by to bylo vláčnější.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    okurka nastrouhaná do těsta na palačinky, naštěstí jen kousek
    JONY
    JONY --- ---
    TAPINA: přihodil bych kávu s krupicí a místo těstovin do vařící vody nasypat piškoty
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Osolit kafe se mi povedlo už mockrát, ale teď jsem si poprvé osladila topinku.
    MARI
    MARI --- ---
    Doma vedro a dusno, venku chladno... otevřít okno dveře ven a pustit domů chládek = ok.
    Doma chladno, venku vedro a dusno... otevřít dveře a pustit ven chládek... no, nefunguje to.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zahlidnul jsem v televizi reportaz z hokejbalu a nejakou chvilku premejslel, co to tam maj za divnej led.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "technická chlouba elektro"??? Chodba.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nedávno jsem si koupil tiskárnu - že bude potřeba (vytisknout tak 2 papíry). Mno, tiskárna byla doma už asi měsíc a furt jsem na to měl čas.
    Konečně mě osud dokopal tiskárnu rozbalit a použít.
    Fajn - kde mám papíry do tiskárny? Vždyť jsem toho měl tuny!
    Nakonec mi syn "půjčil" papíry, co měl na kreslení.
    ..
    Hádejte, čím mám podložené monitory? :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Náměstek uhynul při výběru klíčové figury údajného gangu."
    Týjo, ta kauza Hlubuček a spol. začíná nabírat dobrý grády.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LADYBUGS: Tak oni tam vařej luxusně, to zase ne že ne :D
    JONY: Se mi stalo kdysi, když jsme s (tenkrát ještě přítelkyní) dělali čistku v mejch věcech. Našlo se tam triko od bejvalý. Jasný, dámský triko. Mozek se mi nějak sekl a tvrdil jsem přítelkyni, že to je moje triko - žádný dámský. Někam jsme to nakonec hodili.
    Po nějaký delší době jsme na to triko natrefili znova. Tentokrát jsem se už vážně divil, co to tam kua dělá? Proč mám u sebe triko od bejvalý?!
    "Jsem Ti říkala už tenkrát, že to je ženský triko.."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam