• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ráno jsem vyšla ze sprchy, přerovnala na umyvadle antiperspirant, zubní pastu a kartáček a pak vzala kartáček, dala na něj přiměřené množství pasty... a zvedla automaticky paží, že si do podpaží aplikuji... zubní pastu! Asi jsem měla radši ještě hodinu spát...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chystám si k snídani míchaná vajíčka, a chystám se je opepřit z elektrického mlýnku na pepř. Jenže nefunguje. Tak si řeknu, že to určitě bude tím, že není dotažená pojistka pro rozebírání mlýnku - tak jí otočím na druhou stranu a bez bližšího zkoumání vrátím mlýnek nad misku s vajíčky, jestli tentokrát bude fungovat.

Pojistka dotažená byla, dokud jsem ji neodjistil, a půlka těla mlýnku se vymrštila směr směs rozmíchaných vajíček. Ale kupodivu, když jsem mlýnek vyčistil od zbytků tekutých žloutků a bílků, tak se jal fungovat. A pak že násilí nikdy nic nevyřešilo.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    kdo se umí napit piva z plchu v protifázi tak, ze si vostříká monitor, okno a i brejle zevnitř?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    sockets in sandals - dobře já engliš mluvit :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    "Řada studií provedených mimozemskými vědci..." Eh. Cože? Aha, nizozemskými.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    ETERNITY: No, nad zadkem :)
    Je to něco podobného jako tohle

VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Knížka s názvem Šukání. Super, to zní dobře. Tu bych si ráda přečetla. Aha, tak nic. Jmenuje se Čekání.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ILIEN: ted musim videt, jak vypadaji kalhoty, co se musi zavazovat na zadku:)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Mam skvělý zavazovaci kalhoty. Jen fungujou přeci jen o dost líp, když člověk při dobihani tramvaje nezjistí, že je nemá zavazane na zadku...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Spagety, rukola, susene maso placenta.

Dik nyxservere, dneska diky tobe obedvam kafe!

(a double error, napsala jsem to prve do Modniho pekla)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    jsem dneska trochu jetá, protože jsem šla spát ráno... ale že si všimnu až v půlce cesty výtahem, že jsem si ty šaty se zkříženýma ramínkama oblíkla poloobráceně tak, že mám výstřih v podpaží, a že takhle NECHCI potkat toho kurýra před vchodem, takže jsem se přes třípatrovou jízdu musela převlíknout a byla v tom výtahu prakticky nahá, to... jako nemuselo bejt.
    ale když jsem to tak hezky zvládla, sežrala jsem třetinu toho sushi už cestou zpátky nahoru.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RAHUF: Inu, někdo to rád. Třeba sv. Jan, že :-D
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Bez ohledu na to, jaká je v kuchyni teplota, vařit cokoliv co zahrnuje prskající olej bez trička a bez zástěry není dobrý nápad.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Sorting spamu v mailu: Jak zhebnout efektivne. Aha, zhubnout, nuda. No asi zase cas na nasazeni SSRI.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RAHUF: Jó, takhle jsem jednou ve dvě ráno v Tescu kupoval kuře asi natřikrát. Totálně nametenej, nutno říct... Pokaždý jsem došel k pokladně s košíkem úplnejch kravin a na kuře jsem si vzpomněl až po zaplacení. Takže znovu... Musím říct, že při tom posledním pokusu už jsem měl trvalej doprovod ochranky :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RAHUF: masovy kure. to bude asi nejaka narazka na to, ze dneska uz je to vsechno plny vody a ruznejch sracek, ze jo?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chystám se dělat máslové kuře a nakupuju ingredience. Pochopitelně jsem moc cool, než abych si napsal nákupní seznam, takže to v obchodě lovím z paměti a občas z mobilu z internetu. Když jsem u pokladen, přemítám, jestli mám všechno - zázvor, česnek, cibuli, rajčata, jogurt, kešu, smetanu... Kuře. Kuře jsem zapomněl vzít.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    při cestě domů jsem vystoupila na úplně jiný zastávce, než bydlím... už šest let.
    ztracená ve vinohradský džungli. mam hlad. send help.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Náhodou, z vykopaných latrín se můžeme dozvědět, jak lidi žili, čím se stravovali, jaké měli parazity...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Léto plné exkrementů." Týjo, celý příměšťák zaměřený na koprologii!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam