• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Kuchyn jako nebezpecne misto, říkáte?

Mame doma, jako kazdy rok touhle dobou, octomilky. Likviduju je navnadou - voda, ocet, jar do sklenicky (ocet je nalaka vuni, jar zmeni povrchove napětívody, takze se utopi).
    Na octomilky je to skvele. Na piti ani omylem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALDARION: ja som si kedysi zvládla zabodnúť do dlane čínsku hůlku. Jako kuchyňa je pre mňa nebezpečné miesto, ale aj tak ma to dosť prekvapilo.

Ráno som zistila, že v noci umreli hodinky, tak som ich dala nabiť a odložila prechádzku. Snažím sa zas držať nejaké to minimum krokov, tak nech sa mi zarátajú. Po dvoch hodinách som teda vyrazila, spokojne prešla tak polku plánovanej trasy a následne zistila, že hodinky ostali doma. Keby sa mi to aspoň nestávalo celkom pravidelne. :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NANTHEI: I čaj bez čaje, takovej lisovanej puerh, ze kterého si musíš kus odlomit nebo aspoň odšťouchat, je vysloveně past, ještě jsem si teda nikdy neprobodnul dlaň skrz šťouchátkem na puerh, ale mnoho nechybělo...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    jako se brýle bez brýlí špatně hledají, tak se kafe bez kafe špatně dělá. dneska jsem otvírala lahev mlíka desítky vteřin, pak i přes utěrku, vzteklá, že mi to nejde... a až když jsem si vzala nůž, našla jsem takovou tu "pojistku", cancour, za kterej se odtrhne kroužek kolem víčka. ono to není tak těžký, když už člověk v sobě MÁ to ranní kafe.
    KATIA
    KATIA --- ---
    NANTHEI: Stačilo říct dřív, adoptovala bych jídlo s koriandrem ;-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Jsem v Podolí na operačním sále. Najednou slyším odněkud dětský pláč. Říkám si, "To opravdu někdo s sebou vzal svoje dítě na operační sál? To není úplně vhodné prostředí pro dítě..."

Až pak mi došlo, že nejspíš vedle dělali císařský řez.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Požárům v národních parcích mohou zabránit zubaři, upozorňují vědci

Požárům v národních parcích mohou zabránit zubři, upozorňují vědci - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/zubr-velci-kopytnici-stada-spasa-pozar-narodni-park-prevence.A220829_082908_budejovice-zpravy_khr

a ani mi to v kontextu posledních měsíců a let nepřišlo tak divný)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    slyšel jsem na yt tak skvělou a netradiční skladbu, že jse okamžtě dával paleček.

no zjistil jsem, že mam puštěný dvě skladby najednou :D
    [jo, a vim, že existujou vselijaky mixovaci zalezitosti, tohle byl takovej nechtenej dj zazitek

Amyl and The Sniffers - Guided By Angels
    https://www.youtube.com/watch?v=Z--D1flPLnk

:
    OTYKEN - LEGEND (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=tXLoP9iSU5Y

kdyby to někdo měl mashupnout, tak by byl borec! :]
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    pracovní neděle, není mi dobře, koupim si jídlo v krabičce a ne housku. otevřu jídlo v šeru... jéé, libeček! zamíchám jídlo. není to libeček, je to koriandr. nesnáším koriandr (kdo taky sype koriandr do teriyaki? otázku, kdo by tam proboha sypal libeček, radši spolknu).
    udělám si kafe, abych si z toho (vyhozenýho) jídla spravila chuť. tak jsem začala tím, že jsem kafe nasypala do sklenice studený vody. druhej pokus - kafe v hrnku, horká voda v hrnku... mlíko všude okolo hrnku, protože jsem ho chtěla nalít zase do té SKLENICE, ale na poslední chvíli ucukla.

nechcete mě dneska někdo adoptovat? :(
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Predator's Teenage Song, okey, super, dost suchej humor, tyjo, dlouhy intro, ale kdy už konečně začnou zpivat?

jo aha, Predator's Teenage Son :)
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    V nějaké darovací nebo swapovací skupině na FB jsme viděla, že někdo nabízí vinyly, tak jsem po tom hned skočila a dotazuji se: v jakém jsou stavu.
    Paní mi rychle odepsala, že v dobrém. Při konkrétnější komunikaci se ukázalo, že to jsou podtácky.

AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    VERONIKAEMA: taky jsem minuly tyden rekl bankomatu "na shledanou", nastesti mi to hned doslo a necekal jsem na odpoved
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Jo, a taky jsem dneska strávil několik dlouhých chvil přemýšlením nad tím, jestli má Irsko přístup k moři. Ano, ostrovy ho zpravidla mívají.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chci si v podolské porodnici dojít na záchod. Vidím dveře s panáčkem - ženou, tak automaticky zamířím ke druhým dveřím. Sahám po klice a na poslední chvíli koukám, že dámské jsou tyhle, takže pánské musí být ty první. Znovu se je chystám otevřít, když vidím, že panáček v sukni je i na nich.

Trvalo mi asi tři minuty, během kterých jsem se vrhal od jedněch dveří k druhým, než mi došlo, že dámské jsou oba záchody. Ale ono to v prenatální ambulanci docela dává smysl.
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Dnešek bude nejspíš dlouhej. V obchodě jsem pozdravila samoobslužnou pokladnu a v Mc Drive jsem chtěla platit řidičákem.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Brouzdam v MHD na netu a zaujme mě odkaz na katolické tabulky. Přemýšlím, co to může být a kouknu ještě jednou a tam stoji: kalorické tabulky.
    Ráno...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    větráček na chladič na procesor se dá zaklapnout i "v protisměru"...

a pak jako proč to topí exponenciálně? omb! :P
    ZPATKYNAZEM
    ZPATKYNAZEM --- ---
    vystoupim z autobusu. sakra, nechala jsem telefon na sedacce. hekticky prehrabuju ve vaku. jednou rukou, v druhe mam telefon, prekazi. hazu ho dovnitr. nakonec musi vsechno z vaku ven, vytahuji knizku, flasku s vodou, roztrzeny pytlik s orechy, vyborne, jsou vsude. no nic, beru do ruky telefon a volam domu: ztratila jsem telefon!! na druhe strane hrobove ticho, po chvilce: pojd domu, je horko. nastvane dupu domu. v ruce se mi poti telefon, hazu ho zpatky do vaku. zastavim se. dlouze premyslim, hrabnu do vaku vytahnu telefon, aha. krecovite ho sviram nez dojdu domu.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Namazaný nohy v sandálech s úplně hladkou stélkou. Jsem žhavá kandidátka na ministryni švihlé chůze!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    A ja si k tezkym navratum domu pridam vecer, kdy se vracim na kole, objedu barak, zastavim se uprostred parkovaciho mista..... a stojim, cekam, faram nad tim, co je vlastne spatne.
    Teprve az mi dojde, ze nejsem v aute, seberu se, jedu zpatky do predu a schovam kolo do sklepa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam