• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MADIETTA: zas to s chili by tě rychleji probralo :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MADIETTA: Bulletproof coffee, to si některý lidi dělají schválně 🤭
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MADIETTA: no já měl turka a Rose Flover Syrob, to doopravdy dohromady nejde :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HRAFNAIN: bingo, měla jsem olejový kafe.
    Latte s kapkou sirupové příchuti prostě miluju, je to můj ranní rituál.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MADIETTA: mastná káva? ale zas ne tak mastná, jako ta cibetková, ne? ;)

no a ani neni dobrej nápad si osladit kafe sirupem, to už snad radši to chili...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Hádejte, co jsem si dneska nalila do kafe, můžete dvakrát.

AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Pár hodin zpátky jsme se s mužem lehce pohádávali kvůli tomu, že jsem nechala vyhasnout kamna, když byl na procházce s dětma… “Vždyť jsem pracovala, to mi nemůžeš vyčítat! A ani jsi mi neřekl, že jsi zatopil!!” Pak jsme to celý pár minut vyšetřovali… No, jasně, že vůbec nezatopil, tudíž jsem to nemohla nechat vyhasnout, že ano. Inu, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem omylem přečetla "vydrancování projektu" místo "vypracování projektu". To je ovšem freudovské učtení
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jdu na poštu. U pošty zaparkuje auto (autíčko) polepené nápisy Daniel's burger, ti tu rozvážejí. Z něj vystoupí slečny s krabicema s nápisem Daniel's. A já si říkám, tak oni už posílají burgery poštou...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: člověk se občas zasekne... já takhle mudrovala nad tím, jak řidiči kamionů převážejících auta zajistí ty auta před tím, aby je někdo ukradl, když třeba zastaví na odpočívadle, když jsou ty přívěsy otevřený.
    muž na mě chvilku blbě koukal a pak mě upozornil, že krom toho, že jsou tam ty auta připoutaný, tak taky jdou zamknout a k nastartování potřebujou klíčky :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    STENNY: Presne takto som si raz na rehabilitaciach hodinu hovorila, ze ma ta pani nejaku divnu cestinu. Jo, bola to tiez Slovenka. :)

Vcera som sa kolegu uplne vazne spytala, ci ho nenapada, jak sa lepsie dostanem z Malostranskej na Mustek. Ze sa mi nechce metrom na Muzeum a tak cely Vaclavak peso dole. A ani sa mi nechce tramvajou na Narodni a odtial peso. Tak mi to nastastie doslo. Akurat teraz rozmyslam, ze ani kolega vcera to spravne riesenie nenavrhol. :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Povlikam postel a vim, ze roh prosteradla s cedulkou je levy dolni roh. Najdu cedulku, povlikam, ale nejak to nevychazi. Nejakym rizenim osudu se mi stejne povedlo natahnout kratsi stranu prosteradla na delsi stranu matrace a koukam, ze cedulka se ocitla nekde uplne jinde. Nechapu, napravuji a opet spatne? Nakonec se ukazalo, ze mam proste cely prosteradlo spatne, je cele mensi a sahla jsem pro nej do kosiku s povlecenim na uplne jinou postel.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Koukám na film a cca v polovině si říkám: "Dabing je v pohodě, ale ta čeština má nějaký divný přizvuk. Nebo se mi to zdá?"
    Zdá. Žádný divný přízvuk tam není. Jen je to dabované slovensky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EL7334: Jsou elektronické, do vody bych je vůbec nestrkala :))
    Akorát na město Y bych si možná vyhradila o pulden víc času. No nic, je vtipné, že jsem vůbec něco koupila na správný termín.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám koupené letenky do města X. Už jsem zkusmo mrkla na ubytování a nechala to na později... asi začíná být vhodné něco sehnat, tak mrknu do diáře, kdy že tam přesně letím. Tak datum si pamatuju dobře, akorát že letím do Y. Ještě že jsem se podívala :D
    Sice jsem se těšila do X, ale Y vlastně bude taky super.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Hele, až budeš mít čas, tak předělej postel po té paní na jedenáctce. Teď se to tam vysvěcuje."

Huh? Až taková čarodějnice to snad nebyla?

...

Jo aha. Vysvěcuje se to UV lampou od bacilů.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Rozbiju vajíčko, vypláchnu skořápku a uložím ji mezi hrnky. Celý postup jsem ještě dvakrát zopakoval, než mi na tom přišlo něco divné.
    MARI
    MARI --- ---
    TRISSIE: Já bych se asi zasekla ve chvíli, kdy by to nešlo našlehat, ale k tomu jsem se ještě nedostala. :D
    MARI
    MARI --- ---
    Šli jsme s dětmi ven, bylo to nějaký náročný, malej pořád metal se smetákem kolem, starší se odmítal obléct, obout sám, prostě pořád něco... Mladšího chci obout, vezmu botu, do toho starší volá o pomoc, shrnul se mu v botě jazyk, odkládám menší botu, pomáhám staršímu s tou jeho, dobrý, obuto. Sedám si na zem, beru opět malou botičku a automaticky se ji snažím nazout sobě....
    No, nevešla jsem se. :))
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Jeden obrázek řekne víc než tisíc slov.

Trochu toho popisu však nebude škodit.

Ten přístroj znám dost důvěrně se vším všudy včetně toho upozornění týkajícího se kelímků, ale dneska byly prostě končetiny rychlejší než mozek.

A jak si tak při snižování cukru na nulu čtu ten notoricky známý štítek “PROSÍM, ŠETŘETE KELÍMKY”, tak hned po dosažení vytoužené nuly mačkám tlačítko černá káva a plním přání v rámci úspory kelímků na nejvyšší možné úrovni.
    Celá káva protekla do odtoku a můj mozeček to vše jen sledoval a nezmohl se na vůbec nic,)))

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ATUARFIK: JOAHA! ja na to taky cumela, ale nejak jsem to presla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Takovy mild error, ale prece.
    V aute si obcas zpivam nahlas s radiem, a kdyz hraly Tri sestry...
    "...zivot je takovej a jinej nebude..." hulakala jsem si. Blbe bylo, ze jsem u toho parkovala, zastavila, otevrela dvere, vystoupila a neco ve smyslu "co jsem to za zvire!" zarvala na nejakyho ciziho pana, co se chystal nastoupit do auta naproti mne.
    Tvaril se celkem zdesene, asi mel jiny hudebni vkus:)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Mluvila jsem s truhlářem, na 5 dní se odmlčel, byli jsme už trochu nervózní. Domluvili jsme se na předání klíčů a celá šťastná volám muanželovi, tu skvělou zprávu, že už se věci zase hýbou.
    Slyším, jak to v telefonu cvaklo, manžel přijal hovor, na nic nečekám a pálím: "Lásko, skvělé zprávy, máš na mě chvilku?!"
    Ze sluchátka se ozvalo: "Tady Truhlář, chichichi, voláte mi znovu!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam