1KA: Bohužel mně stačí i rychlý nákup v supermarketu, mám štěstí, že už se brzy stmívá a moje auto jde odemknout a zamknout na poměrně velkou vzdálenost, před pár měsíci se mi povedlo zaparkovat na Vinohradech a pak jsem auto hledala asi 20 minut po přilehlých uličkách, nutno podotknout, že jsem táhla cca 15 kilovou tašku plnou zmrzlýho masa. A nedávno jsem tuhle svoji demenci ještě povýšila, na Braníku je super malý parkoviště pro pár desítek aut, jenže já zapomněla klíček v autě a nemohla jsem si ho probliknout, hustě sněžilo a všechna auta byla zapadaná, svoje auto jsem hledala víc jak půl hodiny, celý parkoviště jsem prošla snad stokrát, sáhla na každý auto, jak byla zima, tak se mnou nespolupracoval ani telefon (na klíči od auta mám Chipolo), s každou minutou jsem byla sprostší a sprostší, pak jsem se smířila s tím, že ho prostě někdo ukradl a šla k tramvaji, že to půjdu nahlásit a pak jsem uviděla svoji SPZku, ještě celkem nezapadanou, takže jsem už u něj minimálně jednou byla a prostě jsem si ve vzteku ani neuvědomila, že je ta, co hledám. Pokaždý, když nasraná odjíždím z parkoviště tak říkám, že to už bylo naposled a příště se mi to nestane…