• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Manžel má ve vedlejší místnosti vážný a důležitý pracovní call s ČEZ. No, naprosto slyšitelně se už těší na víkend, neb právě zaznělo „... bla bla, pokud máte nějaké požadavky na chlast, eh... na chlad blabla...“. Já teda vyprskla, on se držel. Je to profík.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    NEI: To se stává poměrně běžně. Typicky když se někde vyčůral jiný pes. Psí kluk i fena si k tomu jdou oba čuchnout a psí kluk se to pokusí "přečůrat".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NEI: Error to je, otázka je čí. Obvykle té fenky.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NEVENA: V Saunii mají nějaké ty různé solné a herbal sauny, kde většinou je vyhřátá podlaha a nějakých 45° - chodím tam v časech, kdy tam prakticky nikdo není, abych neobtěžoval ostatní s vým kroucením a funěním: Je to geniální místo na cvičení jógy a rehabilitací, při kterém se uvolní opravdu všechno! ;) Ale tak to asi nemyslel... :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Namazala jsem si zanícení nehet na palci Ichtoxylem, ale nechtěla jsem, aby to špinilo, tak jsem pátrala po náplasti. Našla jsem jednu ideální, polotextilní ve skříňce v koupelně. Už jsem sahala pro nůžky, když mi začalo být podezřelé, že máme doma takovou super náplast, ještě navíc takový kus, a nepoužíváme ji. Pak se ukázalo, že používáme. Na bolesti zad. S tím chilli by to asi na té podebrané ráně mělo fakt grády.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jinak dva sobotní... jdu na WC (naštěstí jen na malou), mám rýmu, tak se vysmrkám do toaleťáku, hodím do WC, mozek si odškrtne toaleťák=splněno, spláchnu, vstanu... proč mám sakra takovej vlhkej pocit v kalhotkách? 🤦‍♀️

že jsem pak hodila lžičku matchi do hrnku se zbytkem rýžovýho octa od sushi místo do prázdnýho, to už je jen taková třešnička na dortu
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Učetla jsem se v jedné diskuzi na nyxu a část rána díky tomu přemýšlela, jak KOUDY dokáže cvičit v sauně... (jdu cvičit A do sauny)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    QUANTI: Jo, taky jsem to tak četl :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOMPAS: Mlynář si kupoval brokovnice? Aha 😁
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Mynář si kupoval brokovnice…
    aha, borovice
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEEFHA: bohuzel jo :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: To se nemohlo podařit uvařit :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALENNAI: souctim!
    Onehda jsem ve vode s kyselinou citronovou (ocet u nas nestaci) uvarila brambory na knedliky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mučení vsedě je pro muže nejen zdravější, ale i účinnější, ukazují výzkumy:
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Situace:
    na chalupě máme kachlovou pec s litinovými pláty, kde se permanentně ohřívá ve třech konvicích voda na nádobí a jiný použití. Máme tvrdou vodu, takže často konvice čistíme vyvařením s octovou vodou.

Toho času se právě v troubě peče kotleta na jablkách a cibuli... Voní to, je čas podlejvat.

Error1:
    Chtěla jsem jednu konvičku umýt od vodního kamene. Dala jsem vyvařit olej místo octa, což je řešitelný přidáním jaru...se to ohřeje a pak vyleje, že jo..

Error2:
    jojo... podlila jsem tím to maso!
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    znate britsky sitcom One foot in the Grave? Nekdy mam pocit, ze ziju zivot hlavniho hrdiny. Dnes rano si chci udelat topinky z nejakych nakrajenych krajicu, co tu manzelka nechala. Vytahnu sadlo z lednicky a tam pribalena cajova svicka. I don't believe it! Proc byla v sadle svicka neni schopna vysvetlit ani zena.
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    LIMETA: Potřebuješ dovolenou z dovolený!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Pochválila jsem krásné líčení své kolegyni. Ukázalo se, že jsou to kruhy pod očima...ale na romské pleti vypadají opravdu krásně, klidně bych to ta ty své fialové vyměnila...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tak jsem dnes chtěla vypadat k světu...
    .. Na závěr použiju na řasy řasenku a s dobrým pocitem ze sebe, konečně vyrážím ke kamarádce.
    To, že mi cestou na kole slzí oči, svádím na prudký protivítr.
    Na místě slezu z kola a slzy utírám do kapesníku, divím se, že mne oči i svědí. Jdu ale dál a přivítám se se zaraženou kamarádkou, která mne hned posílá k zrcadlu v koupelně. V zrcadle vidím dobrého klauna a šahám s dovolením po jejím odličovači. Uvědomuji si, že jsem doma šáhla po řasence, kterou mi sestra hodila na stůl jestli ji nechci a až doma zjišťuji, že je na zabarvení vlasových odrostů. To že jsem se u toho přemýšlení u kamarádky odlíčila odlakovačem na nehty a zabrečela si ještě o něco víc, dnes psát nebudu. Ani to, že jsem u tohoto příspěvku spálila svou topinku. Sice mám dovolenou, ale asi bych potřebovala dovolenou i od lidí a ještě lépe v nějaké nafukovací cele, kde si není jak ublížit :D.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CAMELLA: a tos precetla naprosto v poradku... otevira a brousi se mi kudla v kabelce, kdyz vidim tupa deprivovana hovada, co neumi pouzivat slova "nejaký, nijaký, niekto, nikto" a misto toho pise "niaky". Si vyber tvl, co ma na mysli...

(yes, jsem dnes obzvlast grumpy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam