• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Možná tam příště zkusíme jít po jednom a stopovat si čas. Náš Ben si tu cestu bude i za rok pamatovat, tak případné ztracence vysvobodí. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Já se ho po Tvém zážitku bála, tak mi pak přišlo docela malý. :-) Být tam sama je jiný zážitek, než honit se uvnitř s čtyřma pištícíma dětma a manželem, který si vyleze na špalek a vidí, kdo kde je. Mají to udělaný dobře a nuda to rozhodně nebyla. Pak se muži ještě vyblbli na stěně; zjišťovali, jestli je lepší lézt v kanadách nebo bosky. :-)
    Myslím, že mám v ruce argument pro další cestu na výstavu v GASKu, jsem Ti velice zauzlována. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADD: to mám nefalšovanou radost. Že to bludiště je docela velký a náročný?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dávám do mrazáku formu na led plnou vody. Otevřu dveře mrazáku, vytáhnu šuplík a vidím tam formu překlopenou na výšku. Nejdřív se trochu leknu, ale pak mi dojde, že je voda v ní už dávno zmrzlá, takže je to v cajku. Načež vezmu tu novou formu s vodou a suverénně ji překlopím na výšku k tý zmrzlý. Nejsem opilej. Jen unavenej :(
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Můžu opak mozkového erroru? Jeli jsme včera celá rodina do Kutné Hory, na výstavu, na architekturu, puberťáci unavení z puberty a my z puberťáků... nechtěla jsem jet po dálnici, že je to škoda. A najednou vidím známý název vsi, zařvu na muže, muž otočí auto... A užili jsme si báječnou hodinu a půl v bludišti a na hřišti. Díky za skvělej tip a jdu dál vrtět hlavou, jak to, že mi to jméno vesnice utkvělo a ve správnou chvíli se vynořilo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vybalujem nakup, medzi inym aj sacky na pradlo do pracky. Vytiahnem ich z obalu a zamyslim sa, ze by som ich pred pouzitim este mala najprv vyprat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Jsem pro. Ale jen když mi slíbíte, že mě pak někdo přijde najít a vyvést.
    MUZA
    MUZA --- ---
    MAR_TINA: nak mi jakekoliv bludiste asociuje Osviceni od Kinga 😁
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    TAPINA: Potřebuješ s sebou prostě kouzelníka, co drží lucernu a kreslí mapu na čtverečkovaný papír. A pak že Dračí doupě nebylo k ničemu užitečné! :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOCKINEZ: ani neni tak zahrabany, mozna ho povytahli. A mozna vzpominky v case mutuji:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ETERNITY: Kdyby Lenina, tam je sám báťuška Stalin

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: rozhodně si to zapamatuju
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nebo Stalina, nebo kohosi takoveho
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Kdyz se dostanes do stredu labyrintu v Novych Hradech, najdes tam pokrk do zeme zakopaneho Lenina (sose trci jen hlava), mohlo by se ti to libit:)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Telefon v kabátu zavibruje. Kouknu a na displeji nic. Až na potřetí mi dojde, že nevibruje telefon ale kručí mi v žaludku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Tvůrce se nemusí řídit, to tak vyjde. Dalo by se teoreticky udělat bludiště, ve kterém se zacyklíš na obě strany, ale bylo by obrovské, extrémně obrovské. Jinak se prostě v jednom směru točíš dokola, tak ho změníš, vylezeš z toho kruhu a pak už se tam žádný takový stejný, opačně orientovaný, nevejde (většinou bývá uprostřed). Když chodba doleva vede do slepé, uděláš čelem vzad a jdeš zase doleva, takže na druhou stranu, než z které jsi přišla. Prostě dáš levou ruku na zeď a nesundaváš ji.

Ach jo, to máte z toho, že jste nehráli devadesátkový dungeony, kde člověk měl mapu, když si ji cestou kreslil na papír.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: ja sem ale mela na mysli tu statickou fotku z letadla, co najdes na webovy strance, ne aplikaci :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tuším, že další nyxí sraz bude v Cerhenicích :D
    No, já ohlídám piknikové koše venku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: skoro jo, máš ten modrý bod lokace. Ne chodbičku, ale část, v které si, ano.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: no ale hlavne nevidis sama sebe v primym prenosu ze jo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: tak tohle bludiště mělo zabezpečení. Přes chodbičky nahoře laťky, na letecké mapě vidíš překážku, která je jen lať nad tebou.

TAPINA: Záleží, zda se tvůrce tímhle pravidlem řídil. Ne, neřídil. Přesně proto jsem tam vběhla a v klídku šla pokaždé doleva.
    TAPINA: asi by to nakonec zabralo, ale byl by pro rozsáhlost chodeb hodně daleko. A co uděláš, když cesta doleva vede do slepé? Vrátím se na rozcestí a jdu méně doleva nebo úplně doprava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam