• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUIP: a sumelo? :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Natocim do hrnecku vodu, vezmu valcovou tubu se sumivyma tabletama "vapnik + D3", vytahnu vicko, vysypu jednu tabletu, do hrnku s vodou hodim vicko a tableta zustane v ruce.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Čtu KOČKÁRNA a přijde mi to asi půl minuty jako naprosto super věc , že existuje dům, kde mají KOČKÁRNU :D

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: v divočině stopem jedině se zvířatama
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Naučte stepovat zvířata v divočině."

Naučte se stopovat. Ale ta představa lišek a medvědů s oplechovanými botami a buřinkami na stranu je lepší.
    HELA
    HELA --- ---
    Jdu kolem klece a koukám, jak se myška má... ta myška, co mi sedí na rameni.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALDARION: Můj laptop má zvlášť díru na sluchátka a zvlášť na mikrofon. Hádej kam furt cpu jacka a divím se, že to nepouští zvuk...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RADICETA: do RJ45 se dobře vejde standardní USB-A. Pak se divím, jaktože ta flashka nefunguje.
    ALDARION: naštěstí ne, mám bluetooth sluchátka
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ALDARION: Nene, já rvu napájení do síťového rj45
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Taky se furt snažíte cpát sluchátka na notebooku do napájení a nabíječku do sluchátek a pak se bojíte, že se vám to rozbilo, protože to nefunguje?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    AUDIAC: Tam bych čekal něco jako ‘Peppa the Plug’
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jako vím, že se kondomy dělají barevný, vroubkovaný, navoněný… ale s Prasátkem Peppou? To už je trochu moc, ne? Oh wait…

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ALDEMIK: No.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: No já vůbec nevim, jestli ti to teda mám lajkovat. Jsem sice místostarostka pro bizár, ale následující dění překvapilo i mě.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Ta moje každodenní malá dobrodružství a dramata! Dojela jsem si na koloběžce k silnici pro nákup. Lesní cesta tam vede do kopce, tak jsem střídavě jela a vedla, vybírala si nejpohodlnější cestičku… Cestou zpátky jsem drandila z kopce, ale v jednom bodě jsem se musela zastavit. Dvacet metrů přede mnou v jedné koleji plno kamení a klacků, přes druhou, pěkně umetenou a rovnou, zase visí ze strany opona kopřiv, a středem vysokou trávou to v té rychlosti riskovat nebudu, ani jsem si nevzala helmu… Nedá se nic dělat, budu to muset vzít kopřivami, přece to nepovedu, ono to to předloktí vydrží. Nádech, výdech, nádech, výdech, odhodlala jsem se, odrazila se, nabrala rychlost a vítězně prosvištěla kopřivami! Hlavu skloněnou ke straně, aby mě do tváře nezasáhly kopřivy bičující mi paži. A jak se tak kolem mě míhaly zelené důtky, hlavou se mi mihlo uvědomění, že by bylo možná stačilo stáhnout ty vyhrnuté dlouhé rukávy. Tak tedy dobré ráno, světe.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ZETOR_13: Ano, záměna RTG (nebo lékařský zprávy, nebo laboratorních výsledků) je možná. Je to klasická lidská chyba. Namítal jsi, že jsi ho neměl zlomenej, a doktor trval na svém, nebo jsi mlčel? Taky může bejt doktor prostě ne úplně šikovnej, mýmu muži takhle kotník málem zbastlili. Dali mu na kotník sádru, i když mu měli dát něco jinýho. Naštěstí ho to tak strašně bolelo, že šel na pohotovost a tam mu to ještě včas předělali, takže nemá trvalý následky.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    je mozne, ze mi na poliklinice osetrili cizi kotnik? Doktor tvrdil, ze na rtg vidi, ze uz jsem ho mel zlomeny, coz bych si snad pamatoval, dale me pry musi bolet pata, protoze mam ostruhy. No neboli. Ale jinak je kotnik pry v poradku, placnul na nej octan, doporucil kostivalovou mast a s obvazem me nechal jit domu. Jeste ze mam berle vlastni. Protoze chodit nemuzu a boli to stale tak, ze nemuzu ani spat. Tak tu nad ranem dumam, ci kotnik to vlastne mam...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Svodku?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Ráno známý vyprávím, že "jsem včera byla v kině. Teda, né v kině, v takovým tom kině, jak tam jsou živý lidi. Víš co, ty lidi co na tebe mluví." (ne, nepochopila to, dokud jsem si konečně nevzpomněla, že existuje slovo "divadlo"... Uklidňuju se tim, že to je určitě proto, že poslední tejden překládám výlučně texty o kinematografii...a snad probůh nedopadly podobně)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    sjíždím legislativní svotku a narazím na vyhlášku, které upravuje "podmínky pro odstranění kadáveru koňovitého zahrabáním chovatele na vlastním pozemku"

a napadne mě akorát "to je hezký, že se chovatel může zahrabat s mrtvým koněm!"

bohužel, bylo to " zahrabáním chovatelem"
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jdu kolem výlohy a zaujme mě inzerát: do naší provozovny hledáme šílenou cukrářku.

Eh, tak nic.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam