• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    delam si mrazenou pizzu, a nelibilo se mi, jak ty veci byly sesypany na jednu hromadu, tak sem to hezky vsechno rozmistila tak, aby vsude bylo neco a byl kazdej kousek dobrej. pak sem to cely vzala a chtela vyklepat z toho peciciho papiru drobky, co napadaly bokem, aby to nesmrdelo, az se to pripali.
    no.. samozrejme sem si to sklepla do toho drezu vsechno, ze jo :D
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Google translate ma v nevyplnenem policku "Enter text" a ja tam voe napisu "text" :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    lalala unavenej rodič.
    Dnes jsem suverénně nasypal 5 !!! odměrek nutrilonu přímo do rychlovarný konvice.

žádný sraní
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Čtu článek na netu:
    Něj šaty pro každou popravu! Cože?!!
    postavu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    páťačka strašně škrtala v domácím úkolu z matematiky (násobení pod sebou), tak aby nedostala vynadáno za úpravu, rozhodla se, že inkriminovanou část v sešitě přelepí a přepíše, protože koneckonců spočítané už to má.

tak teď kouká na ten čistý sešit a dumá, z čeho to bude přepisovat, když to nejdřív přelepila :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Já bych vám jenom chtěla sdělit, že když dáte do trouby pekáč plnej kuřecích stehen, okořeníte to, osolíte a obložíte to cibulí, tak se to stejně neudělá, když tu troubu nezapnete....

A pak, když to přece jen zapnete a je to hotové nakonec, tak není dobré si ten rozpálený pekáč z jedné strany pridržovat chňapkou, druhou rukou zavírat troubu a ten pekáč si přidržet opřením o hrudník v místě výstřihu ... Už totiž není studenej.
    QUIP
    QUIP --- ---
    TRISSIE: Nesumelo :) A navic je ted mokra ta vnitrni cast vicka, ktera obsahuje nejaky pohlcovac vlhkosti, takze to nemam cim zavrit :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUIP: a sumelo? :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Natocim do hrnecku vodu, vezmu valcovou tubu se sumivyma tabletama "vapnik + D3", vytahnu vicko, vysypu jednu tabletu, do hrnku s vodou hodim vicko a tableta zustane v ruce.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Čtu KOČKÁRNA a přijde mi to asi půl minuty jako naprosto super věc , že existuje dům, kde mají KOČKÁRNU :D

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: v divočině stopem jedině se zvířatama
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Naučte stepovat zvířata v divočině."

Naučte se stopovat. Ale ta představa lišek a medvědů s oplechovanými botami a buřinkami na stranu je lepší.
    HELA
    HELA --- ---
    Jdu kolem klece a koukám, jak se myška má... ta myška, co mi sedí na rameni.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALDARION: Můj laptop má zvlášť díru na sluchátka a zvlášť na mikrofon. Hádej kam furt cpu jacka a divím se, že to nepouští zvuk...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RADICETA: do RJ45 se dobře vejde standardní USB-A. Pak se divím, jaktože ta flashka nefunguje.
    ALDARION: naštěstí ne, mám bluetooth sluchátka
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ALDARION: Nene, já rvu napájení do síťového rj45
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Taky se furt snažíte cpát sluchátka na notebooku do napájení a nabíječku do sluchátek a pak se bojíte, že se vám to rozbilo, protože to nefunguje?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    AUDIAC: Tam bych čekal něco jako ‘Peppa the Plug’
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jako vím, že se kondomy dělají barevný, vroubkovaný, navoněný… ale s Prasátkem Peppou? To už je trochu moc, ne? Oh wait…

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ALDEMIK: No.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam