V práci patří mezi mé povinnosti mimo jiné připravovat lahve s vodou ze Sodastream... Nikdy předtím jsem tenhle vynález nezkoušela, ale přeci to nemůže být tak těžký. Má předchůdkyně mi popsala postup: "Je to jednoduchý. Vezmeš lahev, dáš tam studenou vodu, tady tim tlačítkem si to vykloníš a radši si to drž než to našroubuješ... zmačkneš tohle, podržíš a když zašumí, je to hotový. Odšroubuješ, zašroubuješ uzávěr a vrazíš do ledničky. Jednoduchý."
Proč mi to safra přeteklo? Hm... asi bych tu láhev měla plnit míň než k hrdlu... ten plyn má taky nějaký objem...
Proč mi to safra zas přeteklo? Vždyť jsem to naplnila s docela slušnou rezervou... To tam nemůžou mít nějakou indikaci, jak moc to mam naplnit?
Vzdávam to, třetí pokus a potřetí musim utírat rozlitou vodu... Jdu mrknout na net, tam někde musí být návod, vždyť to není žádná věda a umí s tím pracovat i technicky méně schopní jedinci...
Návod: "Naplňte až po čárku indikující maximální množství vody."
...
...
...
ne že bych na tu lahev nekoukala, ale má designové linky a mě prostě nedošlo, že se jedna z nich liší. Není to, že by nebyla vidět, můj mozek vyhodnotil "na lahvi jsou linky, všechny jsou nějak nízko, ignoruju."