• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NELLAS: Přidej si na D háček a máš i verzi pro muže
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NELLAS: A ta by se jmenovala...?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To vypadá jako Twix... jen mě zklamalo, že nemají i verzi pro muže...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: potkavam to ve "zkazenkach" (obchody se zlevnenym zbozim a zbozim z Nemecka/Pl). Casto berou z nemeckych kauflandu, tak mozna tam...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Omg, kde se dá koupit Pinda Power?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Od rana v jednom kole (pradlo po dovolene, oprava elektriky, uklid, rozflexovani par kachliku...), teprve ted se zastavim, pauza, cokoladova tycinka pinda power (vzdycky si davam tycinku Pinda Power, kdyz se potrebuju citit silna a nezavisla!). Rozbalim, obal hodim do kose na pradlo, tycinku do bubnu pracky a odkracim pro sroubovaky.
    Jsou dny, kdy nechci byt emancipovana. Chci byt burito, kteremu trci jen nos a kouka, jak se kolem veci v byte opravuji samy:(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak jsem napsala : a rozstřiku likvidovaných vos

Ani si to nechci představit, rozstřik vos.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: a ted si k tomu vezmi este takovej mezanin :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Severní Korea dodala Rusku tisíc kontejnerů s municí. Na obrázku vidíte demonstraci za mír a proti prodlužování války, která se právě koná před severomoravskou ambasádou."

Ehm...korejskou. SeveroKOREJSKOU.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Matematika se prý začala pořádně rozvíjet, když někdo vynalezl nulu.
    Jen počkej, jaké se budou dít věci, až ji objeví i stavaři..
    ALEA
    ALEA --- ---
    V práci patří mezi mé povinnosti mimo jiné připravovat lahve s vodou ze Sodastream... Nikdy předtím jsem tenhle vynález nezkoušela, ale přeci to nemůže být tak těžký. Má předchůdkyně mi popsala postup: "Je to jednoduchý. Vezmeš lahev, dáš tam studenou vodu, tady tim tlačítkem si to vykloníš a radši si to drž než to našroubuješ... zmačkneš tohle, podržíš a když zašumí, je to hotový. Odšroubuješ, zašroubuješ uzávěr a vrazíš do ledničky. Jednoduchý."

Proč mi to safra přeteklo? Hm... asi bych tu láhev měla plnit míň než k hrdlu... ten plyn má taky nějaký objem...
    Proč mi to safra zas přeteklo? Vždyť jsem to naplnila s docela slušnou rezervou... To tam nemůžou mít nějakou indikaci, jak moc to mam naplnit?
    Vzdávam to, třetí pokus a potřetí musim utírat rozlitou vodu... Jdu mrknout na net, tam někde musí být návod, vždyť to není žádná věda a umí s tím pracovat i technicky méně schopní jedinci...
    Návod: "Naplňte až po čárku indikující maximální množství vody."
    ...
    ...
    ...
    ne že bych na tu lahev nekoukala, ale má designové linky a mě prostě nedošlo, že se jedna z nich liší. Není to, že by nebyla vidět, můj mozek vyhodnotil "na lahvi jsou linky, všechny jsou nějak nízko, ignoruju."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: ve stavařině je to první druhé třetí nadzemní podlaží a stejně tak podzemní. Ta vložená nula = přízemí se nepoužívá, dělalo by to bordel v plánech. Ale v češtině je přízemí. Prostě velký error.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ALDARION: Sousedka se mi onehdy podepsala "XY z druhého", když bydlí ve trojce. Ale máme tady západní číslování pater, kdy přízemí je jednička. Takže trojka je třetí podlaží, tím pádem něco, co by se v klasickém paneláku označilo za druhé patro, ale stejně furt nevím, jestli je to error můj, její nebo developera... :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SILVEIG: Patra a podlaží, máme tady celkem jen čtyři a ani tak se nedokážeme domluvit, kde co je... :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Mam docela hezky a zajimave popraskany display u telefonu. Dnes me napadlo, ze bych si pod to zobrazila neco ladiciho a cele to vyfotila, jakoze umeni, ehm. Noale tim telefonem to nevyfotim, zejo, navic nejsem lama, abych fotila display/monitor a udelam si normalne printscreen...hm, aha, to taky nebude fungovat...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    KUBIIK: To je zcela v pořádku, dneska je totiž Papučový den
    Papučový den - Domácí hospic Vysočina
    https://www.hospicvysocina.cz/papucovy-den/
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Šel jsem něco zařídit. Vyšel jsem z domu na ulici. A na tý ulici bylo něco divnýho. Rozhlížel jsem se jako blázen. Dlouho. Furt nic.
    Měl jsem na nohou pantofle.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DA_NIELA: teprve po přečtení E2E4 mi došlo, že ten podpis nebyl "fraktura" :-)
    protože že jo, člověka zlomeného fyzicky by bylo líto ještě víc, než hladového dodavatele s nezaplacenou fakturou :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DA_NIELA: je suis faktura!
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Informace od nájemců v domě, které přijde v lámané češtino-ukrajinštině, že praskla voda ve třetím patře, nemusí znamenat úplně opravdu třetí patro. Trvalo mi půl dne, než mi to došlo. A nepřišlo mi divný, že opraváře shání byt v patře druhém...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam