LEON_KOWALSKI: S timhle me nezaskocis. Manzelka je prototyp roztrziteho vedce. Ja jen pevne doufam, ze rozumi, tomu co dela. Ale v praktickem zivote naprosto nepouzitelna. Zasadne potrebuje pomoc s hledanim veci, ktere si prave ted nekam odlozila. Za tech temer 20 let uz jsem se to skoro naucil. Penezenka po nakupu je temer jiste peclive ulozena v lednicce ci mrazaku. Mobil ma zasadne ztlumeny, aby ji nerusil, takze kdyz je venku blato, bude v pracce nebo spinavem pradle. Kdyz hezky, tak v truhliku na balkone. Zabrat mi dala kdysi s pasem, ktery si pry posledne schovala, aby se mu nic nestalo a neztratil se. Dlouhych deset minut jsem sedel a dumal, nez jsem dosel do supliku, kde ma schovane koralky, dratky, nite, maslicky a podobne serepeticky, abych ho na prvni dobrou vytahl. Pruser je, ze je to dedicne, u nich doma se vzdy vyhlasi patrani po necem a vsichni behaji po baraku jak splaseni. Jsou schopni hledat kuchynskeho robota pod televiznim programem na konferencnim stolku v obyvaku. Me je vycitano, ze se toho chaosu neucastnim. Na druhou stranu si manzelka po tech letech mysli, ze jsem genialni mag, ktery z klobouku vytahne cokoliv, co potrebuje. Ted jen naucit deti myslet jako ja...