• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: Dvě prkna, tyče prkna nejsou, tak se nepočítaj... a třetí prkno... leží na zemi, ještě ho nestihli přibít.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: v takový, kde může bejt nula 676.78 metrů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Tohle je tři ve které číselné soustavě?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: však stavaři nulu znaj. Jsou to takový tři prkna zbytý k sobě v rohu stavby, co tam první den zatluče geodet, a zbytek procesu se jim všichni snažej vyhnout, dokud je nepřejede nakalanej Pepa bobíkem.

ALEA
    ALEA --- ---
    Když dáte vařit rychlovarku bez vody (protože tam voda přece vždycky je), tak se nevypne hned ale vydává zvuky, které snad pouštějí v robotím pekle. A co je ještě větší překvapení, přestože chvilku to vypadalo, že jsem to zničila, tak se oklepala a funguje dál. spotřebiče v mém okolí to mají těžké...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Duolingo se mě pořád ptá, kde je kočka. Dokončila jsem lekci a uvědomila jsem si, že vlastně fakt nevím, a šla jsem se po ní podívat. Chtěla jsem ji zavolat, ale nemohla jsem si vybavit jméno.
    My nemáme kočku.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Blížilo se setkání s ním a já chtěla žvýkačkou zamaskovat vůni cigaret z mého dechu. Tu jsem nenašla, tak jsem improvizovaně čapla tubu se zubní pastou, přiložila k puse a jemně zmáčkla a vytryskla mi do pusy notná dávka krému na ruce. Mňam
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONIOUS: Jakože o tejden a to bych se divila 😅
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    QUANTI: tak to mas zejtra volno, ne? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Do prkýnka, až teď při vyplňování todo na zítřek jsem si všimla, že jsem v diáři nalistovala o stránku dopředu 🤦🏼‍♀️
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    celý ráno si říkám, jak mi to dneska hezky jde a všechno příjemně stíhám

akorát mám takový tušení, že toho v práci moc neudělám, když nechám laptop doma na stole

aspoň jsem si na to vzpomněla, než jsem došla na metro...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Ach tak :-) OK, dneska jsem trochu pomalejší.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEEFHA: Napadl mě -ik na konci, ale ILIEN to dotáhla k dokonalosti!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NELLAS: Přidej si na D háček a máš i verzi pro muže
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NELLAS: A ta by se jmenovala...?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To vypadá jako Twix... jen mě zklamalo, že nemají i verzi pro muže...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: potkavam to ve "zkazenkach" (obchody se zlevnenym zbozim a zbozim z Nemecka/Pl). Casto berou z nemeckych kauflandu, tak mozna tam...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Omg, kde se dá koupit Pinda Power?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Od rana v jednom kole (pradlo po dovolene, oprava elektriky, uklid, rozflexovani par kachliku...), teprve ted se zastavim, pauza, cokoladova tycinka pinda power (vzdycky si davam tycinku Pinda Power, kdyz se potrebuju citit silna a nezavisla!). Rozbalim, obal hodim do kose na pradlo, tycinku do bubnu pracky a odkracim pro sroubovaky.
    Jsou dny, kdy nechci byt emancipovana. Chci byt burito, kteremu trci jen nos a kouka, jak se kolem veci v byte opravuji samy:(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak jsem napsala : a rozstřiku likvidovaných vos

Ani si to nechci představit, rozstřik vos.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: a ted si k tomu vezmi este takovej mezanin :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Severní Korea dodala Rusku tisíc kontejnerů s municí. Na obrázku vidíte demonstraci za mír a proti prodlužování války, která se právě koná před severomoravskou ambasádou."

Ehm...korejskou. SeveroKOREJSKOU.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam