• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: DIeta? :D
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    TRISSIE: dobrou chuť :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: tak dík, přesně to jsem potřebovala číst, když jsem si sedla k počítači se svačinou :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    TRISSIE: já jsem spíš anatom než patolog, ale je obecná pravda, že patologové jsou věčně hladoví a při své práci hodně myslí na jídlo. Proto máme v patologii takové věci, jak muškátová játra, kaseozní (sýrovou) nekrózu, malinový jazyk, čokoládovou cystu, café au lait skvrny...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Udělala jsem screenshot, abych se někomu pochlubila, jak jsem si rozbila displej na mobilu. Poslalo se to bez té pavučiny, kupodivu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vybila sa mi uz davnejsie nestandardna mini baterka a furt ju zabudam objednat. Teraz ma napadlo, ze by som sa mohla v ramci vecernej prechadzky stavit v Datarte, ci ju tam nahodou nemaju.Asi 2 minuty som sa ju snazila odfotit tak, aby to cislo na nej bolo vidiet a neboli na nej len odlesky z okolia. Tak ma konecne napadlo, ze si ho mozem opisat. Alebo, nedajboze, rovno ju vziat sebou. Esteze uz je piatok.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TRISSIE: ja si zas rikala, proc proboha hleda pribory po celym byte, kdyz sou v kuchyni v supliku, ne :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já teda nevím, jak vy ostatní, ale já jsem si pod spojením "pitevní příbor" představila něco poněkud jinýho, než sadu pinzeta+skalpel+nůžky, a značně jsem se zasekla nad představou, jak se patologové vrhají na mrtvoly s nožem a vidličkou :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Špatná paměť je ideální příležitost, jak se nechat ohromovat prozíravostí a kompetencí svého bývalého já.

Například: bylo moje bývalé já na jaře dostatečně prozíravé, abych si pitevní příbor nechal ve skříňce na pitevně, a tím jsem se vyhnul tomu, že ho teď na podzim zapomenu a/nebo ho budu doma hledat po celém bytě?

Odpověď je: ano, bylo. Zjištěno po půlhodině hledání.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jedu do práce, brouzdám po nyxu a najednou mne napadne - stihnu to včas? Sáhnu do kapsy pro telefon, abych se podíval, kolik je hodin, a telefon nikde!

Asi vteřinu nebo dvě mi trvalo, než jsem si uvědomil, že si ho držím před ksichtem :-)
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: Dvě prkna, tyče prkna nejsou, tak se nepočítaj... a třetí prkno... leží na zemi, ještě ho nestihli přibít.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: v takový, kde může bejt nula 676.78 metrů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Tohle je tři ve které číselné soustavě?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: však stavaři nulu znaj. Jsou to takový tři prkna zbytý k sobě v rohu stavby, co tam první den zatluče geodet, a zbytek procesu se jim všichni snažej vyhnout, dokud je nepřejede nakalanej Pepa bobíkem.

ALEA
    ALEA --- ---
    Když dáte vařit rychlovarku bez vody (protože tam voda přece vždycky je), tak se nevypne hned ale vydává zvuky, které snad pouštějí v robotím pekle. A co je ještě větší překvapení, přestože chvilku to vypadalo, že jsem to zničila, tak se oklepala a funguje dál. spotřebiče v mém okolí to mají těžké...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Duolingo se mě pořád ptá, kde je kočka. Dokončila jsem lekci a uvědomila jsem si, že vlastně fakt nevím, a šla jsem se po ní podívat. Chtěla jsem ji zavolat, ale nemohla jsem si vybavit jméno.
    My nemáme kočku.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Blížilo se setkání s ním a já chtěla žvýkačkou zamaskovat vůni cigaret z mého dechu. Tu jsem nenašla, tak jsem improvizovaně čapla tubu se zubní pastou, přiložila k puse a jemně zmáčkla a vytryskla mi do pusy notná dávka krému na ruce. Mňam
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONIOUS: Jakože o tejden a to bych se divila 😅
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    QUANTI: tak to mas zejtra volno, ne? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Do prkýnka, až teď při vyplňování todo na zítřek jsem si všimla, že jsem v diáři nalistovala o stránku dopředu 🤦🏼‍♀️
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    celý ráno si říkám, jak mi to dneska hezky jde a všechno příjemně stíhám

akorát mám takový tušení, že toho v práci moc neudělám, když nechám laptop doma na stole

aspoň jsem si na to vzpomněla, než jsem došla na metro...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Ach tak :-) OK, dneska jsem trochu pomalejší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam