• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dnes dvojitý.
    Vedla jsem dceru do školky, protože muž je na služebce, tak že si vezmu počítač a půjdu do kanclu. U školky jsem si uvědomila, že jsem batoh s laptopem nechala doma. Nevadí, půjdu domů na HO. Tak jsem automaticky vlezla do metra jako bych jela do práce. Dnes mám fakt dost.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Myslivec s mobilem a lukem. Zákon posune mamrdy do 21. století"

Cože? Jo aha, nimrody.
    JONY
    JONY --- ---
    Už dost dlouho řeším to, že mi na noťasu přestala fungovat kamera. Vyzkoušel jsem co se dalo, abych včera večer zjistil, že jsem přes ni měl zasunutou krytku...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    V srpnu mi kolegyně z Bulharska poslala poštou výkazy práce. Výkazy pořád nešly, ale dostala jsem písemnou výzvu od České pošty k proclení zboží které přichází ze zemí mimo Evropskou unii. Zmateně jsem vyplnila a čekala. Furt nic ve schrance. Jen mi prostřednictvím sms chodil různý scam. Dneska jsem se konečně rozhodla že to vyřeším a zavolala jsem na helpdesk České pošty. To ještě není ten hlavní error :) vyčkávala jsem na operátora minimálně půl hodiny pak jsem nadiktovala číslo té zásilky a paní mi překvapeně řekla, že byla doručená 29 srpna. Tak jsem jí poděkovala, podívala se do šanonu a zjistila že tam mám ty výkazy vzorně založený....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Já o ní tvrdím, že je zmlsaná bestie, ale tohle zní líp :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NELLAS: renesancni kocka!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Pokud se jedná o granule, tak ano, ty žere jen když má hlad. Ale kdybych jí tam nechala dvě misky masa nebo konzervy, tak chodí a žere a zvrací, dokud misky nebudou prázdné.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: existuje.
    ale neboj, je to něco za něco, zase odmítá potmě chodit na kočičí záchod, takže zatímco ve dne to zvládne bez problémů, tak v noci nám nechává dárečky na podlaze před ním.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Ona existuje kocka, ktera nesezere buhvikolikatidenni davku naposezeni a pak se nezbleje?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám rýmu jak řemen, tak zahajuju pracovní den přinesením konvice čaje k počítači a zároveň zapínám zvlhčovačku vzduchu. U toho mě napadlo, že bych si do ní mohl dát nějaký aroma olej, třeba to trochu uvolní dutiny… tak jsem suverénně nakapal 5 kapek eukalyptovýho oleje do hrnku čaje. Pro zvídavé: ne, pít se to fakt nedá.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DEEFHA: tyjo, to existuje? Nedavno jsme se bavili doma, ze by sem nam automaticky davkovac konzervicek hrozne hodil :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: Soucítím s kočkou. Přesně kvůli takovýmhle rizikům jsem pořídil automatické krmítko na granule a chystám přikoupit i na kapsičky (fontánku máme už dávno). Není nad klidný víkendy :⁠-⁠)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám jeden dvojitej, ale naštěstí tím správným směrem.

včera v noci jsem si uvědomila, že jsem při pátečním chaotickém odjezdu na chalupu zapomněla nasypat kočce extra dávku granulí.
    domů jsem dojížděla s hrůzou, že jsem tu chudinku zabila (realisticky, tlustá je dost a za dva dny by rozhodně hlady neumřela, ale!!!)
    tak misku měla vrchovatou, vody taky dost - ovšem já si stále nedovedu vybavit, kdy jsem jí to chystala. prostě zero recollection.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nasadit si ochranou přilbu a snažit se přetáhnout přes hlavu mikinu - ehm...

Nejenže jsem si připadal jako k*kot, ale i jsem tak vypadal : D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    titulek "Z krevní plazmy..." a já si říkám:"Né, kua né, mě nezajímá, co je z Kazmy"
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    jednou provždy, Světozor a Lucerna jsou dvě RŮZNÝ pasáže

ale zase je to blízko aspoň
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Souložní objednávky..?! Aha - Soutěžní objednávky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Není špatné poslouchat během vyřizování mailů slovenské podcasty. Ale je dobrý při tom nepsat do českých mailů některá slova slovensky.
    PLECH
    PLECH --- ---
    VIDA: vida!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Volám někam do call centra. Pani super, se vším pomohla. Při loučení si řikám, že takhle po telefonu řikaj nějakej jinej pozdrav než "na shledanou", protože je to takhle jen audio, že jo. Takže radostně zahlásim "na viděnou".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam