• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    TAPINA: chceš říct, že kančí nikdo nejí?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Teď tu marně přemýšlím, co z toho je error a čí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Prasata by smrděla tak, že by je nikdo nejedl, kdyby se kanečci nekastrovali hned po porodu, just saying.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A víte, že když ten email odešlete na jednoho adresáta, tak tomu druhému adresátovi nedorazí? A může refreshovat schránku až do skonání světa.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    smazim si bananove placky, v ramci ochutnavani sahnu do lednice pro boruvkovou marmeladu, natiram si feferonkovy krem, no co..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JON: Prasata sou normálně čistotný zvířata. Jenže nemají potní žlázy. Takže když nemají v létě dostatek stínu a dalších možností, jak se ochladit, válejí se v bahně, aby blokovaly přístup slunce. Pokud zároveň s tím je jejich chov tak mizernej, že do toho bahna musej kálet, je výsledek takovej, jakej je, protože sou to všežravci a z toho plyne i typickej zápach jejich výkalů.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JON: jednak nesmrdí pižmem a pokud bude prase ve volném velkém výběhu na slámě, tak ani nepáchne hnojem.
    JON
    JON --- ---
    MAR_TINA: zato prase vylozene voni, kdyz jde okolo?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Angelina Jolie spadla do louhu"

safra, zase se mi v hlavě zkřížily dva titulky.

Ale co, silikon by se v louhu stejně rozpouštět neměl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDARION: vždyť to smrdí už když to běží okolo - všechny ty lišky, kuny, tchoři...
    Kdysi jsem byla na prohlídce lesů v severním Kokořínsku se správcem a ten nám dal recept. "Jezevec se peče na česneku a dlouho, asi jako pes."
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Tyjo to už bych raději jedl ty cibetčí bobky. Vždyť je to takovej plyšák! :D (Ano, uvědomuji si, že mne silný a dlouhodobý kontakt s japonským buddhismem ovlivnil asi až příliš.)

BTW tyhle malý šelmičky bývaj prý dost nejedlý, říkali kamarádi, které kdysi v lese překvapil myslivec a když viděl, s jakou vážností se zabývají indiánským woodcraftem, věnoval jim zastřelenou kunu, ať s ní udělají něco užitečného. Kožešina super, ale sníst to prostě nešlo. Cibetka je všežravec (v podobném stylu jako liška - malé živočichy a mršiny doplňuje plody když má příležitost) tak by to možná bylo lepší. Těžko říci, liška jedlá není, jezevec už ano...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEEFHA: tak to já právě tu pastilku, která cibetce prošla traktem!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    EFFILA: No, já samozřejmě o téhle funkci cibetek vím, ale s paštikou se mi to teda fakt nespojilo. Opravdu jsem si představil jemně pomletou cibetku ve vodní lázni, jak se pomalu mění v lahodnou terinu :-D
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    DEEFHA: jako vazne? Kdyz slysim jakekoliv spojeni s cibetkou, tak se mi vybavi kava ktera projde jejich trávicím traktem. Hodne volnou asociaci: cibetka = proslo ji to traktem.
    Cibetkova pastika= vyhni se konzumaci obloukem :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREATDRAKE: Četl jsem "cibetkové paštiky" a dostal jsem na ně chuť :-D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Také máte někdy problém že "Vincentkové pastilky" a "Cibetkové pastilky" zní hrozně podobně, ale to druhé lékárny nějak nemívají?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KENJIRO: Tolkej skody!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si stejně myslím, že ty tmavě fialové pruhy na kartáčku jsou hrozná zrada. Už si začínám zvykat, ale párkrát mě to fakt vyděsilo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ráno vstanu, jdu k lince, že si uvařím kafe, a... hele, ono už je uvařené! Já ho uvařil včera večer a zapomněl jsem ho vypít!

Vezmu sklenici a napiju se. Sakra, to má nějakou divnou chuť. Asi zkyslo. Sakra, taková škoda. *vylévám kafe do dřezu*

Chuť se mi ale ladně obtáčí kolem chuťových buněk, lehce je dráždí a lechtá a já si vzpomínám. No jo... to je ta whisky, co jsem si včera do toho kafe nalil, aby bylo lepší.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    moje laváctví a řezání s maflem. stoupnu k tomu zapnu mafla a během chvilky jsem od hlavy k patě zasypanej pilinama, protože ho chytnu do levý ruky a otvor pro odfuk pilin je v pravo.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jsem levák.
    Takže když žehlím, dávám si žehlicí prkno opačně, než praváci, abych měla žehličku na levé straně, to dá rozum.
    Stejně to je vždycky takové nešikovné a krkolomné.
    Asi by to mohlo být tím, že žehlím pravou rukou.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    TERA79: takhle jsme kdysi davno sedeli s tehdejsi pritelkyni, dnes manzelkou, u stolu v hospode na lavici. Kdyz se ke me otocila a rikala: Asi ti prisla SMSka.
    Ne milacku, to jsem si prave prdnul tak, aby to nikdo nevidel a neslysel, jen to rozvibrovalo tu desku, na ktere sedime, ale dekuji, zes na to upozornila...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam