• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    DEEFHA: jako vazne? Kdyz slysim jakekoliv spojeni s cibetkou, tak se mi vybavi kava ktera projde jejich trávicím traktem. Hodne volnou asociaci: cibetka = proslo ji to traktem.
    Cibetkova pastika= vyhni se konzumaci obloukem :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREATDRAKE: Četl jsem "cibetkové paštiky" a dostal jsem na ně chuť :-D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Také máte někdy problém že "Vincentkové pastilky" a "Cibetkové pastilky" zní hrozně podobně, ale to druhé lékárny nějak nemívají?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KENJIRO: Tolkej skody!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si stejně myslím, že ty tmavě fialové pruhy na kartáčku jsou hrozná zrada. Už si začínám zvykat, ale párkrát mě to fakt vyděsilo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ráno vstanu, jdu k lince, že si uvařím kafe, a... hele, ono už je uvařené! Já ho uvařil včera večer a zapomněl jsem ho vypít!

Vezmu sklenici a napiju se. Sakra, to má nějakou divnou chuť. Asi zkyslo. Sakra, taková škoda. *vylévám kafe do dřezu*

Chuť se mi ale ladně obtáčí kolem chuťových buněk, lehce je dráždí a lechtá a já si vzpomínám. No jo... to je ta whisky, co jsem si včera do toho kafe nalil, aby bylo lepší.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    moje laváctví a řezání s maflem. stoupnu k tomu zapnu mafla a během chvilky jsem od hlavy k patě zasypanej pilinama, protože ho chytnu do levý ruky a otvor pro odfuk pilin je v pravo.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jsem levák.
    Takže když žehlím, dávám si žehlicí prkno opačně, než praváci, abych měla žehličku na levé straně, to dá rozum.
    Stejně to je vždycky takové nešikovné a krkolomné.
    Asi by to mohlo být tím, že žehlím pravou rukou.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    TERA79: takhle jsme kdysi davno sedeli s tehdejsi pritelkyni, dnes manzelkou, u stolu v hospode na lavici. Kdyz se ke me otocila a rikala: Asi ti prisla SMSka.
    Ne milacku, to jsem si prave prdnul tak, aby to nikdo nevidel a neslysel, jen to rozvibrovalo tu desku, na ktere sedime, ale dekuji, zes na to upozornila...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Sedíme u tchyně v kuchyni kolem stolu a celkem často se ozve zvuk praskající bubliny. Občas to má někdo nastavené jako notifikaci. Sešla se celá rodina, oni jsou k mobilním telefonům přilepení dost intenzivně. Praskne další bublina, hovoříme dál a já si říkám, jak je to hezký, když svět počká a jsme spolu.
    Po obědě se jde na pergolu, aby si kuřáci mohli dopřát ke kávě oblíbený doplněk. Říkám švagrové, jak to bylo prima v kuchyni. Nechápavě hledí. Tak vysvětluju tu teorii s bublinou a mobily. Začne se chlámat na celé kolo. Odvede mě do kuchyni a ukáže mi prdící kvašák s naloženým zelím!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Omylem jsem u státnice z gynekologie odevzdal docházku z pediatrie místo gynekologie.

Zapsali mi jak zápočet, tak státnici.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, já dělám na Duolingu tak nějak náhodou latinu a řečtinu - tu teda moderní, ale stejně tam jsou některý ty výrazy, co zná člověk z věd, medicíny atd. Tak dělám jednu lekci v latině, něco s olivama, a na chvíli jsem se musela zamyslet, jestli dělám latinu nebo řečtinu.

Error je v tom, že řečtina je samozřejmě celá v řeckém písmu, takže když vyplňuju lekci v latince, asi by nemělo být potřeba přemýšlet... 🤦🏼‍♀️
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dnes dvojitý.
    Vedla jsem dceru do školky, protože muž je na služebce, tak že si vezmu počítač a půjdu do kanclu. U školky jsem si uvědomila, že jsem batoh s laptopem nechala doma. Nevadí, půjdu domů na HO. Tak jsem automaticky vlezla do metra jako bych jela do práce. Dnes mám fakt dost.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Myslivec s mobilem a lukem. Zákon posune mamrdy do 21. století"

Cože? Jo aha, nimrody.
    JONY
    JONY --- ---
    Už dost dlouho řeším to, že mi na noťasu přestala fungovat kamera. Vyzkoušel jsem co se dalo, abych včera večer zjistil, že jsem přes ni měl zasunutou krytku...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    V srpnu mi kolegyně z Bulharska poslala poštou výkazy práce. Výkazy pořád nešly, ale dostala jsem písemnou výzvu od České pošty k proclení zboží které přichází ze zemí mimo Evropskou unii. Zmateně jsem vyplnila a čekala. Furt nic ve schrance. Jen mi prostřednictvím sms chodil různý scam. Dneska jsem se konečně rozhodla že to vyřeším a zavolala jsem na helpdesk České pošty. To ještě není ten hlavní error :) vyčkávala jsem na operátora minimálně půl hodiny pak jsem nadiktovala číslo té zásilky a paní mi překvapeně řekla, že byla doručená 29 srpna. Tak jsem jí poděkovala, podívala se do šanonu a zjistila že tam mám ty výkazy vzorně založený....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Já o ní tvrdím, že je zmlsaná bestie, ale tohle zní líp :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NELLAS: renesancni kocka!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Pokud se jedná o granule, tak ano, ty žere jen když má hlad. Ale kdybych jí tam nechala dvě misky masa nebo konzervy, tak chodí a žere a zvrací, dokud misky nebudou prázdné.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: existuje.
    ale neboj, je to něco za něco, zase odmítá potmě chodit na kočičí záchod, takže zatímco ve dne to zvládne bez problémů, tak v noci nám nechává dárečky na podlaze před ním.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Ona existuje kocka, ktera nesezere buhvikolikatidenni davku naposezeni a pak se nezbleje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam