• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Angelina Jolie spadla do louhu"

safra, zase se mi v hlavě zkřížily dva titulky.

Ale co, silikon by se v louhu stejně rozpouštět neměl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDARION: vždyť to smrdí už když to běží okolo - všechny ty lišky, kuny, tchoři...
    Kdysi jsem byla na prohlídce lesů v severním Kokořínsku se správcem a ten nám dal recept. "Jezevec se peče na česneku a dlouho, asi jako pes."
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Tyjo to už bych raději jedl ty cibetčí bobky. Vždyť je to takovej plyšák! :D (Ano, uvědomuji si, že mne silný a dlouhodobý kontakt s japonským buddhismem ovlivnil asi až příliš.)

BTW tyhle malý šelmičky bývaj prý dost nejedlý, říkali kamarádi, které kdysi v lese překvapil myslivec a když viděl, s jakou vážností se zabývají indiánským woodcraftem, věnoval jim zastřelenou kunu, ať s ní udělají něco užitečného. Kožešina super, ale sníst to prostě nešlo. Cibetka je všežravec (v podobném stylu jako liška - malé živočichy a mršiny doplňuje plody když má příležitost) tak by to možná bylo lepší. Těžko říci, liška jedlá není, jezevec už ano...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEEFHA: tak to já právě tu pastilku, která cibetce prošla traktem!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    EFFILA: No, já samozřejmě o téhle funkci cibetek vím, ale s paštikou se mi to teda fakt nespojilo. Opravdu jsem si představil jemně pomletou cibetku ve vodní lázni, jak se pomalu mění v lahodnou terinu :-D
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    DEEFHA: jako vazne? Kdyz slysim jakekoliv spojeni s cibetkou, tak se mi vybavi kava ktera projde jejich trávicím traktem. Hodne volnou asociaci: cibetka = proslo ji to traktem.
    Cibetkova pastika= vyhni se konzumaci obloukem :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREATDRAKE: Četl jsem "cibetkové paštiky" a dostal jsem na ně chuť :-D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Také máte někdy problém že "Vincentkové pastilky" a "Cibetkové pastilky" zní hrozně podobně, ale to druhé lékárny nějak nemívají?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KENJIRO: Tolkej skody!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si stejně myslím, že ty tmavě fialové pruhy na kartáčku jsou hrozná zrada. Už si začínám zvykat, ale párkrát mě to fakt vyděsilo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Ráno vstanu, jdu k lince, že si uvařím kafe, a... hele, ono už je uvařené! Já ho uvařil včera večer a zapomněl jsem ho vypít!

Vezmu sklenici a napiju se. Sakra, to má nějakou divnou chuť. Asi zkyslo. Sakra, taková škoda. *vylévám kafe do dřezu*

Chuť se mi ale ladně obtáčí kolem chuťových buněk, lehce je dráždí a lechtá a já si vzpomínám. No jo... to je ta whisky, co jsem si včera do toho kafe nalil, aby bylo lepší.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    moje laváctví a řezání s maflem. stoupnu k tomu zapnu mafla a během chvilky jsem od hlavy k patě zasypanej pilinama, protože ho chytnu do levý ruky a otvor pro odfuk pilin je v pravo.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jsem levák.
    Takže když žehlím, dávám si žehlicí prkno opačně, než praváci, abych měla žehličku na levé straně, to dá rozum.
    Stejně to je vždycky takové nešikovné a krkolomné.
    Asi by to mohlo být tím, že žehlím pravou rukou.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    TERA79: takhle jsme kdysi davno sedeli s tehdejsi pritelkyni, dnes manzelkou, u stolu v hospode na lavici. Kdyz se ke me otocila a rikala: Asi ti prisla SMSka.
    Ne milacku, to jsem si prave prdnul tak, aby to nikdo nevidel a neslysel, jen to rozvibrovalo tu desku, na ktere sedime, ale dekuji, zes na to upozornila...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Sedíme u tchyně v kuchyni kolem stolu a celkem často se ozve zvuk praskající bubliny. Občas to má někdo nastavené jako notifikaci. Sešla se celá rodina, oni jsou k mobilním telefonům přilepení dost intenzivně. Praskne další bublina, hovoříme dál a já si říkám, jak je to hezký, když svět počká a jsme spolu.
    Po obědě se jde na pergolu, aby si kuřáci mohli dopřát ke kávě oblíbený doplněk. Říkám švagrové, jak to bylo prima v kuchyni. Nechápavě hledí. Tak vysvětluju tu teorii s bublinou a mobily. Začne se chlámat na celé kolo. Odvede mě do kuchyni a ukáže mi prdící kvašák s naloženým zelím!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Omylem jsem u státnice z gynekologie odevzdal docházku z pediatrie místo gynekologie.

Zapsali mi jak zápočet, tak státnici.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, já dělám na Duolingu tak nějak náhodou latinu a řečtinu - tu teda moderní, ale stejně tam jsou některý ty výrazy, co zná člověk z věd, medicíny atd. Tak dělám jednu lekci v latině, něco s olivama, a na chvíli jsem se musela zamyslet, jestli dělám latinu nebo řečtinu.

Error je v tom, že řečtina je samozřejmě celá v řeckém písmu, takže když vyplňuju lekci v latince, asi by nemělo být potřeba přemýšlet... 🤦🏼‍♀️
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dnes dvojitý.
    Vedla jsem dceru do školky, protože muž je na služebce, tak že si vezmu počítač a půjdu do kanclu. U školky jsem si uvědomila, že jsem batoh s laptopem nechala doma. Nevadí, půjdu domů na HO. Tak jsem automaticky vlezla do metra jako bych jela do práce. Dnes mám fakt dost.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Myslivec s mobilem a lukem. Zákon posune mamrdy do 21. století"

Cože? Jo aha, nimrody.
    JONY
    JONY --- ---
    Už dost dlouho řeším to, že mi na noťasu přestala fungovat kamera. Vyzkoušel jsem co se dalo, abych včera večer zjistil, že jsem přes ni měl zasunutou krytku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam