• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ILTU
    ILTU --- ---
    TAPINA: Do těsta na palačinky se toho vleze... Rozmočené čokolupínky i s mlíkem taky v pohodě. :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Přitom kdo sleduje Doctora Who ten ví, že jak máš dva stíny a druhý zdroj světla chybí, tak ti zbývá tak půl minuty života.

Já nedávno přisypala strouhanku do těsta na palačinky, když chtělo víc mouky. No... část jsem sebrala lžíci, pak jsem to prohnala cedníkem a nikdo nic nepoznal :D
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: vysvětlila jsi to jasně už předtím, jen já byla v erroru při prvním příspěvku, pak už ne :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: že začnu myslet jako první na variantu druhé hvězdy :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: dík, už chápu aj druhý stín (na projíždějící auta jsem myslela), aj kde je error. Takže začínám být ot.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: dlouho jsem nechápala, jak můžu mít za dne v poledne, s místem bez jiného osvětlení než slunce dva stíny.

Vedle mě bylo zaparkované auto. od kterého se odráželo slunce a tvořilo mi druhý stín. Ale jako tvl, to člověka překvapí. Situace jak z planety se dvěma hvězdama.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: já to nechápu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska mi poslalo error samo nebe.

Jdu po ulici ve Veltrusech, podél světlé zdi -mám ji po levé ruce. Svítí mi slunce do zad lehce z leva, na silnici přede mnou lehce do prava jde můj stín. A najednou jde můj druhý stín po té zdi. A můj pomotaný mozek kouká na nebe, kde se zjevila druhá hvězda.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Zkoušet se mi to nechce, ale třeba by to bylo křupavý...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: pořád lepší než řízek v psylliu
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    A věděli jste, že strouhanka a psyllium vypadá ve sklenici stejně? A že k záměně může dojít, i když si na sklenici s vlákninou napíšete velkým červeným písmem "PSYLLIUM"? Nuže myslela jsem si, že máloco je hnusnější, než psyllium ve vidě, ale strouhanka ve vodě ja ještě o level výš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: a foukáte vodu do ostřikovačů? Nebo ti bublá sklo?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vedeli jste ze
    Zimni voda do ostrikovacu a napln do bublifuku ma uplne stejnou lahev a barvu?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes rano ma prekvapila doma reklamna nalepka u isticov. Na to, ze okolo nej chodim uz 11 rokov, som ju doteraz zda sa vobec nevidela. Dokonca som aj rozmyslala, ci mi ju tam nemohol niekto dat nedavno, ale nikto zatial vnutri v byte s elektrinou nic nerobil. A to som prve roky, kym som sa naucila, ze nejake veci nemozem pustat dokopy, tie istice nahadzovala kludne par krat za tyzden. Fakt slepa. :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Zapomnela jsem prihlasovaci udaje do IS. Abych si mohla pozadat o reset, musim do helpdesku. No a hadejte co? Zapomnela jsem prihlasovaci udaje do helpdesku. Ale jinak me maj na IT pry radi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: přesně! nejenže máme držet mimina na klíně, ale ještě k tomu i panely v trupu? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATUARFIK: dtto!!! taky jsem na to koukala a říkám si, sakra, co už by po těch chuděrách matkách všechno nechtěli... 😅
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Matky, které měly držet panel v trupu letadla, chyběly."
    To uvědomění, že nejde o rodičky, mi trvalo déle, než bych chtěla veřejně přiznat.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Kolegyně z Ukrajiny, taková ochotná a pracovitá, si nalila dezinfekci a jala se stříkat a utírat celé oddělení. Všichni z toho slzeli jako králíci. Tak jsem se podíval na obal, jestli se to nemá nějak ředit. Píše se tam 2%.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Něco si pouštím, sluchátka v uších… Sotva to slyším, zesílím, ne, nezesílím, hlasitost je na maximu…? Aha, něco si pouštím, špunty v uších…
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    QUANTI: Ariana na xanaxu.
    Byla to spravna odpoved, nebo to neco vypovida o mem rozpolozeni?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam