• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já stejně čekám, kdy přijde někdo, opatrně našlapuje a nejistě se rozhlížeje kolem sebe se zeptá, z čeho teda ta borová voda je.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    GENEVIEVE: Já to zjistil až asi ve 33 letech tady z nyxu. Protože březová voda je voda z břízy, tak logicky borová voda musí být z borovice. Ani stín pochybností, že by to mohlo být jinak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Co co co?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GENEVIEVE: Mně zase bylo divné, že se na hojení ran používá balzám z višní a že tak strašlivě smrdí.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    GENEVIEVE: 😳 Oh... Taky jsem používala vodu z borovic, teda do dneška.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já se snažila obalovat řízky místo strouhanky v dětské krupičce.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ETERNITY: ano, už se nám to též stalo!
    ILTU
    ILTU --- ---
    TAPINA: Do těsta na palačinky se toho vleze... Rozmočené čokolupínky i s mlíkem taky v pohodě. :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    QUANTI: to je jak moje zjištění asi před měsícem že Borová voda není z borovic :D koukala jsem na lékárníka s otevřenou pusou asi minutu. Začal se smát.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Vodovod z borových trubek
    „Našli jsme řadu dokladů o životě obyvatel Malé Strany,“ přibližuje Havrda. Ve výkopu se jim podařilo objevit třeba zbytky malostranského vodovodu ze 16. století z borových trubek nebo stejně starou kanalizaci.

V 16. století dělali trubky z boru? ...joaha.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: bubla to u trysek a je to asi hustejsi, bo to nestrika nahoru, ale jen tak do prvnich peti centimetru vysky skla. "Odstrikat to" bude dost oser.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Přitom kdo sleduje Doctora Who ten ví, že jak máš dva stíny a druhý zdroj světla chybí, tak ti zbývá tak půl minuty života.

Já nedávno přisypala strouhanku do těsta na palačinky, když chtělo víc mouky. No... část jsem sebrala lžíci, pak jsem to prohnala cedníkem a nikdo nic nepoznal :D
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: vysvětlila jsi to jasně už předtím, jen já byla v erroru při prvním příspěvku, pak už ne :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: že začnu myslet jako první na variantu druhé hvězdy :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: dík, už chápu aj druhý stín (na projíždějící auta jsem myslela), aj kde je error. Takže začínám být ot.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: dlouho jsem nechápala, jak můžu mít za dne v poledne, s místem bez jiného osvětlení než slunce dva stíny.

Vedle mě bylo zaparkované auto. od kterého se odráželo slunce a tvořilo mi druhý stín. Ale jako tvl, to člověka překvapí. Situace jak z planety se dvěma hvězdama.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: já to nechápu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska mi poslalo error samo nebe.

Jdu po ulici ve Veltrusech, podél světlé zdi -mám ji po levé ruce. Svítí mi slunce do zad lehce z leva, na silnici přede mnou lehce do prava jde můj stín. A najednou jde můj druhý stín po té zdi. A můj pomotaný mozek kouká na nebe, kde se zjevila druhá hvězda.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Zkoušet se mi to nechce, ale třeba by to bylo křupavý...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam