• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    IRA_PALMOVKA: Mě se povedlo se v krámě zeptat: Máte šlehačku na smetání?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    LIMETA: já mám ještě "lopáček a smetatku" a to téměř kdykoliv se to snažím vyslovit správně
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    IRA_PALMOVKA: To zní jako moje Čará starodějnice :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Stává se mi dnes a denně, že jedu na kole na nádraží, z nádraží pokračuji vlakem a kolo tam nechám. Po třeba třech dnech přijíždím na to samé nádraží a s úlevou v aplikaci zjišťuji, že mi jede autobus a nemusím jít pěšky. Doma pak panikařím, že nemám kolo na svém místě, tak druhý den chytám autobus/jdu pěšky na nádraží a když se vracím, řeknu si, že jsem ráno jela autobusem a tak musím domů pěšky, nebo zase autobusem.. :D Jsem asi fakt ADHD
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Pocita se i to, ze nez si dojdu pro telefon do pracovny, vyluxuju pul bytu, udelam si caj a poklidim chodbu? Zacalo to tak, ze jdu chodbou a na nohy se mi lepsi pisek z detskych bot, kocici pisek, chodime naboso a ja nesnasim jakekoli drobky...takze tma pred ocima a hned pro vysavac, kdyz uz jsem byla v tom uklizeni, rovnou jsem roztridila na sva mista i veci z botniku, atd. atd. Horsi je, kdyz potrebuju curat a necham se takhle rozptylovat dalsi hodinu...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NIAN85: Ja sa raz omylom previezla na depo, tam cakala a nevsimla si, ze jeden spoj naspat uz odchadza. Tak som cakala na dalsi. V case ked tam slo nejak kazde druhe.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Chci na Depo Hostivar. Metro konci na Skalce. Vystoupim, pockam na dalsi, jedu omylem do Strasnic. Vystoupim, sednu na metro na Depo - druhy pokus - metro konci na Skalce. Aaaaaaa!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: teda ten med to docela spraví, to zase jo.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: Tak referuji: Pít se to nedá. Asi po sto letech jsem byl nucen si kafe osladit (medem) protože něco tak hnusnýho... to ten pepř mi teda přišel o dost lepší.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TLOUDEV: Když toho tam dáš opatrně a pomálu...
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    oznamuji manželovi, že se chystám na pohovor na brigádu v kempu v Troji, nicméně můj mozek se rozhodl, že brigáda bude v trempu v Koji :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AUDIAC: Tak u mě spíš "cafe trouba" ;-) Nicméně mě ta stránka inspirovala k experimentu "kafe se zázvorem" tak jsem zvědav, jakej error z toho bude ;-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TLOUDEV: To sis jen neplánovaně udělal café Touba :) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Caf%C3%A9_Touba
    Je teda pravda, že tam dávají nějakej místní senegalskej jakobypepř, ale chutná to dost podobně
    ILTU
    ILTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: Bojový mechanoid, no.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vytahnu z lednice vajíčka. Otevřu karton a s uspokojením shledám, že je to ten načatý. Na pánev dám olej a pustím sporák, a pak si všimnu, že mám na lince otevřený a neuklizený karton vajíček. Tak ho zavřu a uklidím, a pak koukám do pánvičky a přemýšlím, kam se ztratila ta vajíčka, která jsem tam nikdy nedal.

Tohle pondělí bylo obzvláště náročné.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som sa tešila, že som konečne nič nezabudla zbaliť. No, tak mám miesto kľúčov od našich náhradné kľúče od môjho bytu. Ktoré sú mi v inom štáte fakt užitočné. Tak nabudúce ďalší pokus.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: To je nějaký nový druh enta? :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Na chvilku mě vykolejil „bojový mech“.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Kamarádka mi posílá článek o kudlankách https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/priroda/kudlanky-se-v-jihlavske-zoo-snazi-chranit-pri-pareni-samickam-nabizi-k_2404151032_kac

Kudlanka říkáme jednomu bývalému kolegovi.
    Celý článek jsme četla se vzrůstajícím napětím jak to s Honzou dopadne, smála jsme se mu jak ho musí na páření nenápadně přikládat a jak mu v závěru článku malém prasknul zadeček. Absolutně mě netankovalo, že je dost velký na to, aby ho k páření mohl přikládat chovatel. Vy se snad někdo páříte bez asistence chovatelů?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Tak jsem si dal ohřát na sporáku polívku, co už dva dny dlabu, pěkně si přichystám misku, mlýnek na pepř... po chvíli si říkám, ýe to bude asi chvíli trvat, a že jsem si dneska ještě nedal kafe. OK, na druhou plotýnku dávám bialetku, ta po chvíli začne bublat, vezmu hrnek, naleju si kafe, vezmu mlýnek na pepř, párkrát zatočím... Šmakuláda veliká, to nemohu říct.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Nechávam si na záchode svietiť, aby som neskôr nezabudla vypnúť vodu v byte. Po pol hodine to teda spravím, zhasnem a zatváram dvere od záchoda. A keďže po záchode sa automaticky umývajú ruky, tak zrazu stojím u umývadla s rukami plnými mydlovej peny a dochádza mi, že ich vlastne nemám ako opláchnuť. Ešteže som nestihla hodiť do práčky uterák. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam