• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    IRA_PALMOVKA: Mě se povedlo se v krámě zeptat: Máte šlehačku na smetání?
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    SEDELAVLOKALE: někde jsem viděla video jak člověk uklízí, když má ADHD. A vypadá to úplně stejně. Akorát my, když jsme byli malí, tak se říkalo že jsme jen živější.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    LIMETA: já mám ještě "lopáček a smetatku" a to téměř kdykoliv se to snažím vyslovit správně
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    IRA_PALMOVKA: To zní jako moje Čará starodějnice :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Stává se mi dnes a denně, že jedu na kole na nádraží, z nádraží pokračuji vlakem a kolo tam nechám. Po třeba třech dnech přijíždím na to samé nádraží a s úlevou v aplikaci zjišťuji, že mi jede autobus a nemusím jít pěšky. Doma pak panikařím, že nemám kolo na svém místě, tak druhý den chytám autobus/jdu pěšky na nádraží a když se vracím, řeknu si, že jsem ráno jela autobusem a tak musím domů pěšky, nebo zase autobusem.. :D Jsem asi fakt ADHD
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Pocita se i to, ze nez si dojdu pro telefon do pracovny, vyluxuju pul bytu, udelam si caj a poklidim chodbu? Zacalo to tak, ze jdu chodbou a na nohy se mi lepsi pisek z detskych bot, kocici pisek, chodime naboso a ja nesnasim jakekoli drobky...takze tma pred ocima a hned pro vysavac, kdyz uz jsem byla v tom uklizeni, rovnou jsem roztridila na sva mista i veci z botniku, atd. atd. Horsi je, kdyz potrebuju curat a necham se takhle rozptylovat dalsi hodinu...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NIAN85: Ja sa raz omylom previezla na depo, tam cakala a nevsimla si, ze jeden spoj naspat uz odchadza. Tak som cakala na dalsi. V case ked tam slo nejak kazde druhe.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Chci na Depo Hostivar. Metro konci na Skalce. Vystoupim, pockam na dalsi, jedu omylem do Strasnic. Vystoupim, sednu na metro na Depo - druhy pokus - metro konci na Skalce. Aaaaaaa!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: teda ten med to docela spraví, to zase jo.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: Tak referuji: Pít se to nedá. Asi po sto letech jsem byl nucen si kafe osladit (medem) protože něco tak hnusnýho... to ten pepř mi teda přišel o dost lepší.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TLOUDEV: Když toho tam dáš opatrně a pomálu...
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    oznamuji manželovi, že se chystám na pohovor na brigádu v kempu v Troji, nicméně můj mozek se rozhodl, že brigáda bude v trempu v Koji :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AUDIAC: Tak u mě spíš "cafe trouba" ;-) Nicméně mě ta stránka inspirovala k experimentu "kafe se zázvorem" tak jsem zvědav, jakej error z toho bude ;-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TLOUDEV: To sis jen neplánovaně udělal café Touba :) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Caf%C3%A9_Touba
    Je teda pravda, že tam dávají nějakej místní senegalskej jakobypepř, ale chutná to dost podobně
    ILTU
    ILTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: Bojový mechanoid, no.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vytahnu z lednice vajíčka. Otevřu karton a s uspokojením shledám, že je to ten načatý. Na pánev dám olej a pustím sporák, a pak si všimnu, že mám na lince otevřený a neuklizený karton vajíček. Tak ho zavřu a uklidím, a pak koukám do pánvičky a přemýšlím, kam se ztratila ta vajíčka, která jsem tam nikdy nedal.

Tohle pondělí bylo obzvláště náročné.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som sa tešila, že som konečne nič nezabudla zbaliť. No, tak mám miesto kľúčov od našich náhradné kľúče od môjho bytu. Ktoré sú mi v inom štáte fakt užitočné. Tak nabudúce ďalší pokus.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: To je nějaký nový druh enta? :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Na chvilku mě vykolejil „bojový mech“.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Kamarádka mi posílá článek o kudlankách https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/priroda/kudlanky-se-v-jihlavske-zoo-snazi-chranit-pri-pareni-samickam-nabizi-k_2404151032_kac

Kudlanka říkáme jednomu bývalému kolegovi.
    Celý článek jsme četla se vzrůstajícím napětím jak to s Honzou dopadne, smála jsme se mu jak ho musí na páření nenápadně přikládat a jak mu v závěru článku malém prasknul zadeček. Absolutně mě netankovalo, že je dost velký na to, aby ho k páření mohl přikládat chovatel. Vy se snad někdo páříte bez asistence chovatelů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam