• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Ve hře na vzkazy čtu, ze id digitalis někdo nestojí za erekci ¯\_(ツ)_/¯
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pivo plné chemie.
    A tím se fakt někdo chlubí?
    Aha, chmele. Já když čtu jen koutkem oka, tak někdy vidím fakt věci...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    JAJITA: Muj opravar (boiler) mel stesti. Po praci hledal boty. Obvykle je zpusobne nechava pred dvermi bytu. Byly v botniku, mezi mymi botami. Za pet minut boucha na dvere, rikam co je? “Klice od dodavky!” Nalezeny vzorne ulozene v kosiku s mymi klici. Rikam: “Uz tu bydlis?”
    To je vychovanej chlapec, uklada veci na misto.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Po roce mi došly jednorázové kontaktní čočky, tak jsem se stavoval v optice pro nové. Nabídli mi, že mají akci na 3+1 balení zdarma (mám na každém oku jiné dioptrie, takže stejně potřebuju minimálně dvě), tak říkám, jasně, je to spotřební zboží, to se neztratí. A jak tak přikládám kartu k terminálu, tak jsem si vzpomněl, že mi tu samou akci nabídli i loni - a že ty druhé balení z páru jsem docela určitě ještě neotevřel.

Tak mám teď doma zásobu kontaktních čoček na tři roky dopředu.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    NAMATHUR: V mrazáku zapomněl klíče od klientova auta kamarád automechanik. Našel je po týdnu :D
    FAT
    FAT --- ---
    EFFILA: 😆😆😆
    Tak držím palce a hlavu vzhůru. A přibývajícím věkem bude i hůř...
    🤫
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    FAT: já už projela i rybářské věci, protože jeden plyšáky byl žralok a jeden chobotnice :D
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Ano, odmrazoval jsem lednici. Brýle na dálku konečně nalezeny a s nimi i vzpomínka (nebo její rekonstrukce), kterak otvírám mrazicí box, asi odkládám brýle, abych si přečetl rozmazané datum bezpečné konzumace, přesunuji produkt na linku a s uspokojením jdu pro sklíčka na čtení, které doma obvykle nosívám. Jak se tak okuláry nořily z námrazy, působily lehce zneklidňujícím dojmem.
    FAT
    FAT --- ---
    EFFILA: Koukni se i pod ležérně pohozená trička... ;-)
    Doporučuje šest z pěti Fatů.
    :-D
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    FAT: něco podobného jsme teď předváděli o víkendu doma. Kdysi jsme malému pořídili 2 plyšáky, docela velké, že se tak snadno nepřehlédnou. Někam jsem je logicky uklidnila. Prohledali jsme celý byt a nemůžeme je najít. Přítel měl snahu to omluvit tím, že můj těhotenský mozek používá jinou logiku než normální, ale zazdil to pak tím, když konstatoval, že nechápal logiku mého mozku ani predtim.
    Jsem zvědavá kdy a kde ty plyšáci vyplavou.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FAT: Haleluja!
    FAT
    FAT --- ---
    FAT: Záhada zamčeného pokoje rozluštěna! Oba sáčky mi zákeřně schovalo ležérně pohozené tričko...
    :-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potetovaná... ne... potentovaná... hmm, taky ne... aha, patentovaná. Ehm, tak tahle reklama na mě zapůsobila fakt divně.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    TLOUDEV: třeba se jí ptal,
    ale bzučela to na něj moc potichu
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AUDIAC: stačilo se zeptat ;-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Pohybem kurzoru mouchu z monitoru neodeženete. Vyzkoušeno za vás.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA: A to já si rovnou přisadím se svým včerejším zjištěním, při troše dobré vůle řekněme errorem. Díky seriálu "Bones" jsem se na stará kolena dozvěděla, že slovo "catholic" znamená rozmanitý, obecný nebo všezahrnující.

Catholic Definition & Meaning - Merriam-Webster
    https://www.merriam-webster.com/dictionary/catholic

catholic | Etymology of catholic by etymonline
    https://www.etymonline.com/word/catholic#etymonline_v_5498
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Tenhle byl Slovak, strizlivej, dali mu dejchnout. Aspon tak vypravel.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MADIETTA: O co jde?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam