• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    RAHUF: ILTU: pro elektrikáře při opravě spotřebiče je zase výrazně lepší tu věc odpojit.

Opravoval jsem vysavač, banalita, překlesanej kabel, stačí o kousek zkrátit. Vezmu štipky, cvak, PRÁSK, blesk jako kráva, jistič venku, ve štipkach ohořelé díry.
    No ještěže byly izolovaný:)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    RAHUF: Z podobného soudku: Potřebovala jsem včera použít do vaření protlak z tuby. Zmáčknu a nic neteče. Je to divný, tuba je vymačkaná jen způlky, mělo by to jít. Ale pro jistotu tubu sroluju, aby se tlačilo líp. Nic. Mám zavolat manžela? To je blbý... Mám odšroubovat víčko tuby? To je ono!
    ILTU
    ILTU --- ---
    RAHUF: Jj, spotřebiče VÝRAZNĚ lépe fungují, jsou-li zapnuté.
    Mnohokrát v praxi ověřeno. ;-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    RAHUF: *trkne, ne řekne :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Potřebuju vyluxovat koupelnu v domě u tety, u které bydlíme. Najdu zásuvku, zapojím kabel - a nic, vysavač nezačne vrčet. Tak zkusím druhou zásuvku, ale ani tady se vysavač nerozeběhne. Tak si říkám, že někdy je zásuvky v koupelně potřeba zapnout vypínačem - tak zkusím vypínač co je nejblíž u nich (rozsvítí se světlo nad zrcadlem), pak věci co vypadají jako tlačítka hned u zásuvek (žádné z nich nejde zmáčknout) - a nic nepomáhá.

Když přenášíme kabel do vedlejšího pokoje s tím, že to nějak natáhnu, tak mě to řekne. Zásuvku není potřeba zapnout. Vysavač je potřeba zapnout.
    ILTU
    ILTU --- ---
    PAKOBYLKA_: Ale to bude taky dobrý!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Misto sladkyho tvarohu jsem k palacinkam udelala budapestskou. #zatracenejAutopilot
    ILTU
    ILTU --- ---
    CASTROL: A maj to moc dobrý. Ale na ty tvarohový mě taky nachytali :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MONIOUS: popravdě řečeno ne. Nutno podotknout, že jsem koupila víc druhů pirohů. Mají to v Polsku se vším možným. Takže na talíři byla půlka "s gribami" a pulka s tvarohem...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: No říkal jsem si, že to vypadá stejně. No a pak jsem dneska ráno zkombinoval fazole, párky, vejce...a marmeládu, protože vypadala, že k tomu patří.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vy nikdo neznate tohle?

ANNIE
    ANNIE --- ---
    CASTROL: Přesně tohle jsem před pár dny naservírovala rodině s boloňskou omáčkou a nastrouhanou goudou. Úspěch to velmi nemělo.
    NVT
    NVT --- ---
    Na displeji se objeví VÝPRODEJ HC SPARTA PRAHA. 35 % SLAVIA.
    To je nějaká divná reklama, říkám si. Jo aha, 35 % sleva.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MARKYSHA: tak děti samozřejmě taky :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CASTROL: no já to četla ještě jinak🤣
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    BERRUNA:https://www.ceskatelevize.cz/porady/11114009212-slavne-a-krasne-vily/
    jsem si vzpomněl jen na Amálku, tak jsem tam klikl, abych si doplnil znalosti a oni jsou tam jen nějaké baráky...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jako zkušená pohraniční turistka bych měla vědět, že tohle nebude dobré s cibulkou a pažitkou, anžto je to sladké

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    https://www.nyx.cz/discussion/4/id/57016218

Moje hlava: "čtvrtého července/ na strahovských hradbách / stáli sokolíci / v dlouhých rovných řadách"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Hen, ten, ani onen!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Čtu si popis hotelu...

Important Details
    This property will not accommodate hen, a sakra, co to? to je tam běžné vozit s sebou na dovolenou opeřené mazlíčky?
    stag ne, počkat, tohle je už moc divné...
    or similar parties. facepalm!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TAPINA: Záleží na obsahu alkoholu ve zmrzlině:

Gin&tonic žádný problém, na zmrzlou vodku to bude chtít něco trochu lepšího než běžný mrazák a na absinthe v kostkách jít suchým ledem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: bylo to měkko trochu tekutý. Část tonic převládala. Ta lednička má mrazáček ;)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jak se mrazí chlast a jak se zařídí, že vydrží v ledničce mraženej?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: zas je ale pěkný, žes do toho šla pěkně po hlavě a když si ochutnala poprvý, zjistila, že to je chlast, tak si neucukla, kudos!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam