• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Zní to jako skvělé místo na dovolenou, daleko od všech lidí. Akorát... jak někdo zvládne přežít celý týden?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čtu si něčí post:"Spent the past week in South Devon and found some beautiful swimming spots!" a divím se, jak může někdo strávit týden v devonu...

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    konečně jsem přišla na to, proč mi na nyxu blbne počet nepřečtených příspěvků! vždycky totiž na tenhle kliknu s tím, že jsou tam dva, ale ono jich je tam asi milion.

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Dneska ráno, při čekání ve frontě do busu, přiběhne paní, stoupne si za mě a ptá se: "Prosím Vás jede to Klecany, hřbitov? "
    Já odpovídám, že nevím, že vystupuju prakticky hnedka, ale koukla jsme jí do Idosu a potvrzuju, že jo, že jede.
    Paní mi vděčně říká: "Jste hrozná, děkuji!"
    Vím, že chtěla říct hrozně hodná, takže cajk!
    NVT
    NVT --- ---
    MAR_TINA: Na první pohled jsem měl pocit, že je to odpověď na mou otázku, jak to dopadlo s tím krájecím prkénkem. Docela dlouho mi na ní nepřišlo nic divného.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem si vědomě bezlepkové veganské sušenky a teď se divím, že jsou hnusný.
    NVT
    NVT --- ---
    TAPINA: Jak to dopadlo?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Koupila jsem si nové prkénko na krájení a když jsem ho vybalovala, tak jsem se chvilku zarazila nad tím, jestli můžu obal rozříznout nožem a nepoškodím vnitřek :o)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    RAHUF: ILTU: pro elektrikáře při opravě spotřebiče je zase výrazně lepší tu věc odpojit.

Opravoval jsem vysavač, banalita, překlesanej kabel, stačí o kousek zkrátit. Vezmu štipky, cvak, PRÁSK, blesk jako kráva, jistič venku, ve štipkach ohořelé díry.
    No ještěže byly izolovaný:)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    RAHUF: Z podobného soudku: Potřebovala jsem včera použít do vaření protlak z tuby. Zmáčknu a nic neteče. Je to divný, tuba je vymačkaná jen způlky, mělo by to jít. Ale pro jistotu tubu sroluju, aby se tlačilo líp. Nic. Mám zavolat manžela? To je blbý... Mám odšroubovat víčko tuby? To je ono!
    ILTU
    ILTU --- ---
    RAHUF: Jj, spotřebiče VÝRAZNĚ lépe fungují, jsou-li zapnuté.
    Mnohokrát v praxi ověřeno. ;-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    RAHUF: *trkne, ne řekne :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Potřebuju vyluxovat koupelnu v domě u tety, u které bydlíme. Najdu zásuvku, zapojím kabel - a nic, vysavač nezačne vrčet. Tak zkusím druhou zásuvku, ale ani tady se vysavač nerozeběhne. Tak si říkám, že někdy je zásuvky v koupelně potřeba zapnout vypínačem - tak zkusím vypínač co je nejblíž u nich (rozsvítí se světlo nad zrcadlem), pak věci co vypadají jako tlačítka hned u zásuvek (žádné z nich nejde zmáčknout) - a nic nepomáhá.

Když přenášíme kabel do vedlejšího pokoje s tím, že to nějak natáhnu, tak mě to řekne. Zásuvku není potřeba zapnout. Vysavač je potřeba zapnout.
    ILTU
    ILTU --- ---
    PAKOBYLKA_: Ale to bude taky dobrý!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Misto sladkyho tvarohu jsem k palacinkam udelala budapestskou. #zatracenejAutopilot
    ILTU
    ILTU --- ---
    CASTROL: A maj to moc dobrý. Ale na ty tvarohový mě taky nachytali :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MONIOUS: popravdě řečeno ne. Nutno podotknout, že jsem koupila víc druhů pirohů. Mají to v Polsku se vším možným. Takže na talíři byla půlka "s gribami" a pulka s tvarohem...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: No říkal jsem si, že to vypadá stejně. No a pak jsem dneska ráno zkombinoval fazole, párky, vejce...a marmeládu, protože vypadala, že k tomu patří.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vy nikdo neznate tohle?

ANNIE
    ANNIE --- ---
    CASTROL: Přesně tohle jsem před pár dny naservírovala rodině s boloňskou omáčkou a nastrouhanou goudou. Úspěch to velmi nemělo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam