• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: my mu říkáme Jantare docela často :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Jantar! To mě fakt takhle po ránu potěšilo 😊
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: koukal jak jantar. To on umí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: A co na to kočka?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NA_PYCZU: a víš jak se při focení klepne na displej mobilu a tím označí místo, kde má zaostřit?
    Tal když klepete na hlavu focené kočce, mobil pořád neví, kam zaostřit.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NA_PYCZU: Jojo, já takhle kdysi marně ťukal prstem na roh stránky, abych přehodil stranu, jenže to byly papírový skripta. Budiž mi omluvou, že jsem to četl v busu a tam jsem pravidelně četl kindle.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    AUDIAC: To mi připomíná, jak jsem včera věšela prádlo a na zdi kousek ode mě visí fotka, tak na ní mžourám a snažim se zaostřit a najednou se přistihnu, jak natahuju ruku a chystám palec a ukazováček, abych ji zvětšila=D naštěstí jsem si to uvědomila dřív, než jsem se jí dotkla, tak to považuju za poloviční zkrat
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    První se mi rychlým čtením zkrátilo na "nauku o pravěku", a na druhém řádku byl jasný "typ exhumace".

Ale zkoušku z toho má za jedna, takže congrats! :)

[NE7RA @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?]
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vliv horecek na kognitivni funkce. :)

Na zpravu "Ahoj Evi, nemas nejake oblubene videa alebo appku kde si trenujes krizovatky pls? 😀" jsem jako odpoved naposilala hromadu cvicicih videi, ehm, cviceni na bricho. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RICARDERON: To jsou testovací dveře. Kdo skončí s krvavým nosem, dostane desetiprocentní slevu a expresní vyhotovení, protože je vidět, že ty brýle fakt potřebuje.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Můj domácí pracovní setup jsou dva monitory vedle sebe, kousek od nich je pak akvárko. No a když přišel syn a marně hledal rybu, tak jsem mu na ní chtěl ukázat. Myší. Překvapivě to nešlo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ne, fakt to není díl zaměřený na magickou lečbu vegetativních stavů.. Harry Potter a Tajmná komata. ale s tím baziliškem by to dávalo smysl!
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: nosí šedou...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    RICARDERON: Ty jsi živoucí důkaz toho, že vtipnost vtipu spočívá hlavně v tom, jak ho kdo umí podat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RICARDERON: A to tam mají nechávat krev těch, co si o ně rozbili nos?
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Domlouvám si v optice nové brýle, nikoli silnější, nutno podotknout. Pak odejdu, že si to ještě promyslím a stavím se zítra... A po pár metrech mi dojde, že nemám telefon. Tak se tam vracím - pán na mě mává tím mobilem, mám radost - a jak mám na něj zaostřeno, spěchám rovnou k němu. Skrz skleněné dveře. Telefon je v pořádku. Nos ani omylem. Proč jen maj tak vypucovaný ty skleněný dveře?

Každopádně mi dali papírovej kapesník a pak se celé osazenstvo vytratilo a nechali tam jen jednoho nešťastníka, aby sledoval, jak jim krvácím na podlahu. Srabi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jsem závislá na sportovních hodinkách.
    Jdu běhat, minutu se rozejdu a chci zapnout běh. Natáhnu pravou ruku a úplná panika, že hodinky nemám a nemůžu si to zaznamenat změřit.

Celou dobu, roky je nosím na levé
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    krátký záchvat mrtvice či čeho způsobyl že misto "budem chtít mít klid" ze mě vyšlo "budem chtít klít kly"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEA: Protože nenosí zelenou čepici, ale červenou.
    ALEA
    ALEA --- ---
    V práci se občas vyskytuje trochu zvláštní, ale velmi zajímavý stařeček původem z Itálie. Mluvila jsem o něm s kolegyní, ale byla nějaká zmatená, že nikoho jménem Mario nezná... Zvláštní, přísahala bych, že mi jeho jméno řekla ona...
    Možná to bude tím, že to není Mario ale Luigi...

Proč, mozku, proč?!
    UNUX
    UNUX --- ---
    neboľo na zemiaky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam