• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Proč? Moje kočka je barevně sladěná s mými tričky.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: mně přijde vůbec jako error si házet v kočičí domácnosti černé tričko na židli🤣
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: no ruku na srdce, zrovna touhle casti pokoje se dost chodi takze je to tam tak nejak nativne preluxovano ponozkama :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Mám jeden monitor a jednotlivé aplikace přes celou obrazovku na různých virtuálních plochách. Pravidelně potřebuju podle poznámek na jedné ploše vyplňovat formulář na druhé ploše, takže pořád přepínám sem a tam.

Až dneska mi došlo, že ty aplikace jsou normální okna a můžu si je na tenhle úkon dát vedle sebe na společnou plochu…
    ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: Ale zase to znamená, že máš doma čisto. Já bych to poznala po prvním tahu ;-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    úplně jsem se zapoměl pochlubit, že jsem o víkendu statečně vyluxoval půlku obýváku vypnutým vysavačem.
    všiml jsem si toho až když jsem nebyl schopný na několikátý pokus vysát chomáč prachu z rohu.
    no prostě ten noise-canceling na sluchátkách funguje možná zbytečně dobře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Chtěla jsem vzít benzín, ale bylo to u drahé pumpy, tak si říkám, vezmu jenom za 500 a zbytek dotankuju u nás za levnějš. Stoupla jsem si ale s autem tak, že jsem na číslíčka viděla blbě ze strany. Říkám si, tyjo, už mám přes 17 litrů a na tý pětistovce ještě nejsem...

No tak mám v nádrži 50 litrů za 1800, protože jsem si prohodila litry a cenu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    "Z akčního letáku pro vás vymíráme:"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hodila jsem si na židli vedle sebe černé tričko. Už jsem se aspoň desetkrát natahovala, že podrbu démonka za ušima.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: my mu říkáme Jantare docela často :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Freude Freude Freude...

i když ten se ten zákon připravuje už čtvrtým rokem, správná kombinace slov do vyhledávače je "věcný návrh zákona o účetnictví", ne "věčný návrh zákona o účetnictví!" :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Jantar! To mě fakt takhle po ránu potěšilo 😊
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: koukal jak jantar. To on umí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: A co na to kočka?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NA_PYCZU: a víš jak se při focení klepne na displej mobilu a tím označí místo, kde má zaostřit?
    Tal když klepete na hlavu focené kočce, mobil pořád neví, kam zaostřit.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NA_PYCZU: Jojo, já takhle kdysi marně ťukal prstem na roh stránky, abych přehodil stranu, jenže to byly papírový skripta. Budiž mi omluvou, že jsem to četl v busu a tam jsem pravidelně četl kindle.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    AUDIAC: To mi připomíná, jak jsem včera věšela prádlo a na zdi kousek ode mě visí fotka, tak na ní mžourám a snažim se zaostřit a najednou se přistihnu, jak natahuju ruku a chystám palec a ukazováček, abych ji zvětšila=D naštěstí jsem si to uvědomila dřív, než jsem se jí dotkla, tak to považuju za poloviční zkrat
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    První se mi rychlým čtením zkrátilo na "nauku o pravěku", a na druhém řádku byl jasný "typ exhumace".

Ale zkoušku z toho má za jedna, takže congrats! :)

[NE7RA @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?]
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vliv horecek na kognitivni funkce. :)

Na zpravu "Ahoj Evi, nemas nejake oblubene videa alebo appku kde si trenujes krizovatky pls? 😀" jsem jako odpoved naposilala hromadu cvicicih videi, ehm, cviceni na bricho. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RICARDERON: To jsou testovací dveře. Kdo skončí s krvavým nosem, dostane desetiprocentní slevu a expresní vyhotovení, protože je vidět, že ty brýle fakt potřebuje.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Můj domácí pracovní setup jsou dva monitory vedle sebe, kousek od nich je pak akvárko. No a když přišel syn a marně hledal rybu, tak jsem mu na ní chtěl ukázat. Myší. Překvapivě to nešlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam