• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ne můj, ale synův. Drží v ruce pastu a tvrdí, že nemůže najít pastu. Eh.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Aha, asi by som mohla opravit tie analogove hodiny. Ma to vobec nenapadlo. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: V tom případě tak nějak tuším, co se ve třetím verši rýmuje se slovem "řvát".
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nechtěně sem vyslech z rádia nějakou hitovku Lucky Bílý a přísahal bych, že tam zpívá "Nechci už řvát, svěrače svírat..." Nehodlám zjišťovat, co tam je ve skutečnosti, beztak to bude nějaká mainstreamová konina. Takhle mě to aspoň pobavilo.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ILTU: to se nám doma stává taky :D Jedno dítě se mnou konverzuje omylem (neví, že telefonuju) a zároveň se mnou muž konverzuje záměrně (přestože/právě proto že mluvím s někým jiným). Fakt výborný!
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Von to má posichrovaný - kotel mu soustavně vyhazuje pojistky, tak už hodiny na troubě ani nenastavuje 🤣
    (Já pochopitelně při změnách času podle hodin na troubě kontroluju, že se čas na mobilu skutečně posunul. :-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TRISSIE: Dnes jsem konečně přeřídila i hodiny v ložnici. :D
    Ale zas přichází doba, kdy nemůžeme stoprocentně věřit nástěnným hodinám v obýváku. Za letního času se občas zblázní a seknou se o dvě hodiny. Očividně je to nějaký bug letního času, protože v zimě se to nestalo ani jednou. Ale v létě mi spadly z ruky na zem (žádný velký pád, jen důlek v rámu), tak jsem je ani nemohla reklamovat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: jen hodiny na troube zoufale blikaji a tise krici "ja si to pamatuju! Cely svet se zmenil a nikdo si toho nevsiml, jen ja!" :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    Bratr vůbec nezaregistroval, že se měnil čas. Prostě se mu mu mobil i komp přeřídily a nepřišlo mu divný, že je dýl světlo. 😊
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HRAFNAIN: No ale vlastně ono taky :o)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Čtu si Herriota, a trochou ztrácim pozornost:

"Královskou dělohu můžete zasunout pomocí epidurální anesteze, abyste zastavili tlačení krávy…"

Kravskou dělohu, vole, kravskou
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Linkedin notifikace, doporučeno pro vás: blow job collections.

Browse job collections. Ale třeba by to v porovnání s tím současným ojebem nebyl zas takový rozdíl.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Pátky jsou náročné: minulý pátek jsem kolegyním k jídlu popřála "dobrou noc" a včera zase říkala, že na organizaci festivalu "nemám hlad"
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CASTROL: jak jsem to četla, tak jsem se lekla, že toaletní papír:-)))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Natáhla jsem si dneska na sebe kalhoty ze včera. Cestou do práce jsem měla nejasný pocit vycpaného zadku. A když jsem si sedla na židli v kanclu a pocit zesílil, zmocnilo se mě neblahé tušení: ano, na zadku v kalhotách jsem měla dvě srolované ponožky ze včera...maminka mi vždycky vyčítala, že ze sebe svlíkám oblečení jako had. To mám za to
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: už vím. Dík
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Nejsi, asi, jestli je moje google fu správný :-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Malnutrice pro celou rodinu...
    ... matrace.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NOFNAK: v mailu mám svojí domácí, to pracuju pod svým jménem, a tu mě naučili už ve školce
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MAR_TINA: Vždy, když píšu adresu chlebodárce, koukám na svůj podpis v mailu....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam