• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: A píšu jako prase :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dodělávám teďka polívku. Sedím u stolu a pracuju a napadlo, že už asi bude a že bych ji měl ochutnat a dochutit. Zvednu se a hlavou mi probleskne, že bych si měl asi sundat sluchátka, jinak ji vlastně vlastně nebudu pořádně vědět, jak chutná..
    CROSS
    CROSS --- ---
    ILTU: To jsem měl, no nebudu zabíhat do detailů, jak jsem ji típnul s tim, že jenom dopíšu větu a jdu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MCD: no, já přišla asi za třičtvrtě hodiny, koláč ještě nebyl ve stádiu koksu, ale rozhodně byl ve stádiu keksu :-)
    ha, zjistila jsem, že mám i fotodokumentaci!

MCD
    MCD --- ---
    TRISSIE: Koksovatelný koláč ;⁠)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: ani minutka někdy nestačí... manžel onehdá hlídal koláč. zazvonila minutka, otevřel troubu, zkontroloval, že koláč je upečený, vypnul minutku, troubu nechal otevřenou na větračku, a odešel.

Zlatého bludišťáka dostane ten, kdo zjistí, co z procesu vypadlo :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    CROSS: Já už si prostě nastavuju budík/minutku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CROSS: To se matkám stává na denní bázi, cílem je nezapomenout nikde to dítě a to se ti daří :o)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pořád si myslim, že žena týden na služební cestě je v pohodě, všechny tři děti stále naživu. Ale.

Když jsem včera ráno postavil termohrnek na botník, abych se obul a následně poslal dítě do školy, říkal jsem si, tvl, ty ho tady zapomeneš (hrnek, ne dítě). Ale tak kafe se odpoledne po návrate z kanclu sešlo.

No dneska home office, si říkám, ne, to kuře v troubě nechám ještě čtvrt hoďky, posledně mi přišlo, že by ještě chvilku sneslo. No tak ještě čtvrt hoďky. O hodinu a půl později… (ale dobrý, kuchyň nevyhořela a dokonce ten skleněnej pekáč vypadá, že ho myčka zachrání).

Powerpoint : kuře — 1:0.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Ano, tak zvané Mimini
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Nebo jeste lepe na Ministerstvu miru.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    snažil jsem se z prostředku klávesy oškrábat nějakou špínu, ale on to byl symbol čárky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Podle mě je fakt promarněná šance, že není na obraně.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Poslouchám rádio: "Ministr válek prohlásil... .

Ministr válek...

Zajímavá funkce.

Ale proč se vyjadřuje ke zdravotnictví?

...

...

...

Jo Vlastimil Válek!

🤦‍♀️
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Již delší dobu si chci do práce odnést sbírku kamínků a kamenů, ale až dnes ráno jsem měla dostatečně prázdný batoh (ntb v práci, žádný papíry), tak jsem těch “pár kilo” konečně mohla odnést ❤️

Jsem doma 👍

A kde si myslíte, že jsou ty zasr šutry teď???? Furt v batohu ??? Yes 👏
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ADELHAIDA: Aprés-Ski má dneska už úroveň :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ADELHAIDA: Tak čtu "kravaty", no smysl to moc nedávalo, ale co konečně v dnešním světě dává
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Koupila jsem pěkný krevety a chci je udělat podle kuchařky Marty Kocábový, po kreolsku. Mám ten recept vyfocenej v mobilu, ale nechce se mi ho hledat bůhví kde v galerii, tak to zkouším na internetu. Vyjede mi jen pár odkazů a jsou to dost haluze. No nic, Češi mořskejm plodům moc nehodludujou, ale Marta psala, že to v USA vaří každej, tak v angličtině najdu jistě hromadu receptů. A zase samý divný věci, vůbec nic, jak si to pamatuju! To bych totiž musela hledat krevety po kreolsku, a ne po tyrolsku, že.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Když spěcháte a narychlo si ještě na cestu děláte tousty, tak dost pomůže si ten toustovač zapnout.
    Ale to vy tady už asi tak nějak tušíte...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ja mela s brylema, resp.jejich nedostatkem problém po laseru - byla jsem zvyklá jako první vec po probuzení nandat zrak a posoupnout brýle výš na nose.
    A dost dlouhou dobu jsem posoupavala již nepřítomné brýle a píchala se tak do oka...🤦
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam