• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ILTU
    ILTU --- ---
    SHARKIE: Asi mi to nedochází...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Kupila som si na cestu 2 male nadobky na mydlo/sampon, aby mi na tie 3 tyzdne vydrzali. A tak som ich naplnila kazdu na cca polovinu.

Doslo mi to az po par dnoch na dovolenke, takze teraz setrim a minam mydlo na ubytovani, kde maju, nech nemusim nejake kupovat v obchode. Hlavne, ze som na to vynimocne myslela dopredu. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dost mě zarazilo, že Elder Srolls: Oblivion vydávají v pokřečkované edici.
    nakonec jsem Rehamstered přečetl správne jako Remastered...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "nabízím ptakopysky indické, kdyby někdo chtěl začít s chovem tohoto zajímavého hmyzu"

Hmyzu... asi jsem při přírodopisu nedávala pozor. Ale teď toužím po domácím chovu ptakopysků.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ve vestibulu metra se potácel velmi nestřízlivý muž a vykřikoval "po tolika letech konečně titul doma!" a já jsem si říkala, jak je to zavádějící, že tady někdo, koho bych na první pohled tipovala tak maximálně na nějakého pologramotného fotbalového primitiva, je ve skutečnosti úspěšný absolvent VŠ a že je dobrej, že to studium dotáhl do konce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Soud vyhověl odvolání psychopata Cimického.
    Schválně, jestli to někomu přijde divné.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Jojo, to ma napadlo. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Kissing booth :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    DOCKINEZ: Pravidelne u nas citam napis na plagate ako "vymena bakterii". Zo zaciatku som nad tym dost rozmyslala, jak by to mohlo fungovat. :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HRAFNAIN: jo, autocorrect dělá divy, já dneska psal šéfovi, že jsem vyřešil logování na serverech a autocorrect mi to změnil na losování. A nevšiml jsem si toho, takže jsme vypadali jak banda gamblerů :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem chystala smlouvu jednou lektorovi a vyděsila jsem se u data narození, jak je děsně starý. Pak mi došlo, že je jen o dva roky starší než já. Au
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    RAHUF: služební pochoutka zaujala ovšem
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vyrážím narychlo na šetření do terénu a pro jistotu s sebou beru pracovní počítač. Ve dveřích kanceláře si vzpomenu, že jsem si do systému docházky zapomněl dát, že odcházím na služební pochoutku. Přijdu zpátky k monitoru, klepnu do klávesnice a čekám, až se probere obrazovka. Nic. Nervózně zahýbám s myší a párkrát kliknu - zase nic. Asi už jsem si vypnul monitor, říkám si a zmáčknu tlačítko napájení - ale pořád nic.

A tak koukám na prázdnou dokovací stanici na notebook a přemýšlím, co tam asi chybí.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAERI: N posuneš doprava a na začátku přidáš N. Teda ne.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ERRTU: Správně jsem pochopila, jaké slovo ti padá do oka, docela dobu jsem ale nechápala, jak ho vytvoříš přidáním jednoho N do slova "nudy".
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TAPINA: Bill Bailey někde vzpomínal jak zaparkoval svoje staré auto, po delším čase se k němu vrátil a zjistil, že nemá klíče. no nic, přece vím jak se vloupat do vlastniho auta, alarm to nemá atd... otevřel si kufr, vlezl na zadní sedadlo a spadl na dětskou autosedačku. hergot já ale nemám děti... oh no...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    STARE_CASY: nejsem sto přečíst kudyznudy.cz normálně. cpe se mi tam nativně jedno N navíc...
    VANEK
    VANEK --- ---
    Only Boomers Will Understand This Post, mupy mup! [VANEK @ Duolingo]
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DOCKINEZ: cestou domů pravidelně vídávám reklamu na EXTRÉMNÍ KÁZÁNÍ. Pokaždé se zaseknu na tom, proč by měl někdo kázat zavěšený na stromě a ještě s motorovkou v ruce. Mozek mi to už nikdy nepřečte jinak.

Každopádně pár kazatelů znám a představit si každého jednoho z nich v takhle extrémním kázání není kupodivu až tak nereálné. Půlka z nich by do toho šla zcela určitě i dobrovolně.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Stalo se mi to zas! Vracím se z Rybitví do Pardubic, když tu po pravý straně v dálce spatřím tabuli avizující ekumenickou likvidaci vozidel. Během pár sekund jsem si stihl představit mons. Graubnera, an spolu s bratry protestanty a pravoslavným popem rukou společnou a nerozdílnou demontují obstarožní F150.

No a jasně, bylo to jen „ekologická“ likvidace vozidel.

Že já se pokaždý nachytám.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    AUDIAC: A error erroru je, že se nevložil předmět mého zmatení

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam