• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    MARKYSHA: Už se to nikdy nedozvím. Nebo rozhodně ne dnes :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILIEN: no to by mě taky zajímalo, jestli to dokážeš🤣
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Ztratila jsem podprsenku. Špatně jsem zavřela batoh a vypadla. Někde na ulici teď leží moje osamělá podprsenka...
    Tak se aspoň nemusím zabývat myšlenkou, jestli si v autobuse dokážu nasadit podprsenku tak, aby si toho nikdo nevšiml.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jak že mi herní obchod tvrdí že běží akce "potato promo"? to je fakt tolik her o bramorách?
    postapo promo, slepý errtu, postapo...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz zapojutete nabijeci kabel do mobilu, tak je dobry si overit jestli se druhy konec nachazi skutecne v nabijecce, nebo se vali neazpojeny ve smotku kabelu na stole...
    neverili byste, za dve hodiny ani procento! slendrian!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    "Bazilika Nanebevzetí Penny Market"
    Cože???
    ...
    no, zajímavá marketingová spolupráce, to by mohlo do kostelů natáhnout další lidi.
    Ke každému balení hřebíčku jedno tělo Kristovo zdarma.
    ...
    joaha! Panny Marie!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SHARKIE: Vynálezce nového energeťáku! :o)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dosiel mi v praci med a niekde som stratila nachystany dalsi, tak docasne sladim agavovaym sirupom. No a dnes som ho miesto caju naliala do pohara vedla, v ktorom bola cola.
    NEI
    NEI --- ---
    Cuketové karbanátky se opravdu nehodí na mřížku horkovzdušné fritézy, protože půlka z nich se do ní vpeče.
    Taková začátečnická chyba no.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a lahví sušeného vína.
    Proč by někdo dával rozinky do flašky?
    Slušného. Ale já bych stejně radši ty rozinky.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Mam takhle doma už dva dny zapojené velké sluchátka do dokiny, spousta callů, tak se mi furt nechce čarovat se zapojováním a vypojováním. Když není call, jsou odložená bokem. Logické, že.
    Restartnu si prohlížeč, kde na jednom tabu mám mjuzik.
    Dělám si v klidu faktury a říkám si, tyjo, sousedi o patro níž se dali na klasickou hudbu, to je fajn. Ale musí to mít mega nahlas, když to slyším až tu.

.
    .
    .
    Oh, well. No, ona se ta hudba prostě začla přehrávat tam, kde přestala a z těch sluchátek to bylo takové něžně tiché... :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kafe z kancelářského kávovaru vypadá i chutná jinak (líp?), když tam člověk nezapomene strčit tu kapsli.
    V77
    V77 --- ---
    MORKANT: aka nový hipsterský drink
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SEDELAVLOKALE:
    jeli vlakem, metrem, lodí a pak tramvají
    a teď u kina Vesmír lachtají :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LOVE_DALI: Když svítí jasně měsíc, chodím zhasínat z ložnice na schody, které jsou osvětlené střešním oknem.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jsem jeden z těch, co nerad nechává svítit zbytečně, takže hádejte, kdo šel zhasnout sluneční světlo v kuchyni?🤷
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    V77: Čafe :)))
    V77
    V77 --- ---
    Brzy rano varim caj, celou konev.
    V 9h potrebuju kafe, stavim opet varnou konvici. Sypu nescafe do hrnku.
    Voda vre, chvili cekam - 80stupnu, vime.
    Zalevam hrnek z vedlesojici konve s cajem, zjistuji, kdyz je ze tretiny plny Nescafe, preliteho studenym cajem :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak dneska mi moje klíčky v kapse nedovolily odjet obřím suv volvem...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jezdim do prace vlakem, metrem, metrem a tramvaji. Pri cekani na tramvaj uz si vyndam z batohu zamestnaneckou karticku a cekam cekam. Dnes jsem po nastupu do tramvaje chtela nekde karticku pipnout a az kdyz jsem nenasla vhodny pristroj, doslo mi, ze jeste neeee, jeste nepipam..
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Slyším takový divný zvuk venku...něco jako hořák na plyn. Mozek si vzpomněl, kdy to naposledy slyšel. Když kolem letěl balón a klesal. Poslouchali jsme tenhle zvuk asi půl hodiny, než to řidič vybral. Rozběhla jsem se barákem a volám nadšeně "honem ven! BALÓN BALÓN! Venku je balón" Honza na mě chvíli nechápavě kouká a pak povídá: "prosímtě venku u souseda přivařujou střechu"....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam