• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ILIEN: tak takhle to je…občas, když jsem někde viděla nejaký podobný zapomenutý kus prádla, tak mi hned v mozku jely různé teorie, jak se to stalo. A ono jen prostě třeba nezavřený batoh :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    HEJSEK23: Ani doma po navrate z dovolenky, kym nezapnete zase vodu. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LUCIASHECK: zní to jako šotoušké označení vlakové soupravy bez jídelního vozu :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    LUCIASHECK: tak nejis ho, vid...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Nejedlo, krasné :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ve vlaku na WC si nikdy nedávejte na ruce nejedlo, dokud si nezkusite, že teče voda 🤦
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    MARKYSHA: Už se to nikdy nedozvím. Nebo rozhodně ne dnes :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILIEN: no to by mě taky zajímalo, jestli to dokážeš🤣
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Ztratila jsem podprsenku. Špatně jsem zavřela batoh a vypadla. Někde na ulici teď leží moje osamělá podprsenka...
    Tak se aspoň nemusím zabývat myšlenkou, jestli si v autobuse dokážu nasadit podprsenku tak, aby si toho nikdo nevšiml.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jak že mi herní obchod tvrdí že běží akce "potato promo"? to je fakt tolik her o bramorách?
    postapo promo, slepý errtu, postapo...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz zapojutete nabijeci kabel do mobilu, tak je dobry si overit jestli se druhy konec nachazi skutecne v nabijecce, nebo se vali neazpojeny ve smotku kabelu na stole...
    neverili byste, za dve hodiny ani procento! slendrian!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    "Bazilika Nanebevzetí Penny Market"
    Cože???
    ...
    no, zajímavá marketingová spolupráce, to by mohlo do kostelů natáhnout další lidi.
    Ke každému balení hřebíčku jedno tělo Kristovo zdarma.
    ...
    joaha! Panny Marie!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SHARKIE: Vynálezce nového energeťáku! :o)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dosiel mi v praci med a niekde som stratila nachystany dalsi, tak docasne sladim agavovaym sirupom. No a dnes som ho miesto caju naliala do pohara vedla, v ktorom bola cola.
    NEI
    NEI --- ---
    Cuketové karbanátky se opravdu nehodí na mřížku horkovzdušné fritézy, protože půlka z nich se do ní vpeče.
    Taková začátečnická chyba no.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a lahví sušeného vína.
    Proč by někdo dával rozinky do flašky?
    Slušného. Ale já bych stejně radši ty rozinky.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Mam takhle doma už dva dny zapojené velké sluchátka do dokiny, spousta callů, tak se mi furt nechce čarovat se zapojováním a vypojováním. Když není call, jsou odložená bokem. Logické, že.
    Restartnu si prohlížeč, kde na jednom tabu mám mjuzik.
    Dělám si v klidu faktury a říkám si, tyjo, sousedi o patro níž se dali na klasickou hudbu, to je fajn. Ale musí to mít mega nahlas, když to slyším až tu.

.
    .
    .
    Oh, well. No, ona se ta hudba prostě začla přehrávat tam, kde přestala a z těch sluchátek to bylo takové něžně tiché... :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kafe z kancelářského kávovaru vypadá i chutná jinak (líp?), když tam člověk nezapomene strčit tu kapsli.
    V77
    V77 --- ---
    MORKANT: aka nový hipsterský drink
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SEDELAVLOKALE:
    jeli vlakem, metrem, lodí a pak tramvají
    a teď u kina Vesmír lachtají :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam