• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chystám se na dnešní přijímačky na doktorát, a jako každé ráno za posledních asi půl roku si vařím kávu v moka konvičce. Slyším povědomé bublání a chraptění, tak ji vezmu, naliju obsah do hrnku a... Vidím, že leju čistou vodu.

Poučte se z mých chyb, káva z moka konvičky chutná podstatně lépe, pokud tam to kafe nezapomenete dát.
    VIDA
    VIDA --- ---
    "Říjnové termíny jdou do pr..."
    ...
    ...
    ...
    Jo do prodeje.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Při cestě autem jsem si všimla, že řidič-přítel si prohmatal kapsy. On si takhle napůl bezmyšlenkovitě kontroluje mobil a další cennosti v kapsách poměrně často.
    Napadlo mě, že bych si taky měla zkontrolovat, že mám v kapse mobil... Přeci jen, jedeme z akce poměrně daleko domu...
    V kapse nebyl...
    ...
    ...
    ...
    Možná proto, že ho mám v ruce a mám na něm spuštěnou navigaci domů...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jasně jsem z telky slyšel že budou dávat Pana prstenů: Jen v leže
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    A cist taky neumim. Treasure room. Nikoliv pleasure room.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A vzápětí: každodenní vyprošťování koček z chuchvalců.

[KAIAFOX @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

Tentokrát jsem to četla třikrát, než mi došlo, že mi zas spadnul systém a je tam "koleček'. V kontextu debaty o kočičích chlupech to ale dávalo dokonalej smysl - potvory línají tak, že se samy zamotávají do vlastních chuchvalců
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: To jsem si taky říkala. A proč si ho nenechat přivézt, copak si člověk pro svoje lemury musí dojet vždycky sám
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: a to já bych si teda lemura přivézt nechala! sice nevím, co bych s ním dělala, ale lemur, chápej .-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    [KOVOVAMINCE @ Samomluva ... vylití duše a mozku]

...protože přece si od těch věcí nenechám vozit lemura
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Stehovani.
    Dostala jsem ten chytrej napad darky zabalit, at nestehuju predmety a role papiru.
    Jeste chytrejsi by ovsem bylo si popsat, co je uvnitr.
    Myslim, ze se hodne zasmejeme.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    WEWERKA: Este ryzu k tomu :D

(Nikdy som to nepochopila, preco to na Slovensku takto divne miesaju)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AUDIAC: na houbičku narozdil od soji nemám alergii
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vcera sem si sypala do misky krekry a rikala sem si, ze je to slany, budu mit zizen, potrebuju este vodu. naleju si ji do ty misky, at nemusim nosit dve veci, ne?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ERRTU: Ale houbička se o poznání hůř kouše s tráví. I když by zároveň vyčistila zuby :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AUDIAC: podobně nejen vypadaji ale taky chutnají
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TRISSIE: houbičku vymáčknutou do čaje jsem kdysi testoval. Taky žádnej šlágr
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Málem bylo stir fry. Naštěstí mi to došlo při prvním pokusu o upižlání, že tam něco nehraje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AUDIAC: a měl jsi houbičkové stir fry, nebo špatně umyté nádobí?

já bych k této problematice dodala, že půlka citronu je sice stejně žlutá jako žlutá houbička na nádobí, ale v kvalitách drhnutí připálených hrnců tolik nevyniká.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Vypadají podobně, ale stejný nejsou. Právě jsem zaměnil kostku tofu a houbičku na nádobí.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Černý víčko z kelímku od kafe a bezdrátová nabíječka sice vypadají dost podobně, ale s tím nabíjením už je to horší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam