• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ILTU
    ILTU --- ---
    RAHUF: I prádlo se líp vypere, když se dá do pračky prášek.
    (furt mi bylo divný, že moje Boshka, speciální edice na dětské prádlo, to dětské prádlo blbě pere. Nojo, program dětské prádlo chce naplnit OBA zásobníky na prášek :-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    RAHUF: cha, lahodný výluh z konvičky, můj oblíbený.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chystám se na dnešní přijímačky na doktorát, a jako každé ráno za posledních asi půl roku si vařím kávu v moka konvičce. Slyším povědomé bublání a chraptění, tak ji vezmu, naliju obsah do hrnku a... Vidím, že leju čistou vodu.

Poučte se z mých chyb, káva z moka konvičky chutná podstatně lépe, pokud tam to kafe nezapomenete dát.
    VIDA
    VIDA --- ---
    "Říjnové termíny jdou do pr..."
    ...
    ...
    ...
    Jo do prodeje.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Při cestě autem jsem si všimla, že řidič-přítel si prohmatal kapsy. On si takhle napůl bezmyšlenkovitě kontroluje mobil a další cennosti v kapsách poměrně často.
    Napadlo mě, že bych si taky měla zkontrolovat, že mám v kapse mobil... Přeci jen, jedeme z akce poměrně daleko domu...
    V kapse nebyl...
    ...
    ...
    ...
    Možná proto, že ho mám v ruce a mám na něm spuštěnou navigaci domů...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jasně jsem z telky slyšel že budou dávat Pana prstenů: Jen v leže
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    A cist taky neumim. Treasure room. Nikoliv pleasure room.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A vzápětí: každodenní vyprošťování koček z chuchvalců.

[KAIAFOX @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

Tentokrát jsem to četla třikrát, než mi došlo, že mi zas spadnul systém a je tam "koleček'. V kontextu debaty o kočičích chlupech to ale dávalo dokonalej smysl - potvory línají tak, že se samy zamotávají do vlastních chuchvalců
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: To jsem si taky říkala. A proč si ho nenechat přivézt, copak si člověk pro svoje lemury musí dojet vždycky sám
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: a to já bych si teda lemura přivézt nechala! sice nevím, co bych s ním dělala, ale lemur, chápej .-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    [KOVOVAMINCE @ Samomluva ... vylití duše a mozku]

...protože přece si od těch věcí nenechám vozit lemura
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Stehovani.
    Dostala jsem ten chytrej napad darky zabalit, at nestehuju predmety a role papiru.
    Jeste chytrejsi by ovsem bylo si popsat, co je uvnitr.
    Myslim, ze se hodne zasmejeme.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    WEWERKA: Este ryzu k tomu :D

(Nikdy som to nepochopila, preco to na Slovensku takto divne miesaju)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AUDIAC: na houbičku narozdil od soji nemám alergii
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vcera sem si sypala do misky krekry a rikala sem si, ze je to slany, budu mit zizen, potrebuju este vodu. naleju si ji do ty misky, at nemusim nosit dve veci, ne?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ERRTU: Ale houbička se o poznání hůř kouše s tráví. I když by zároveň vyčistila zuby :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AUDIAC: podobně nejen vypadaji ale taky chutnají
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TRISSIE: houbičku vymáčknutou do čaje jsem kdysi testoval. Taky žádnej šlágr
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Málem bylo stir fry. Naštěstí mi to došlo při prvním pokusu o upižlání, že tam něco nehraje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AUDIAC: a měl jsi houbičkové stir fry, nebo špatně umyté nádobí?

já bych k této problematice dodala, že půlka citronu je sice stejně žlutá jako žlutá houbička na nádobí, ale v kvalitách drhnutí připálených hrnců tolik nevyniká.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Vypadají podobně, ale stejný nejsou. Právě jsem zaměnil kostku tofu a houbičku na nádobí.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Černý víčko z kelímku od kafe a bezdrátová nabíječka sice vypadají dost podobně, ale s tím nabíjením už je to horší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam