• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    pytlík s trávou pro morčata Is the new orange ?

prosím, už přestaňte, vždyť jsme snad normální, ne?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    No...dala jsem pytlík s trávou pro morčata na chvíli na stůl, že se svlíknu a kocour se v tom hrabal a okusoval to. Pak jsem jedla salát a koukám kousek mi vypadl mimo talíř na stůl, tak to strčím do pusy a ony to byly kocourovy travní blitky! Chci umřít!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: já mám jedny drogerkovy na zahradu a nejde to. Pokud nekoukám přesně prostředkem, vlní se mi zorne pole, až je mi špatně. Na návod k postřiku to stačí, víc ne.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přijela jsem na pastvinu, zastavila na pěkném plácku a o chvíli později jsem procházela kolem auta a protahovala se mezi otevřenými dveřmi auta a malým hlohem a nadávala, že jsem zaparkovala pěkně blbě. Dohromady třikrát, než jsem našla řešení.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HRAFNAIN: brejle. Do kanclu, protoze uz tyden nejsem schopna si ty, co s nima ctu vecer doma knizku, vratit do kabelky, abych s nima ve dne mohla cist smlouvy :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TRISSIE: brejle nebo nálepky?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HRAFNAIN: uz vim, co byla ta vec, pro kterou jsem sla dneska do drogerky!
    No nic, no, priste :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Ztratil jsem brejle, opět. ok, jdu je koupit
    stojí tam týpek, tak se ho ptám:
    "Vidíte tam plus dvojky?"
    a on na to; "to jsou ty žlutý"

no a já vyhrknu: "nechci žlutý, já chci černý...

ahá; nálepky!" : D

njn, až potkáte někoho s nálepkou DEBIL na čele, tak jsem to já ; )
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONIOUS: eště sušený mlíko a máš instantní 3v1! :-)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MONIOUS: no co, i tvé kafe potřebuje kafe...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Um...

1KA
    1KA --- ---
    Letošní dovolená se dařila od začátku. Objednala jsem Europa kemping, v srdci Dolomit, zaplatila depozit. Přijedeme tam, vcelku pozdě večer, na recepci o nás nevěděli. Ok, se s nima chvíli dohaduju, ukazuju potvrzující email. Nakonec se ukázalo, že jsem objednala ubytování ve stejnojmenné kempu někde na Sicílii. :-))
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NELLAS: pyzamko s muminky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SEDELAVLOKALE: To jsou trenky s mumínky?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: to máš ještě dobrý, já jsem vypráním klubka provazu docílila pěti kilo prádla v bondáži tak dokonalé, že by s ní měl problém i Houdini! :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jako, ze se obcas vypere zapomenuty papirovy kapesnik, ok, to je klasika. Ale ze si vyperu klubko provazku zapomenuteho v kapse a stane se z nej tohle....to teda ani ve snu..

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Skládám prádlo ze sušičky a brblám ze ho není kam pokládat. Vezmu si židli, ale teda pokaždé do koupelny tahat židli to není praktické, to jsem měla při rekonstrukci nějak lépe vymyslet. No vymyslela. Mezi pračkou a sušičkou je takový ten spojovací díly s výsuvnou poličkou. A je tady od začátku a běžně užíván.
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Uspávací?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vYbrace tyvole! další zářez autokorektoru:D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako když už se nám debata rozhovnila, tak já bych zmínil že VŠECHNY pušky používající výmetnou náplň jsou nekrotizující. Po trase projektilu totiž v tkáni dochází k prudkým změnám tlaku a teploty a po kulce i když projde tzv čistě, zůstane tvz zástřel, což je díra v tkáni napůl spálená napůl zdrcená vybracema a okamžitě nekrotizující. Nic jako "jsem v pohodě, je to čistý průstřel" neexistuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam