• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: tak do seznamu prikazovych aliasu pridavam:

alias dicker='docker'

moji ajtaci mi rozumeji...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FB mi dnes pripomenul jeden par rokov stary error a zbytocnu hodinovu cestu z a do Basileje. Kamarat mal so mnou fakt svatu trpezlivost, ja bych sa davno prerazila. :)

Tak sme sadli na bus, smer letisko, aby sme už vo Francúzsku, asi 2 min od letiska, došli na to, že sme neposlali pohledy. Takže hurá naspäť na otočku zase do Švajčiarska :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    1KA: tak přeci v Sám doma 2 se to stalo, že Kevin odletěl do New Yorku místo do Miami! :-)
    1KA
    1KA --- ---
    TRISSIE: jsem šťastná, že nejsem jediná. Ještě v letadle jsem se PTALA LETUSKY, jestli opravdu letíme na Mallorcu:-)))
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Když už mluvíme o kamarádech:
    “Ráno” na festivalu se potkáme u stánku s kávou. K. si objedná presso, osladí, přileje mléko, zamíchá a labužnicky přivoní … načež z tašky vytáhne kartáček a pastu a tu dá na ten kartáček … kouká … já koukala taky jako cože??? … načeš praví: “jsem si chtěla dát cigáro, ale asi si skočím vyčistit zuby…” 🤷‍♀️😎🤣🤣🤣
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Stěžovala jsem si tady na kamarádku, která zmotala Wroclaw a Warsavu. Nicméně já včera rodičům tvrdila, že jedeme do Maďarska.
    Kam my dvě krávy dorazíme nechci předjímat, ale trochu se o nás bojím.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: Já na dnešek taky :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEXIS: Zatím mě ten mobil pokaždé zvládl vzbudit (a dneska jsem se teda vzbudila sama a ten šok z 9 % mě teda i probral). Ale jednou kvůli tomuhle fakt zaspím.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NELLAS: ano, taky jsem na to přišla v pátek ráno. Ještě že mám furt v záloze nabitou powerbanku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem stresař, všechno kontroluju třikrát, důležité věci ještě víckrát.
    ovšem že poslední kontrola toho, ze kterého letiště mám odlétat, proběhla ve chvíli, kdy jsem si vypínala mobil, sedíc v letadle před startem, to už je fakt moc i na mě! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vy to všichni určitě víte, ale... A pokud chcete přes noc nabít mobil, je dobré strčit druhý konec nabíječky do zdi. Fakt.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ARGANNAH: Ja vim no :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Rekreační středisko… rekreace betonu? Aha, recyklační středisko a recyklace betonu. To už dává smysl. Holt léto a nedávná exkurze v retrokempu na mě zanechala následky.
    EKG
    EKG --- ---
    ARGANNAH: Oh my Freud
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARGANNAH: Taky jsem se zarazil, že to je nějaký podivný eufemismus...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARGANNAH: Cerny k tomu :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PREKOTKA: Pes vyčuhující mezi nohama?!?!?! No fuj.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: jasný, ale zrovna dva metry osm vycuhuje v davu vic, nez pes mezi nohama...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Není. Já si třeba pamatuju lidi spíš podle psů než podle čeho jiného. Třeba vím, že ta paní kolem mě prošla před pěti minutama, protože na tohohle psa jsem dělala opičky.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyhlizim v metru kamose. Trva mu to, jako vzdycky. Hledam psa, stredni cernej, dobrej zachytnej bod. A pak mi dojde, ze vyhlizet chlapa, kterej meri 2 metry a 8 centimetrů v davu podle psa je fakt demence.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam