• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    na Kladne dokonce byla jedna ulice doopravdy dvakrat. jednou v centru, kousek od magistratu a podruhy nekde na uplnym konci.

takze kdyz mi tenkrat na magistratu rekli, ze moje zelena karta vytistena na internetu neni zelena a musim do pojistovny pro opravdovou, tak me navigace odtahla na druhej konec kladna a po marnym hledani se teprve ukazalo, ze ta ulice je taky v centru a pesky pet minut...

tady teda ten mozkovej error je predevsim ta karta, no :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NOFNAK: Sokolovská 80 a Sokolovská 80 :D (jedno je č. p., druhý je č. o., jsou dva kiláky od sebe)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NOFNAK: myslíš třeba jako Korunní a Korunovační? :) mně se tyhle věci nějak nepletou, ale zrovna tyhle dvě ulice velkýmu množství lidí okolo mě ano, a ty domluvy jsou takový náročný.
    - tak pak můžem do Stromovky!"
    - to když už, tak spíš do Riegráčů, ne? proč bysme jezdili do Stromovky..."
    - ???
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NOFNAK: tam jsou i lepsi chutovky, jako ze treba tam najdes stejny cislo popisny, jako je o kus dal cislo orientacni :-)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: Tak pojmenovat takto dvě ulice v jednom městě by mělo být snad trestné.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Čtu titulek "Kdo je připraven, není překvapen. Tasemnice vyzývá úřady..."

A teda na to jsem připraven nebyl.

Jo aha, TAJEMNICE!
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Vůbec mi nepřišlo divný, že ten med je nějakej tekutej a jsou v něm semínka, a dala jsem si do čaje lžičku domácího čili oleje. Ne, není to dobrý.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AXTHEB: Yetti!
    NEI
    NEI --- ---
    Jednou řidič Boltu předstíral, že mě nabral a v aplikaci bylo celou dobu vidět, že skutečně jede ke mně domů, takže mu ani nešlo zavolat, nic.
    Celou věc se mi dodnes nepodařilo reklamovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: Já? ty!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR: taky nechápu... Nejpozději k snídani se to ohřeje, jinak čau
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Nase standardni spotreba jsou tri pizzy. Mistni pizzerie ma ovsem system 3+1. Copak mohu odmitnout ctvrtou pizzu zdarma? :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SALVATOR: ne kazdy je vlkodlak
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak se kurva stane, že se nedojí pizza?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: My na tohle používáme ty skleněné mísy s víkem z Ikey. Skleněné proto, že se to líp myje Savem, když se ze tří dnů se stane týden. A dají se štosovat na sebe, takže nedojedenému řízku může v druhé krabičce dělat společnost lžíce bramborové kaše.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ten nedojedený poslední kousek pizzy je nezbytné pokaždé pečlivě umístit na talíř, přikrýt poklopem a dát do ledničky, abychom ho pravidelně za tři dny vyhazovali do koše v tom nejlepším možném stavu a zachovaný pro příští generace...
    KAERI
    KAERI --- ---
    TRISSIE: Když úklid, tak úklid!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AXTHEB: pokud to plánuješ brát až takhle od podlahy, tak v tom případě do koše patří jak zbytky talířů, tak zbytky skleniček, a pak vytřít tu podlahu, no :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    TRISSIE: jo, já si takhle jednou očistil ořechy, skořápky nechal na lince a očištěné ořechy vyhodil do koše :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TRISSIE: zbytky talířů do koše, zbytky skleniček do dřezu? Ehm, aha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam