• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: To bych umřela, než bych je sundala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: doufám, že nebyly kotníkový
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    RANDOM_NIGHT: kozí nohy! To muselo bejt hrozný 8)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Boží. Upřímně jsem se rozesmála tvému neštěstí. Promiň a děkuju.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HOWKING: Naprosto chápu, já jsem asi půl minuty taky nevěřila, a to jsem se na to koukala.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    RANDOM_NIGHT: Nevěřím!!! Ne_vě_řím!!!! :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Než jsem vyrazila z domu, začala jsem mít hrozně divný pocit, jako by něco bylo špatně. Odjela jsem na pastvinu a vůbec jsem se nemohla soustředit na řízení, měla jsem pocit, že nabourám, a když jsem zaparkovala, naprosto jsem se rozsypala v záchvatu paniky. Seděla jsem v autě asi deset minut a snažila se přijít na to, co se děje. Prošla jsem si v duchu, co potřebuju udělat. Zamyslela jsem se, jestli nemám hlad, žízeň, není mi zima nebo horko, nepotřebuju na záchod, dost jsem spala, vzala jsem si léky atd. Všechno v pořádku. Akorát že všechno bylo úplně špatně. Ještě chvíli jsem to rozdýchávala a pak jsem vystoupila a udělala krok a podívala se dolů a zjistila, že mám obráceně boty.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Dám vařit vodu v pískací konvici, a abych neprobudila rodinu pískáním, odklopím slavíka. Stojím u sporáku, koukám na konvici, které se z hubičky valí pára a říkám si: "To je teda doba, než se to uvaří, proč ještě nepíská?"
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ALEA: me to prijde krasne poeticke ... jsem take trosku autista? cert to vem... i tak se mi to libi! :O)
    :O)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    MARKYSHA: ;O) ja bych to tak strasne chtel videt pohedem cestujiciho stojicihio nekde v ulice... :))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    ALEA: čtu jedním okem... "tvarůžky jako kostýmový doplněk..." aha, weird, ale proti gustu...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    1MALALISTICKA: jezisi to je dobry, zlata starostka, takhle se starat o svy obyvatele :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    “Osiřelý pan Ludvík našel v Boskovicích pomoc u rodiny starostky. Našli mu nový domov, hejno přátel i partnerku.”
    To je super, když budu někdy hledat nové kamarády, nebo chlapa, tak to zkusím v Boskovicích, tam jsou moc hodný.

… osamělý páv. Páv, Hano…
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    děkuji za informaci, žes byla nedávno domestikována. Wait...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: No, jsem si říkal, že je to nějakej blbej transformátor...
    ALEA
    ALEA --- ---
    Před časem jsem si koupila parůžky jako kostýmový doplněk (kostýmy na larpy a podobně jsou super a po letech vypomáhání jako cp pro známé mám doma kousky na improvizování spousty rolí).
    Parůžky byly na domácí dodělání (nalep si sám a máš je levnější).
    Mám doma vše potřebné, ale už je lepim asi počtvrté.
    Nejdřív jsem nalepila každý jinak vysoko, pak každý jinak otočený... A pořád to není dobře...
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: Byla jsem nedávno diagnostikována, že mám nějaké znaky autismu a "světlo moc nahlas" přesně popisuje, jak občas slunce vnímám :-D
    Kamarádi, přítel i moje doktorka už jsou zvyklí, že to používám.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Procházel sem vestibulem našeho ústavu, kde je velká obrazovka informující o nadcházejících akcích, který jsou pro zaměstnance k dispozici a čtu tam "Sebeukončování s AI" a řikal sem si, že to je teda dost odvážný téma. Ono to bylo "Sebekoučování s AI". Což je bohužel jen blbý téma.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    1MALALISTICKA: Hehe, to ona by se neostýchala si mňouknout. Ale ano, sem tam mluvím i s lidmi (výjimečně) :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    NELLAS: Automaticky jsem si představila, ze to říkáš Démonkovi. A ze je to tím pádem přece fuk. Nedošlo mi, že někdo mluví i na lidi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pravidelně říkám nebo mám chuť říct "kdyby to světlo bylo moc hlasité, tak řekni" místo moc jasné/ostré.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam