• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    GWEEN: Z Ostravy jezdi do Olomouce primej (50 minut) vlak a pak jeden 3hodinovej nebo jak dlouho to trva. Pres Krnov. Krasa, kdyz to clovek nevi a ma bejt vcas ve skole na zkousku. (Ale je to teda error spoluzakuv, ja nastesti vedela.)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    jj čd jsou kamarádi. Třeba poslední vlak na Kolín jede z hlaváku ve stejný čas buď přes Lysou nebo Brod
    Taky skvělá past
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Z olomouckého nádraží jedou dva vlaky na Brno. Stejný čas, stejné nástupiště. Ovšem jeden směr Přerov a Otrokovice, druhý na Prostějov a Vyškov, kam jsem chtěla.
    Samozřejmě, že jsem se chytla do pasti, ovšem že je něco špatně jsem začala tušit v Otrokovicích a vstoupila až ve Starém městě. Takže zpět do Olomouce a konečně sednout do správného vlaku, což se mně i podařilo podařilo.
    Pak jsem potkala skautskou vědoucí mé dcery a ta rikala, že takto špatně nasedla už několikrát. To je ale zlomyslnost od Českých drah :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    [MELDA @ Zjištění]
    MELDA: ID Software už je na Nyxu 35 let?
    jakože fakt?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kalhotkové tabulky asi není jméno místního auditka, že?
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Se synem v restauraci: Mladý pane, dáte si ještě dezert? Mohu vám nabídnout kopeček zmrzliny, máme výborný sorbet nebo třeba tiramisu? Tak ten korzet prosím. Cože? Cože?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Psala jsem kamaradce ucitelce, kdy ma jarnaky a jestli nekam jede. Ze bychom se sesly. Pracuje ve stejnym meste!
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Páč vím, co to dokáže tam, kam to patří 😜
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARKYSHA: Jako první logické řešení mě napadlo zapít to jarem, ale...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILTU: nejde to vypláchnout vůbec a máš zevnitř mastnou hubu a slintáš :-)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    krom "tuba je tuba" jde ovšem v koupelně zaměnit i kartáč a kartáč.

aneb to jsem si jednou potřebovala umýt zuby a učesat vlasy... ne, nanést zubní pastu na kartáč na vlasy není dobrý life hack.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: jak to víš? :D

Zas asi pěkně stáhne dásně :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Ta navíc ještě svinsky pálí 😜
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: jsi jenom krůček za manželovou babičkou, která použila mast na hemoroidy.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: A eště se blbě vyplachuje, co?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Vyčistila jsem si zuby Bepanthenem a nadávala, že tuhle hnusnou pastu si už nekoupím.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    JFM: A kdyz na tebe, pri stahovani plachty na jachte v bource, zacne kapitan kricet "Jako! Jako!", tak to rozhodne neznamena, ze mas zvolnit (tento "incident" se stal snad pred vic nez 20roky a stale si ho pamatuju :) )
    jako = velmi/prudce/silne
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Prechod mezi cestinou a slovencinou (komunisticke Ceskoslovensko) mi prisel uplne normalni, stejne jako mezi anglictinou (poslouchalo se nelegalne ulovene BBC) a nemcinou (Frau Hitler mluvila masabob cesky).
    Slilo se mi to do dvoj-jazyku tak, ze kdyz jsem chtela za pomoci Duolinga zjistit, kolik si ty nemciny pamatuju, uz to na me rvalo “wrong language”!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MORGYSZ: S tým mala problém zase babička :)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    SHARKIE: Bože, s tím mám problém furt :D a horký... to radši nezmiňuju :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam