• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TRISSIE: tak to je jasný, přece si mu tam nebudou bajkeři jezdit kupovat starožitnosti, to by tak hrálo :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    proč si někdo, kdo prodává starožitnosti, dá do názvu webovek, že nesnáší motorkáře???

Obchod - antikbajer
    https://www.antikbajer.cz/
    antibajker nebo antikbajer, baba nebo sníh :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    to mi pripomina pravidelne mozkove errory kdyz jsem bydlel jeste na vinohradech. jak zacaly zony v centru tak se na dvojce nahle nedalo parkovat. resp kdyz jsem zaparkova do vzdalenosti do jedne zastavky tramvaje od baraku, tak jsem to mel pod nosem.

jenze... kdyz takhle to auto nekde nechate dva tydny, tak nasledne obchazite sve bydliste v rozsirujicich se kruzich a hledate a doufate. favorit samozrejme nemel central takze ani varianta ze si "bliknu" nebyla ve hre. navic jsem si nebyl sto zapamatovat spzku, takze v rannich hodinach bylo mozno spatrit podivne hubene individuum ktere se plouzi ulicemi a snazi klicema odemknout nahodne potkane bezove favority :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A to samé auto, jen dnešní den. Jdu z pošty do kanclu kolem zaparkovaných aut. Říkám si, že někdo má stejný auto jako já, stejně pěkný. .... To bylo moje, jsem ho málem zapomněla u pošty a šla pěšky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Včera sedím v autě, koukám, teploměr ukazuje +12st. C. Řkíám si, to je teda rychlé oteplení. Akorát že jsem s tím autem seděla uvnitř vyhřívané automyčky.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    GWEEN: Z Ostravy jezdi do Olomouce primej (50 minut) vlak a pak jeden 3hodinovej nebo jak dlouho to trva. Pres Krnov. Krasa, kdyz to clovek nevi a ma bejt vcas ve skole na zkousku. (Ale je to teda error spoluzakuv, ja nastesti vedela.)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    jj čd jsou kamarádi. Třeba poslední vlak na Kolín jede z hlaváku ve stejný čas buď přes Lysou nebo Brod
    Taky skvělá past
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Z olomouckého nádraží jedou dva vlaky na Brno. Stejný čas, stejné nástupiště. Ovšem jeden směr Přerov a Otrokovice, druhý na Prostějov a Vyškov, kam jsem chtěla.
    Samozřejmě, že jsem se chytla do pasti, ovšem že je něco špatně jsem začala tušit v Otrokovicích a vstoupila až ve Starém městě. Takže zpět do Olomouce a konečně sednout do správného vlaku, což se mně i podařilo podařilo.
    Pak jsem potkala skautskou vědoucí mé dcery a ta rikala, že takto špatně nasedla už několikrát. To je ale zlomyslnost od Českých drah :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    [MELDA @ Zjištění]
    MELDA: ID Software už je na Nyxu 35 let?
    jakože fakt?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kalhotkové tabulky asi není jméno místního auditka, že?
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Se synem v restauraci: Mladý pane, dáte si ještě dezert? Mohu vám nabídnout kopeček zmrzliny, máme výborný sorbet nebo třeba tiramisu? Tak ten korzet prosím. Cože? Cože?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Psala jsem kamaradce ucitelce, kdy ma jarnaky a jestli nekam jede. Ze bychom se sesly. Pracuje ve stejnym meste!
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Páč vím, co to dokáže tam, kam to patří 😜
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARKYSHA: Jako první logické řešení mě napadlo zapít to jarem, ale...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILTU: nejde to vypláchnout vůbec a máš zevnitř mastnou hubu a slintáš :-)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    krom "tuba je tuba" jde ovšem v koupelně zaměnit i kartáč a kartáč.

aneb to jsem si jednou potřebovala umýt zuby a učesat vlasy... ne, nanést zubní pastu na kartáč na vlasy není dobrý life hack.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILTU: jak to víš? :D

Zas asi pěkně stáhne dásně :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: Ta navíc ještě svinsky pálí 😜
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: jsi jenom krůček za manželovou babičkou, která použila mast na hemoroidy.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: A eště se blbě vyplachuje, co?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Vyčistila jsem si zuby Bepanthenem a nadávala, že tuhle hnusnou pastu si už nekoupím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam