• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: já četla vystrč pádlo a od toho okamžiku jsem to musela hledat smysl sdělení třikrát. Ale našla, i s pádlem.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Pardon! Dneska mam evidentne mozek na divny frekvenci.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nefoukejte do toho!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    BERUSKA_CA: tohle mi dalo hrozne zabrat, musela jsem si delat bokem poznamky 😂
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Vracim se do baraku, zapomnela jsem na stole mobil. Dojdu ke stolu, sahnu do kapsy… musela jsem ten pristroj necim vytocit, ze na me lici tyhle pasti.
    Chvili pretim telefonuju a nejakej zadni mozek mi naseptava, “je venku hezky, vystrc pradlo…” akorat by bylo lepsi si uvedomit, ze doma nefouka a na zahrade ano. Vysledek: lezu sousedovi na hrusku, cesu ponozky a zatimco on se mi smeje.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Lunochod se stal hvězdou kostarické restaurace - Novinky
    'https://www.novinky.cz/clanek/cestovani-lenochod-se-stal-hvezdou-kostaricke-restaurace-40572578

lenochod, ty vole kosmickej
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Když jeden deployne program na Xbox, spustí a nic se nezobrazuje, neznamená to nutně, že jsou věci rozbité. Můžete také jen nechápavě zírat na obrazovku co přináleží PlayStationě..
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Zcela vážně jsem hledala tabletu do myčky v ledničce. Ani po pečlivém prohlédnutí tam naštěstí nebyla! Pak mi došlo, že ji hledám o dvířka vedle.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Well, kdyz si clovek ráno bere vitamíny a naleje si sirup do sklínky, bývá dobré zalít sirup vodou....
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vidím na chodníku nápis "Babiš je srna"... dost jsem se nad tím zamýšlela, dokud jsem nepřišla blíž a nezjistila, že je srab.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    A to jste věděli, že dokumenty podepíšete kvalifikovaným podpisem jen tehdy, když ten token kompu zpřístupníte? Položený vedle noťasu nedělá nic. Ve druhé fázi je fajn po zastrčení tokenu ten proces podpisu zopakovat. A pak je fajn neodejit na pul hodiny pryč, protože to kupodivu chce heslo. Z ničeho nic je podpis tří dokumentů záležitosti hodiny.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Sysl a syfl je v mým mozku očividně zaměnitelnej... Tak jsem se fakt divila, co to Random chce - RANDOM_NIGHT
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tcháně - to zní zajímavě - potřebuju kafe :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ty jo, to vypadá skvěle, že bych šla ještě na tohle představení? Jako... občas váhám, jestli už to není znak přicházející demence. Naštěstí jsem si vzápětí vzpomněla, že právě na tohle představení jsme koupili vstupenky už v pátek. #dreamfactory
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ATUARFIK: To jsi špatně přečetl, tam je "za podnos".
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Přejídání u nádraží Podbaba"
    Cože? A proč je to ve skupině "Za odnos"?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BERUSKA_CA: to by si tu mikinu mohl oblict jeste misto kalhot...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KAERI: Relaxační nahrávky s tekoucí vodou a žbluňkajícíma kapkama vymysleli sadisti! Někdo to poslouchal když jsem dělal ve sklepě, dostal jsem z toho úplnej psotník, plazil jsem se s uchem u zaizolovaných stoupaček, šmejdil okolo zásobníku, podezřívavě sledoval kotel a přemýšlel, kde se to potento a co s tím budu dělat. Asi po deseti minutách se kapající voda změnila ve zvuky deštného pralesa. :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BERUSKA_CA: Já jako kapsu na fretku. :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LUCYA: Znala jsem nekoho, kdo to delal naprosto zamerne a kapucu pouzival coby kapsu na pamlsky. Smala jsem se mu, zeje kun.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam